öğrencilik ve evlilik

arkadaşlar aranızda öğrenciyken evlenen var mı varsa ne gibi zorluklar yaşadı bunları merak ediyorumbenneyaptımki

ben varım
son senemde evlenmiştim
sınav dönemleri hariç bir zorluk olmuyordu
ama sinav dönemlerinde tam bir felaket ders mi çalışcam, eşimlenmi ilgilencem yada evlenmi uğraşcamı bilemiyordum
allah'tan annem alt katımda oturuyordu ve çok büyük destek oluyordu sağolsun

ben de ogrencıyken ewlendım hem de okulum baska bı sehırde ewım ıstanbuldayken, ama uzatmıstım dewam zorunlulugum yoktu. zor oluyo bıraz tabı ama ustesınden gelınmeyecek kadar degıl bence.
ben pek ders calısamıyodum ewde cok mısafır gelıyodu, o yuzden sınawlardan 2 gun once okudugum sehıre gıdıp orda calısıyodum ustelık bolumum cok kolay bı bolum de degıldı.
ıstersen yapabılırsın bence cok zor degıl..

Olmuyacak birşey değil ama zor bence.Ben yüksek lisans yapıyorum dersler var birde öğretmenlik yapıyorum ve inanılmaz zorlanıyorum birde evli olduğumu şu aralar düşünemiyorum bilekafamçokkarıştı

bana başta çok saçma geliyordu öğenciyken evlilik fikri ama zamanla hayat bazen düşünmemi gerektiriyor. erkek arkadaşımla yeniden okul okumaya karar verdik sınavlara hazırlanıyoruz. kazanırsak 4 yıl daha okul okuyacağız bunu üstünede iki yıl askerlik düşünüce çok zaman var. ben sırf zamanın uzun olmasından dolayı aileme onu tanıtamıyorum. bizimkilerde tanıştırdığın biriyle öyle uzun zaman sevgili kalmak zordur. işi rsmiyete dökmek isterler. ne zormuş bu işler yahu

madem gecerlı bı sebebın var bence denemeye deger yanı sonucta sınav zamanları zorluk oLur

Ben evliyim ve øgrenciyim hala.. birkac ay kaldi bitmesine, ama ilk basladigim dønemden bu yana dusunursem bence zor, anne babanizla rahat rahat yasarken bitirin okulunuzu derim, evlilik nasil olsa yapilir

eğer eşin anlayışlıysa ve maaşı iyiyse olabilir:icecream:
üni son sınıfta bi arkadaşımız evlenmişti.yeni evlendikleri için masrafları çoktu ve geçinmekte baya zorluk çekiolardı

eğer eşin anlayışlıysa ve maaşı iyiyse olabilir:icecream:
üni son sınıfta bi arkadaşımız evlenmişti.yeni evlendikleri için masrafları çoktu ve geçinmekte baya zorluk çekiolardı

Evet buda farkli bir bakis acisi, maddi durumda ønemli tabi, ama inan bu iyi olsa bile zorluk cekiyorsun..

Ben sinav dønemlerimde cok cok sinirli gergin stresli oluyorum, ve her sinav dønemi esimle mutlaka sacmasapan bi kavgamiz olur.. tabiki benim yuzumden, artik takmiyo beni sinav zamanlarinda naapsinnaniknanik

Sansliyim ki o cok anlayisli, ama yinede zor

[sıze="3"]
arkadsım gecen yıl evlendi açıköğretim okuyordu evlendikten bır ay sonra hamile kaldı şimdi çocuna bakıyor. Açıktan okumasına rağmen devam edemedi sınavlara giremedi kaldı bu yılda kaydını yenıletmıyor​
[/sıze]

doktoram sırasında evlendim, inanılmaz zorluklar yaşadım ben, çünkü çok afedersiniz ama psikopat bir hocam vardı, bir okulda yatmadığım kalıyordu.

arkadaşlar aranızda öğrenciyken evlenen var mı varsa ne gibi zorluklar yaşadı bunları merak ediyorumbenneyaptımki

okulunu bitirip öyle evlensen daha iyi olur canım yaa,ikisi bi arada çok zor olur bebişim...mirmirmirmir

biz öğrenciyken tanıştık ama öğrenciliğimiz hiç bitmiyor :1no2:eşim şu anda doktora yapıyor ve çok yoğun geçiyor:sm_confused: evlilik olabilira.s karşındaki insan seni gerçekten destekleyecekse. çocuk olursa çok zor olur sadece:CüvCüv: hem okuyup hem evli olan çok kişi vara.sçocuk yapma işini ertelersin olur biter!a.s

bende evlendim ve okulum bitmemisti daha. okulu birakmistim. sonra fikrimi degistirdim ve cocuk olmadan okulumu bitireyim dedim. esimde sagolsun cok anlayisli benden her aksam yemek fln beklemiyo. bu son senem ve hamileyim. isin kotusu hamileligim cok zor geciyo sinavlara hazirlanamiyorum. kafami hic bir seye veremiyorum. hep yatiyorum. bu demek oluyoki seneye tekrar yapicam sanirim. bence sende cok ii karar ver...

bnm annem bu konuda çok hayran hayran baktığım birisi.. annem sağlık meslek lisesini biitirip hemşire olmuş,daha sonra o mesleği yapmak istemediğini anlamıış fakat dedemlerin durumu çok ii ollmadığı için hem çalışmış hem üni sınawına hazırlnmış kendi kendine. ankara üniversitesi psikoloji bölümünü kazanmş we 3.sınıfta babamla ewlenmiş. 4.sınıfta da beni doğurmuşş.we üniversite bitene kadar hemşirelik yapmaya dewam etmiş..yani hem okumuş,hem çalışmış,hem ewli üstelik bide çocukluymuş we 4 senede mezun olmuşşş...

ben de ucuncu sınıftayken evlendım.Sınav zamanları zorlandım.Mısafır geldıgınde sınavım var deyıp cekılemıyorsun tabı kendı evın olunca Ama kayınvalıdemler anlayıslıydı haberı oluyodu herkesın sınavlarım oldugundan. Sabahtan tum ıslerımı bıtırıyordum,ogleden sonra bana kalıyordu

hem evlendim hem bebiş büyüttüm hem de üniversite okudum..çok zevkliydi bambaşka bir hayatı oluyo insanın.birçok şeye yetebildiğini görüyor istediğinde...ben çok mutluydum ama eşimden ayrı kalmak yani özlem çok koyuyor insana..başka bir ilde eşin olmadan bebişinle yaşamak ama yaptım bilem:)))

Şimdi okurken de işe gidermiş gibi oluyor lafına inanma çünkü işi ya bırakırsın ya çalışırsın ama okulu bırakmadan aksatarak okursun ki bu sağlıklı olmaz.Ben de okurken evlendim ve okulumu aksatarak bitirdim ne mi oldu diploma notum düştü ve yüksek lisans yapmak için kendimi daha da kasmak zorundayım..

ben evlendikten sonra okumaya karar verdim, çok ta anlayisli bir esim vardi.zor oldu ama oluyor iste...ama cidden ööle ise gider gibi gidilmiyor çünkü çalisirken eve ödev getirmiyorsun yada günlerce s1nava, sunuma çalismiyorsun yada sabahlamak durumunda kalmiyorsun.

ben de son sınıfımda evlendim bence hiçbir zorluğu yoktu tabii ki eşim öğrenci değildi ve benim bursalrım vardı bu yüzden maddi anlamda zorlanmadık eşim birçok konuda anlayışlıydı üstelik evimi eşimi işimi okulumu yemeğimi de hiç ihmal etmedim bence insan istedikten sonra herşeye uyum sağlayabiliyor üstelik bölümümde öyle kolay bir bölüm değil boğaziçi ingilizce öğretmenliği bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…