Ön lisans mezunları da ücretli öğretmenlik yapabiliyor. Büyük ihtimalle ön lisans mezunuHersey bi yana siz nasi 21 yasinda ogretmen oldunuzki.hadi diyelim 6 yasinda basladiniz ve hic ara vermeden yerlestiniz universiteye.18 yasinda baslasaniz bile en az 22 yasinda mezun olursunuz ve bu yil atama bi yil gecikti sizin su an 23 yasinda olmaniz lazim normal sartlarda
Atandım dememiş ki,bu konusunda,diğer konusunda da ücretli öğretmenliğe başvurdum ve arandım demiş,21 yaşında öğretmen olanlarda var ama okula 5 yaşında başlayıp 17 yaşında üniversiteye başlayanlarda var.Eski konulariniza baktim siz atanmamissiniz ki ucretli yapiyomussunuz niye yalan soylediniz ki
Katiliyorum sevgilininze. Benim de ilk basladigimda yasim cok yakindi ve cok sorun yasadim bu yuzden. Bi de universiteydi benim. Ve bir ogrencimin tacizine ugradim. Heryere sikayet ettim. Ayni gece ve sonrasinda baska ogrencilerimi de taciz etmis ama noldu? Genctir hocam yakmayalim cocugun hayatini dediler. Sonra ayni yemekhanede bile yemek yemedim hic biriyle. O yasadigim travma felaketti yani.Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Soyle diyeyim su dunyada ergen bir erkekten daha igrenc hic birsey yoktur. Ailesine gore melek olabilir ama cevresindeki ucan kusa sarkabilir hepsi. Zaten fantazi pesindeler ah hocayla bi basbasa kalsak diye. Kusura bakmayin ama bence durum bu. Hicbirine yuz vermeye gelmez. Erkek lisesindeyse erkek hocalari ile gitsin.Yani Düșünüyorumda bizim öğretmen sevgilisi istemiyor diye bizim çocukları pikniğe götürmüyor... Yani şoktayım.
Sevgili meslektaşım sizi eleştirenlere kızıyorsunuz ama bakış açınız ve vizyonunuz bir öğretmene yakışıyor mu? Tekrar düşünün derim.Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Fakat ilk mesajında okul pikniği gibi anlatmışsınYok hayır, okul pikniği vs. Değil. İki uç öğrenciyle arkadaş gibi yani..
Birkaç öğrenci gidecekmiş tontrikocum,o zaman gereksiz diyorum şahsenOlacak olan varsa derstede olur:) piknige gerek yok
Olacak olan varsa derstede olur:) piknige gerek yok
Fakat ilk mesajında okul pikniği gibi anlatmışsın
Bir kaç öğrenciyle gidilecekse bence de gereksiz.
Hem saçma değil mi bu ya,öğretmenler de dikkatli olmalı yanlış anlamalara meydan vermemek için.Bunu düzenleyenlerin amacı nedir,saçma olmuş.
Yoksa okul pikniğiyse nişanlının karşı çıktığı,anaokulu olsa da karşı çıkardı,"sadece bizim çocuklarımıza analık yapacaksın"diye:)
Oooy ben o kısmı kaçırmışımBende ona takıldım vallahi ,
sevgilisinin öğrencilerini kıskanmasıyla ilişkide pirim yapmaya çalışmak
Odaklandım ve ben şokiyide soru bu değil ki soruya odaklanın lütfen
sonra konu sahibesinden ayarı yersiniz..
gidersem sevgilimin gözünde değere binermiyim yoksa çok mu kızar. aha soru bu
O zaman cevap vereyim:)iyide soru bu değil ki soruya odaklanın lütfen
sonra konu sahibesinden ayarı yersiniz..
gidersem sevgilimin gözünde değere binermiyim yoksa çok mu kızar. aha soru bu
+100000Eşim yapamaz bunu,nerede kaldı sevgili,toyluk böyle birşey demekkiMemleketine gelip benimle buluşmamak için ailesini bahane edip o kadar yolu gelmeme değmez diyen bir adamın sözünü dinlemem, canım gitmek istiyorsa giderim, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, sevgililik bir statü değildir, hayatımla ve mesleğimle ilgili kararlara karışamaz.
+100000Eşim yapamaz bunu,nerede kaldı sevgili,toyluk böyle birşey demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?