öğrencilik ve evlilik

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
arkadaşlar aranızda öğrenciyken evlenen var mı varsa ne gibi zorluklar yaşadı bunları merak ediyorumbenneyaptımki

ben öğrenciğken evlendim biraz zorlandım özellikle sınav zamanları ama okulumu bitirdim şimdi yeni bi okul kazandım tekrar yine denicem:)) emin ol istedikden sonra herşeyi yaparsın

bizim okulda çok var aynı işe gider gibi evden çıkıyolar bi farkı yok sankim aynı çalışır gibi
bitanesi geçen sene hamileydi :)) tuaf oluyo tabii

öğrenciyken evlendim ama uzatmaları oynuyordum o zaman, çok fazla zorlanmadım yani...

canım benım arkadasım 3, sınıf bıtırken evlendı, 10 ay dan sonra hamıle kaldı okulu uzadı gıbı ama su an son donemı , ustelık zor bı hamılelıktı ama arkadasların dedıklerı gıbı yapmak ısteyen yapıyor bunu gordum ben, çalışınca da aynısı oluyor, durumuna gore daha kolayda olabılır, arkadasım zorlanmadı, okulu bıtecekttı hamıle halıne hoca bırakmıstı tek dersıne okulu uzadı

bende zaten 4.sınıfta felan düşünüyorum böyle bişeyi ama karşımdaki kişide anlayışlı olduğu için pek zorlanacağımı sanmıyorum aynı işe gider gibi haklısınız

yaşın da küçükmüş yaw okulun bitmesini beklesen daha kolay olmaz mı senin için

yaşın da küçükmüş yaw okulun bitmesini beklesen daha kolay olmaz mı senin için
6seneyi geçkin beraberiz artık ailelerimiz de bu işi resmiyete dökmemizi istiyo nişan yapın diye bekliyo mesela onun ailesi ama ben çok uzun nişanlı kalmak istemiyorum en iyisi o ne zaman mesleğini edinirse o zaman diyorum benim 3senem var bitmesine oda okuyo hala birde benim ailem yaşca baya büyükler ve sık sık hasta oluyorlar bende korkuyorum bir an önce benim mürüvetimi görsünler istiyorum bu da benim için aacele etmemdeki etken canımkaydirigubbakcemile5

hımm yeni başladın sanırım okula.hayırlısı olsun o zman biraz farklı durumlar var

hayrı canım bu okulda 3.senem olacak hazırlık okudum bi de bence gereksizdi ama zorunluydu işte yeni 2ye geçtim

hayrı canım bu okulda 3.senem olacak hazırlık okudum bi de bence gereksizdi ama zorunluydu işte yeni 2ye geçtim

anladım cnm aileler de istiyo madem bişiler yapılabilir ilk olarak nişan fln
bizim okulda var evli olarak okula gelenler imkansız diil sonuçta
Allah kolaylık versin cnm
sevgiler..

anladım cnm aileler de istiyo madem bişiler yapılabilir ilk olarak nişan fln
bizim okulda var evli olarak okula gelenler imkansız diil sonuçta
Allah kolaylık versin cnm
sevgiler..
birde o bu sene benim okuduğum yere geliyo o da önlisans okuyacak birde okuduğumuz yer küçük bi yer aslında sürekli beraber sevgili olarak görnmemizn hoş karşılanmayacağını biliyorum nişan olsa çok iyi ama önümüzde daha bu seneyle beraber 3sene var çok uzun offf ne yapacağımı bilmiyorum :uhm:

arkadaşlar aranızda öğrenciyken evlenen var mı varsa ne gibi zorluklar yaşadı bunları merak ediyorumbenneyaptımki

ben bitirme tezimi vermeden evlendim..evlendikten 1 sene sonra anca tezime geri dönebildim :) ama bu bölümümün ve tezimin zorlugu,benim evlilige adapte sorunumla alakaliydi..okul zamani ise kolay olur bence..nihayetinde belirli bir süre..biraz dişi sıkıcaksin..planlamani iyi yaparsan,düzenli çalişirsan cok rahat atlatirsin

ben böyle bişey yaşamadım ama zor olurdu sanırım.hele hamileyken daha zor.umarım herşey istediğin gibi olur

teşekkürler arkadaşlar zaten ewlilik olursa sanmam dikkat ederim çocuk olayına

eşimde bende 3. sınıftayız bizim için tek zorluğu askerliğini yapmamış olması.

siz öğrenciyken pek zor olmaz ama anladıım kadarıyla erkek arkadaşınız da öğrenci.nasıl geçinceksiniz?biz de evlenmei istiorz ama öğrenciyiz daha mecbur beklioz (

ewet canım geçim sorunuda var tabi ama normal bi ev de öğrencilik nasıl oluyorsa aslında öyle yapılabilir ama artık o kadar çok olsun die diretmiyorum zaten aynı şehirde gece gündüz beraber olduğumuz için değişen bişey yok

normalde okulu bitirmeden evlenmeyin derdim ama sizin durum biraz istisnai :)
okurken evlenmek çalışırken evlenmekten daha kolay sanki
işten daha az zamanınızı alıyor
ama biraz daha disiplinli olmak lazım, sınav zamanlarını kaçırmamak, yeteri kadar hazırlanmaki ödevleri aksatmamak vs..
mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…