6seneyi geçkin beraberiz artık ailelerimiz de bu işi resmiyete dökmemizi istiyo nişan yapın diye bekliyo mesela onun ailesi ama ben çok uzun nişanlı kalmak istemiyorum en iyisi o ne zaman mesleğini edinirse o zaman diyorum benim 3senem var bitmesine oda okuyo hala birde benim ailem yaşca baya büyükler ve sık sık hasta oluyorlar bende korkuyorum bir an önce benim mürüvetimi görsünler istiyorum bu da benim için aacele etmemdeki etken canımkaydirigubbakcemile5yaşın da küçükmüş yaw okulun bitmesini beklesen daha kolay olmaz mı senin için
6seneyi geçkin beraberiz artık ailelerimiz de bu işi resmiyete dökmemizi istiyo nişan yapın diye bekliyo mesela onun ailesi ama ben çok uzun nişanlı kalmak istemiyorum en iyisi o ne zaman mesleğini edinirse o zaman diyorum benim 3senem var bitmesine oda okuyo hala birde benim ailem yaşca baya büyükler ve sık sık hasta oluyorlar bende korkuyorum bir an önce benim mürüvetimi görsünler istiyorum bu da benim için aacele etmemdeki etken canımkaydirigubbakcemile5
hayrı canım bu okulda 3.senem olacak hazırlık okudum bi de bence gereksizdi ama zorunluydu işte yeni 2ye geçtim
birde o bu sene benim okuduğum yere geliyo o da önlisans okuyacak birde okuduğumuz yer küçük bi yer aslında sürekli beraber sevgili olarak görnmemizn hoş karşılanmayacağını biliyorum nişan olsa çok iyi ama önümüzde daha bu seneyle beraber 3sene var çok uzun offf ne yapacağımı bilmiyorum :uhm:anladım cnm aileler de istiyo madem bişiler yapılabilir ilk olarak nişan fln
bizim okulda var evli olarak okula gelenler imkansız diil sonuçta
Allah kolaylık versin cnm
sevgiler..
arkadaşlar aranızda öğrenciyken evlenen var mı varsa ne gibi zorluklar yaşadı bunları merak ediyorumbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?