yok canım olur mu öyle şey her türlü eleştiriye açığımdır hem oturup yazmışsın teşekkür ederim ilgine :)
ya türk kahvesi kaç kalori ki onu da kızlar fal bakacak diye içtim üstelik :) geçen bi yere okumuştum kahve için diyordu sindirimi kolaylaştırıyormuş falan bilgi almak için söylüyorum sizin bildiğiniz bişeyler vardır diye?
çikolata küçüktü ama ya su bayramlarda verilen tarzda kahveninyanına konmuştu minik o minik
kola da light ayrıca
helvaya sıralayacak bahane bulamadım ama şekeri azdı gerçekten annem dikkat ediyo buna sağolsun :)
öyle yani ama bu benim en az yemiş halim cidden ya çünkü ben çok fazla yemek yiyorum durduramıyorum ve de kendimi psikolojik oldu artıkkk :/
kurabiye tarzında bişey var ya hamur böyleEki Görüntüle 649975
anlatamadım resmini attım bak :)
Menümü yazayımda bnden başka kimsede yazmıyor hani
Sabah bi koca bardak su
Kahvaltı
Yarım dilim light kepekli ekmk
Şekersiz çay
2 zeytin
Az peynir,domates,salatalik
Ara
Bi şekersiz kahve
4 diyet kepekli bisküvi
Öğlen( hiç zamanım yoktu)
1 ayran
5 adet altın başak diyet bisküvi
Ara
1 mandalina
1 tane çatal:18:
Akşam
5 tane istavrit
Azıcık.salata
Sabah 1 saat yürüdüm,kızlar artık yemek yiyemiyorum yesemde kuşgibi yiyorum umarım hasta olmam bu tempoda
senin neden motivosyonun düşük canım?canım türk kahvesi hakkında bir bilgim yok olablr zaten bu kalori hesabını hiç bilmem çikolata kçkmüş cidden
az yemişsin doğru bence çok ye ama zararsız daha masum şeyler ye mesela çorba ye ekmeksz istediğin kadar ya da salata sınır koyma şimdlk ben sana diyorumda bu aralar motivasyonum hiç yok
pardon cnm ya pofu yazmş bir çatal diye
ben de varımm boyum 1.55 kilom 65 ben de 57 olmak ıstıyorum mayısta düğün var
Kızlar tekrar dukana geçmeye karar verdim yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem
Sanki yerimde sayıyo gibiyim hiç kilo veremiyorum gibi hissediyorum kendimi
senin neden motivosyonun düşük canım?
yani zaten yazmaya başlayınca yemeye utanıyor insan bu iyi gelebilir :)
yok önemli değil benimde boy 158 kilo 56 ama baya sıkıyım yani basenliyim üstüm small medium ama basenliyim işte tek amacım onları eritmek
şişkoyum şişkoyum
neden dukana geçmek iistiyorsun canım merak ettim
ben 3 gündür yazıyorum canım diyet yapmadığım halde onunda etkisi olmuyor yani önce bir hevesle yazdım. motivasyon düşüklüğüm ise bir diyete bağlı olamayışımdan...
kendi kendime başaramıyorum öğrenci evide zor oluyor okul falan yeme ihtiyacı duyuyor insan hani tüm gün evde olsam acıkmam ama okula git gel çay kahve zor yani baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?