evet bu diyet bana da mantıklı geldi. hem dukandaki gibi sağlıksız da değil karbonhidrat da var bolca,beyaz olmamak şartıyla. bence denemeye değer,ben de çok yoğunum bu diyet kolay uygulanır
Aaa kızlar toparlanin bi
ya ama ben sorunumu yazdım hiç bir arkadaş alıntı yazıp cevap vermemiş kendi içimde de çözemedkten sonra şu an başlayamam yine okulda yedm
kızlar ben bugünde mahvettim sabah dersim erken olduğundan evde bir şeyler atıştıramadım anca duş falan...
okulda poğaca yedim sıcak çikolata ve şekerli çay içtim
akşama doğru döner ayran pataesli poğaca ne varsa yedim
yarım saat kadar önce yeşil çayıma fırsat buldum düşünün halimi bugün 23 e doğru yatarım acaba bi şey yemem gerekiyor mu yani corn flakes ya da sadece süt gibi tıka basa doluyum hala yemesemde olur
ara öğün yok bende bi türlü başaramıyorum
ayrıca bana bir diyet lazım yoksa kendime hakim olamıyorum şu isveç diyetini beğeniyorum hızlı kilo verdiriyor ama kimiside zor diyor yiyeceklerden yana bi zorluğu olmaz ama halsizlik bakımından engel olursa spor yapamam. spor yapmama zaten engel değilse ki çok ağır sporda yapmıyorum ben zaten o zaman başlayabilirim ama kastan veriliyor yağdan değil diye yorumlarda görmüştüm.hızlı kilo verdirdiğinden sarkma yapar mı göbek bölgem onuda bilmiyorum sporla desteklesem yeterli olur mu acaba?
ayrıca başka bir sorunumda tüm gün okulda olmamdan dolayı sağlıklı beslenemiyorum okuldaki yemeklerden yesem mi sonuçta sulu yemekler çorba salata falan çıkıyor of bilemiyorum okulla çok zor. ders saatlerim ters oldu bu yardım edin bana =(
çok karışık yazmamışımdır umarım...
mrvevacım kusura bakmadiyet yapamadığım için topiklede ilgilenmedim. isveç diyetini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sağlıksızlığın dibi desem yeridir. Kilo verirsin bırakır bırakmaz geri alırsın. Okuldaki yemeklerden sınırlı bir şekilde yersen çok güzel olur.
Maşallah sana canım.Çok güzel gidiyorsun.Allah bozmasın .Alkış sana :)))))Sabah bi koca bardak su
Kahvaltı;
1 şekersiz çay
Yarım kepekli ekmek
Biraz peynir
Bi küçük domates,biraz maydonoz,2 zeytin
Ara;
Bi tane gofret yedim :18:
Öğlen
4 kaşık çorba
Bi kaç parça haşlama et
Ara 1 tane elma
Akşam
1 kaşık kadar pilav
3 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
Gün içinde bol su,1 fincan şekersiz kahve
Birazdan da bitki çayı içerim
Su içmeye devam :))
Spor olarak
35 dakka yürüdüm
Metronun bütün merdivenlerini indim çıktım hem sabah hem akşam,yatmadan da plates yaparim:)
canım öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama bana bir diyet lazım ayça kaya nın 1 haftada 3.5 kilo diyetine baktım o da resmen tıka basa yemem gerekiyor gibi geldi bana çok fazla....
isveçi neden sağlıksız buluyorsun canım
Maşallah sana canım.Çok güzel gidiyorsun.Allah bozmasın .Alkış sana :)))))
Cnm asla ve asla hızlı kilo verdirecek olan diyet yapmayın,kastan ve sudan verirsiniz yağ yine kalır
Bak şöyle yap,okul yemeklerinden al,ben öyle yapıyorum,ha şu var zamanım olmadığında evde sandivic yapıyom onu yiyorum yada 1 tost yağsız,1 hamburger yada 1 simit yanında ayran yiyebilirsin,yemek alırken mesela ekmek pilav makarna alma
Onun dışında yanına atıştırmalik ara öğünler için bişeyler al mesela 5 fındık,3 ceviz,10 badem yada 3 kurukayısı yada 1 elma armut kuru dut
Olmadı 1 tane ayran yada süt olabilir çantanda çok yer kaplamaz
Bunlar sana uyar mi?
Canım çok aç kalıyorsun o diyette.Hiç mantıklı değil.
Tabiki sonuç alıyorum ayrıca benim yaZdıklarım.sadece alternatifler,sanırım sen bi anda.kilo vermek istiyorsun ısveç diyeti yapma derim nedenini de açıkladım ama tabi sana kalmış bişeycanım ama bu saydıkların hep ekmek sen sonuç alabiliyor musun ne zamanda ne kadar kilo verdin?
isvecin kafama yatma sebebi sebze de var ette var sadece ara öğün yok zaten bende ara öğün yapmıyorum kilomda göbek bölgesi sadece
bu arada boyum 1.60 kilom 58. 61 dim ama 1 haftada aniden 3 kilom gitti üzüldüğüm bi mesele vardı yemek yiyememiştim günlerce o sebeple...
49 hedefliyorum ama o zamanda resmen 0 beden görünürüm bi 5 kilo verip geri kalanını yavaş yavaş verebilirim zaten bu diyette 13 gün sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?