Sizin mesleğinizi de merak ettim yalnız, bayağı iddialı konuşmuşsunuz ve tabi anlamadan. Kalitesiz tavsiyeniz icin de ayrica teşekkürlerKeşke öğretmen olmasaydınız ki olmamışsınız da zaten. Rezalete bak vallahi ben utandım. Bir de arsız arsız hayat tarzımı eleştirmeyin yazmışsınız. Oturun evde sizin gibilere çalışmak fazla!
Yüksek ihtimalle yeni mezunsunuz.Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Ne alaka o zaman. Sakın bu işlere girmeyin. Piknikte birinin eline çöp batar sizden bilinir.Yok hayır, okul pikniği vs. Değil. İki uç öğrenciyle arkadaş gibi yani..
Kız yirmili yaşında. Ne bekliyorsunuz. Bu sınavlar sosyal zekayı, sosyal becerileri olcmuyor sonuçta. Konu sahibinin üstüne çok yuklenilmis. Herkes sevgilisinin kıskançlıktan böyle davrandığını düşünmüş ama böyle olmayabilir. Ergen erkek ogrencilerin arasında 21 yaşında toy bir öğretmen. Onlar sizin öğrenciniz istediğiniz kadar diyin. Bu genç öğretmen hakkında o öğrenciler allah bilir ne muhabbetler çeviriyor. Bir de saçma sapan bir piknik organizasyonu yapıp toy öğrenmeni de çağırmışlar. İyi niyetli bulmadım. Hadi öğrenciler düşünmez ama diğer öğretmenlerin de mi aklı havada öğrenci çocuklar ile haftasonu kırlarda piknik yapacaklar. Çok istiyorlarsa müdür ile konuşsunlar okul bir organizasyon düzenlesin herkes edebi ile katılsın.Yani hic ders aksatmadan okulu bitir. Sonra kpss'ye gir ve hemen atan. Ha bide bu isin ilk basta zaten üniversiteye giris sinavi var.
Yani onca sey. Hemde cok zor seyler. Yillardir kpss sinavini kazanamayan var.
Bunca zeka ve gelinin nokta "sevgilim beni okul piknigine yollamiyor."
Konuya nerden baksan elinde kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?