Öğrencilere Özel Diyet Grubu

canım türk kahvesi hakkında bir bilgim yok olablr zaten bu kalori hesabını hiç bilmem çikolata kçkmüş cidden
az yemişsin doğru bence çok ye ama zararsız daha masum şeyler ye mesela çorba ye ekmeksz istediğin kadar ya da salata sınır koyma şimdlk ben sana diyorumda bu aralar motivasyonum hiç yok

pardon cnm ya pofu yazmş bir çatal diye

senin neden motivosyonun düşük canım?
yani zaten yazmaya başlayınca yemeye utanıyor insan bu iyi gelebilir :)

pardon cnm ya pofu yazmş bir çatal diye

yok önemli değil benimde boy 158 kilo 56 ama baya sıkıyım yani basenliyim üstüm small medium ama basenliyim işte tek amacım onları eritmek
şişkoyum şişkoyum

Günaydın kızlar,çok yorgunum ben ya yatıp uyumak istyrm

Kızlar tekrar dukana geçmeye karar verdim yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem

Sanki yerimde sayıyo gibiyim hiç kilo veremiyorum gibi hissediyorum kendimi

ben 3 gündür yazıyorum canım diyet yapmadığım halde onunda etkisi olmuyor yani önce bir hevesle yazdım. motivasyon düşüklüğüm ise bir diyete bağlı olamayışımdan...
kendi kendime başaramıyorum öğrenci evide zor oluyor okul falan yeme ihtiyacı duyuyor insan hani tüm gün evde olsam acıkmam ama okula git gel çay kahve zor yani baya

neden dukana geçmek iistiyorsun canım merak ettim

Cnm bn dukanı yazın uyguladim ciddi anlamda zorlanmadan acaip rahat kilo veriyorsun,ikinci kez uyguladim ama kaçamak yapıyordum ondan çok ii sonuç alamadim birde bnm bünyem proteini kolay yakiyo sanırım ayrıca açlık hissi olmuyor

bi başlayabilsen ufak ufak insan toparlanıyor rahatlamaya başlıyor. diyete bi görev gibi görme mesela bununla da çok güzel şeyler yiyebilirsin sadece miktarı azaltarak yeme isteğini kepekli galetayla falan geçiştir mesela otur kemir onları bildiğin ne bilim iştahla yerken yazı hayal et yada şişmanladığını falan kesilir iştah

ben yazayım yediklerimi

sabah domates salatalık(hakiki zeytinyağ ile)
2 dilim ekmek
bir bardak şekersiz çay
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
1 tane ekler

akşam
10-15 tane patates,3 dilim kabak, yarım biber(kızarmış)
biraz salata yağsız tuzsuz
1.5 dilim ekmek
1 büyük bardak şekersiz çay

ayrıca bugün 3.4 km yol yürüdümmm

kızlarrrr bende varımmm alın aranızaaaa........1.73 boyum 63 kilom belim incecik basenim var dukan yaptım ama hep kaçama yaptgm için geri aldım şimdi hiç bişey yapmıyorum gece yatmadan önce 30 dakika pilates dışında.....napmam lazımmmmmmmmmmmm

kızlar bende trabzonda okuyorum ve kyk da kalıyorum...164 boyundayım we bu sabah ki kilo 77.7 çıktı 25 nisanda arkadaşımın düğünü war ve ben artık bu hallerime dur dmek istiyorum....diyete tam başlamış değilim ama dün bi iyilik yapaı kendiime body shapes'e yazıldım...günde 30dk spor haftada 6 gün..şimdilik bu şekildeyim....bi düzene gircem inş en kısa zmnda....

Günlerdir internet problemim olduğundan yazamıyorum, ben hala tartılmadım ne kadar verdim vs merak ediyorum ama 15ine kadar tutuyorm kendimi. Bu arada spor salonuna yazıldım bir saat sonra ilk seansıma gidicem bakalımmmmm neler değişecek

Derslermn yoğunluğu ve vizeler derken bu hafta hc uğrayamadım ne alemdesınız diye sormıcam çünkü çok sinirlendm!! Direk çok açık konuşucam. Bune hal kızlar kendınıze geln 1.gün herkesn motivasyonu tamamdı 5.gündemi bozuldu? 5 günde kaç kilo vermeyı beklıyodunz ki? Hem spor yapmadan o dukan diyetlerı hıc bı halta yaramicak yarasada 3 ay snra yıne buraya gelip aa dukan diyetı çok işe yarıyo ben baya kilo verMİŞTİM!(diceksiniz ama yıne alıcaksnz 2 lokma seylede kilo veriliyo) sonra nolucak o kiloları belkide fazlasyla alıcaksnz. Yapmayın etmeyın 2 gün spor yapıp 3. günü bıraknca hiç biişey olmicak. Sonra burda umutsuzluğa kapılmayın. Sen elinden gelenin ne kadarıını yapıyosnda konusuyosn? Şu diyet isimlerini falan bi bırakn. Benm şuan diyet miyet umrmda değil yaptığım seyın adıda diyet değil. Eskiden ne yiyosam smdı yarısını hatta daha azını yıyorm ama deli gibi spor yapıyorm bu 2. haftam ama midemde bariz bi küçülme var bunu direk görüyorum.
Bakın burda hepimiz okula gidiyorz benm bölümüm ve okulumn sırf ingilizce olmasından dolayı okadar zorluk cekiyormki saatlerm oklda geçiiyo ama ağzıma okulda yapılmıs 1 lokma girmiyo kendm küçük sandvcmi hazırlıyorm. Yetiyomu? yetmiyo ama yetmeli. Bu hafta vizeler için 3 gün resmen hiç uyumadm ama 6dan snra ağzıma yemek grmedi gece karnımn gurultusunu duysaydynz bi aylık aç sanardnz. Ama hc bı seklde yemedm. Kaldıkı çokda hareketli bi yaşamım var her çıkısta yemege giderdk artk ya gitmiyorm yada ben eve gidip yanııza gelrm diyorm. Evime gidip akşam ne varsa onu yiyorm. Sonra çay içiyorm onlarla. Yada gece çıktığımızda su içiyorm sadece alkol almadanda eğlenebilrsnz. Siz hayır demezseniz sizin yerinize kimse hayır demicek bunda bi anlaşalm böyle olursa daha buralarda çok ağlarız. Sızlanıp durmayın artık harekete geçin dukanmış şuymuş buymuş bırakın. Benm şu iki haftada okadar çok kaçamağım olduki. Ama yakılıyo spor yapın sporrr! Bunu biz 1 haftada almadkki bi haftada verelim sabır göstern her yerdede bunu dillendirmeyın az yıyorm dıyın olsn bıtsn nekadar çok konusulr okadr çok kafanıza takılır. Sadece biraz sabır göstericez.
İster kızın ister haklı bulun gerçekler bunlar herksın kendıne kalmıs yapıp yapmamak ileride dahada fazla üzülmek yerıne 3 ay üzülüp sonraasnda rrahat etmek daha mantıklı. Kendinizi toplayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…