• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencilerle piknik??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hersey bi yana siz nasi 21 yasinda ogretmen oldunuzki.hadi diyelim 6 yasinda basladiniz ve hic ara vermeden yerlestiniz universiteye.18 yasinda baslasaniz bile en az 22 yasinda mezun olursunuz ve bu yil atama bi yil gecikti sizin su an 23 yasinda olmaniz lazim normal sartlarda
Ön lisans mezunları da ücretli öğretmenlik yapabiliyor. Büyük ihtimalle ön lisans mezunu

" Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olurmu"

Bu satırları bir öğretmenin yazdığına inanmak istemiyorum.
- Kiskandir gız sürt burnunu ,çekirdek dök az daha, he ne diyodum kıskansın k..pek , ay geç olmuş ben eve gidiyom artık abimgil kızar

Yaşınız 17 değil sevgili öğretmenim lütfen (!)

Eski konulariniza baktim siz atanmamissiniz ki ucretli yapiyomussunuz niye yalan soylediniz ki
Atandım dememiş ki,bu konusunda,diğer konusunda da ücretli öğretmenliğe başvurdum ve arandım demiş,21 yaşında öğretmen olanlarda var ama okula 5 yaşında başlayıp 17 yaşında üniversiteye başlayanlarda var.

Sevgilinize de size de ayıp.
Sevgilinzi kiskandirarak kiymete binmeyi planladiginiz icin size iki kere ayıp.
Öğretmenlik böyle birsey değildi. Sizin ve sizin gibilerle böyle birşey oldu.
Çok üzücü.

Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Katiliyorum sevgilininze. Benim de ilk basladigimda yasim cok yakindi ve cok sorun yasadim bu yuzden. Bi de universiteydi benim. Ve bir ogrencimin tacizine ugradim. Heryere sikayet ettim. Ayni gece ve sonrasinda baska ogrencilerimi de taciz etmis ama noldu? Genctir hocam yakmayalim cocugun hayatini dediler. Sonra ayni yemekhanede bile yemek yemedim hic biriyle. O yasadigim travma felaketti yani.
Mesafeyi koruyun. Ben okul disinda hic biriyle gorusmem. Kiz erkek farketmez sosyal medyadan eklemem. Mesai saati disinda maillerine cevap vermem. Dikkat edin derim.

Yani Düșünüyorumda bizim öğretmen sevgilisi istemiyor diye bizim çocukları pikniğe götürmüyor... Yani şoktayım.
Soyle diyeyim su dunyada ergen bir erkekten daha igrenc hic birsey yoktur. Ailesine gore melek olabilir ama cevresindeki ucan kusa sarkabilir hepsi. Zaten fantazi pesindeler ah hocayla bi basbasa kalsak diye. Kusura bakmayin ama bence durum bu. Hicbirine yuz vermeye gelmez. Erkek lisesindeyse erkek hocalari ile gitsin.
Yalniz konu sahibinin bakis acisi igrenc tabii. Gitsem sevgilim kiskanir da degerlenir miyim diyor. Boyle ogretmen de olmaz olsun.
Mesai saati icinde sonuna kadar mesafeli bi sekilde her derdine kosarim ama o cizgiyu ben bi adim asarsam onlar on adim gelir unutmayin.

Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Sevgili meslektaşım sizi eleştirenlere kızıyorsunuz ama bakış açınız ve vizyonunuz bir öğretmene yakışıyor mu? Tekrar düşünün derim.
Pikniğe gitmem uygun olur mu? Deseniz konunuza yorum yapardım.
Gidersem kıskanılır ve kıymete biner miyim? Sorusuna verilecek cevabım yok ne yazık ki.
İki sevgili biraz vizyonunuzu geliştirin çünkü ikinizinki de eksik.

Yok hayır, okul pikniği vs. Değil. İki uç öğrenciyle arkadaş gibi yani..
Fakat ilk mesajında okul pikniği gibi anlatmışsıno_O
Bir kaç öğrenciyle gidilecekse bence de gereksiz.
Hem saçma değil mi bu ya,öğretmenler de dikkatli olmalı yanlış anlamalara meydan vermemek için.Bunu düzenleyenlerin amacı nedir,saçma olmuş.
Yoksa okul pikniğiyse nişanlının karşı çıktığı,anaokulu olsa da karşı çıkardı,"sadece bizim çocuklarımıza analık yapacaksın"diye:)

Olacak olan varsa derstede olur:) piknige gerek yok

Fakat ilk mesajında okul pikniği gibi anlatmışsıno_O
Bir kaç öğrenciyle gidilecekse bence de gereksiz.
Hem saçma değil mi bu ya,öğretmenler de dikkatli olmalı yanlış anlamalara meydan vermemek için.Bunu düzenleyenlerin amacı nedir,saçma olmuş.
Yoksa okul pikniğiyse nişanlının karşı çıktığı,anaokulu olsa da karşı çıkardı,"sadece bizim çocuklarımıza analık yapacaksın"diye:)

iyide soru bu değil ki soruya odaklanın lütfen:dondurma:
sonra konu sahibesinden ayarı yersiniz..
gidersem sevgilimin gözünde değere binermiyim yoksa çok mu kızar. aha soru bu:KK53:

iyide soru bu değil ki soruya odaklanın lütfen:dondurma:
sonra konu sahibesinden ayarı yersiniz..
gidersem sevgilimin gözünde değere binermiyim yoksa çok mu kızar. aha soru bu:KK53:
O zaman cevap vereyim:)

tabiiki sevgiline yaranirsin bi sure.. nereye kadar boyle gider bilmem ama:)

Memleketine gelip benimle buluşmamak için ailesini bahane edip o kadar yolu gelmeme değmez diyen bir adamın sözünü dinlemem, canım gitmek istiyorsa giderim, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, sevgililik bir statü değildir, hayatımla ve mesleğimle ilgili kararlara karışamaz.
+100000Eşim yapamaz bunu,nerede kaldı sevgili,toyluk böyle birşey demekki:işsiz:

+100000Eşim yapamaz bunu,nerede kaldı sevgili,toyluk böyle birşey demekki:işsiz:

Bence de, burada yazdığım şey direkt piknikle alakalı da değil, erkeğin sevgililik adı altında kadının hayatına müdahalesi.

Genç kızlar aşık olunca gözleri birşey görmüyor, beni çoook seviyor diye düşünüp hastalık derecesindeki kıskançlıkları bile aşk sanıyorlar, adamlar ne derse yapıyorlar.

Bir akrabamın kızı yıllarca istediği gibi giyindi, makyajını da yaptı, annesi deyince kabahat oluyordu ama şimdi sırf erkek arkadaşı istemiyor diye göz kalemi bile sürmüyor, babasından gizli straplez elbiseler giyip bana ne giyeceğim diye annesiyle kavga eden arkadaşımın kızıysa erkek arkadaşı istiyor diye uzun kollu bluzlar uzun etekler giyiyor :)

Ama öte yandan o erkek arkadaşlar hiçbir baskı ve yönlendirmeye müsade etmiyor, biz kadınlar korunmaya muhtaç canlılar mıyız? Nerede nasıl giyineceğini, nasıl davranacağını bilmiyor muyuz?
Bunun feminizmle alakası yok, aklımız, düşüncelerimiz yokmuş, biz bilmiyormuşuz gibi davranmaları zoruma gidiyor, hele de kadınların buna aşk adı altında beni seviyor ki kıskanıyor diyerek izin vermeleri daha da çok zoruma gidiyor, ben bir bireyim, kendi kararlarımı kendim veririm.

Mesleğine dahi müdahale ettirecek kadar hayatına karışmasına nasıl izin verebiliyorsun ?
Öğrenciden kıskanan bir erkek ya çıldırmış olmalı ya sapkın.

Mesleğe başladığımda 20 yasindaydim stajer olarak başladım ,yeri geldi kpss dersini kendimden büyüklere anlattım yeri geldi Ales derslerini yaşıtlarıma anlattim. Sevgilinizin bakis acısını cok iyi anlayabiliyorum,burada her türlü düşünce elbette beyan edilecektir ama su da bir gercek ki su an öğrenci kalitesi eskiye oranla cok düşük ve evet öğretmenleriyle diyaloglarında cizgiyu mesafeyi ayarlayamayan bir sürü problemli öğrenci var. Burada iş sizde bitiyor,aranizdaki mesafeyi öyle bir ayarlamalisiniz ki o öğrenciler sizi once ogretmen sonra abla gibi görmeli.

Ama bana sizin zihniyetiniz kötü geldi,o pikniğe gidersem ve sevgilimi kiskandirirsam degere biner miyim demek meslege ihanettir,net.

Sevgilini kıskandırmak için öğrencileri kullanmış olacaksın ayıptır ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X