Öğrencilere Özel Diyet Grubu

evet bu diyet bana da mantıklı geldi. hem dukandaki gibi sağlıksız da değil karbonhidrat da var bolca,beyaz olmamak şartıyla. bence denemeye değer,ben de çok yoğunum bu diyet kolay uygulanır

evet canım karbonhidrat var ama proteinle karıştırmazsan mesela etli kurufasulye yiyemezsin ama kurufasulyeyi gayet gzel yoğurt ve salatayla yersin

Günaydin kizlar:) ekonomi dersinden yaziyorum,çok skldim ya pof (

Son düzenleme:
bende de yok zaten üstte de yazdığım gibi sıkıntıma çözüm bulamadım

ya ama ben sorunumu yazdım hiç bir arkadaş alıntı yazıp cevap vermemiş kendi içimde de çözemedkten sonra şu an başlayamam yine okulda yedm

Cnm bn telden giriyorum bazı yazıları kaçırıyorum,tekrar kopyalar misin

işte bu sorunum.....

mrvevacım kusura bakmadiyet yapamadığım için topiklede ilgilenmedim. isveç diyetini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sağlıksızlığın dibi desem yeridir. Kilo verirsin bırakır bırakmaz geri alırsın. Okuldaki yemeklerden sınırlı bir şekilde yersen çok güzel olur.

Sabah bi koca bardak su
Kahvaltı;
1 şekersiz çay
Yarım kepekli ekmek
Biraz peynir
Bi küçük domates,biraz maydonoz,2 zeytin

Ara;
Bi tane gofret yedim :18:

Öğlen
4 kaşık çorba
Bi kaç parça haşlama et

Ara 1 tane elma

Akşam
1 kaşık kadar pilav
3 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

Gün içinde bol su,1 fincan şekersiz kahve
Birazdan da bitki çayı içerim
Su içmeye devam :))

Spor olarak
35 dakka yürüdüm
Metronun bütün merdivenlerini indim çıktım hem sabah hem akşam,yatmadan da plates yaparim:)

canım öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama bana bir diyet lazım ayça kaya nın 1 haftada 3.5 kilo diyetine baktım o da resmen tıka basa yemem gerekiyor gibi geldi bana çok fazla....

isveçi neden sağlıksız buluyorsun canım

Maşallah sana canım.Çok güzel gidiyorsun.Allah bozmasın .Alkış sana :)))))

Cnm asla ve asla hızlı kilo verdirecek olan diyet yapmayın,kastan ve sudan verirsiniz yağ yine kalır
Bak şöyle yap,okul yemeklerinden al,ben öyle yapıyorum,ha şu var zamanım olmadığında evde sandivic yapıyom onu yiyorum yada 1 tost yağsız,1 hamburger yada 1 simit yanında ayran yiyebilirsin,yemek alırken mesela ekmek pilav makarna alma
Onun dışında yanına atıştırmalik ara öğünler için bişeyler al mesela 5 fındık,3 ceviz,10 badem yada 3 kurukayısı yada 1 elma armut kuru dut
Olmadı 1 tane ayran yada süt olabilir çantanda çok yer kaplamaz
Bunlar sana uyar mi?

Canım çok aç kalıyorsun o diyette.Hiç mantıklı değil.

canım ama bu saydıkların hep ekmek sen sonuç alabiliyor musun ne zamanda ne kadar kilo verdin?

isvecin kafama yatma sebebi sebze de var ette var sadece ara öğün yok zaten bende ara öğün yapmıyorum kilomda göbek bölgesi sadece

bu arada boyum 1.60 kilom 58. 61 dim ama 1 haftada aniden 3 kilom gitti üzüldüğüm bi mesele vardı yemek yiyememiştim günlerce o sebeple...
49 hedefliyorum ama o zamanda resmen 0 beden görünürüm bi 5 kilo verip geri kalanını yavaş yavaş verebilirim zaten bu diyette 13 gün sürüyor

Tabiki sonuç alıyorum ayrıca benim yaZdıklarım.sadece alternatifler,sanırım sen bi anda.kilo vermek istiyorsun ısveç diyeti yapma derim nedenini de açıkladım ama tabi sana kalmış bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…