Olsbilir kimseyi de kinayamiyorum ki,o kadın da çocuğunu atacak kadar ne travmalar yasadiysa artık..Aile tel bilgileri istedik çocuğun annesininkini verdi ama aranmasin kesinlikle dedi.Rezillik diz boyu desenize... Yuh.. çoluk çocuk umrunda olmayacak ne demeye uruyorsun. Allah o çocuğun yardımcısı olsun. Annenin psikolojisi bozuk aldatilmayi hazmedememis olabilir.
Neden aranmasın diyor acaba. Aklıma tuhaf şeyler geliyor. Adam belki göstermiyor kadına.Olsbilir kimseyi de kinayamiyorum ki,o kadın da çocuğunu atacak kadar ne travmalar yasadiysa artık..Aile tel bilgileri istedik çocuğun annesininkini verdi ama aranmasin kesinlikle dedi.
Amin inşallah.Gostermiyor olabilir, belkide kızmıştır çocuklar niye başımıza kaldı diyeNeden aranmasın diyor acaba. Aklıma tuhaf şeyler geliyor. Adam belki göstermiyor kadına.
Üvey anne de sağlıklı değil. Baba çocuğu gözden çıkarmış ne olursa olsun diyor gibi. Hastalanirsa da umrunda olmayacak inşallah hasta değildir sağlıklı güzel bir ömrü olur inşallah.
Aranmasın diyen kim baba mı?Olsbilir kimseyi de kinayamiyorum ki,o kadın da çocuğunu atacak kadar ne travmalar yasadiysa artık..Aile tel bilgileri istedik çocuğun annesininkini verdi ama aranmasin kesinlikle dedi.
Evet baba..Zaten sadece babayla iletişim kuruyorum.Aranmasın diyen kim baba mı?
Oğlumun sınıfında vardı böyle bir çocuk, anne bir alem baba başka alem. Çocuklar babanne yanında amca ve onun karısıyla yaşıyor falan çok üzülürdüm o çocuğa çok da zekiydi ama ilgilenen yoktu çocuk kimsenin umrunda değildi
Rehber öğretmen yardımcı olur ondan fikir alabilirsiniz.
Baba anneyle iletişim kurmanıza engel olamaz ki ne hakla yani. Hoş annenin de umrunda değil cidden yazık.Evet baba..Zaten sadece babayla iletişim kuruyorum.
Evet ya bu çocuk da zeki,hevesli,uysal..
Geçen yıl harcandı,yoksa sınıfın en iyisi olacakmış
Annesi uzakta bir ilçede,ona çocukla ilgili bir işim zaten düşmez de dediğiniz gibi umrunda mı bilemiyorum..çocuğu kendinden uzakta hastalıktan harap ya da belki morali boxukBaba anneyle iletişim kurmanıza engel olamaz ki ne hakla yani. Hoş annenin de umrunda değil cidden yazık.
öyle baba olmaz olsunnMerhabalar arkadaşlar,ya gerçekten taktim bu konuyu.Sinifima 3 ay kadar önce katılan bir erkek ogrencim var.Anne babası 1.5 yıl önce boşanmış,babası başkasıyla evlenmiş,evlendiği eşinin iki kızı var,şu an hamile,benim öğrenciye yeni kardeş geliyor yani..
Geldiginde okuma-yazma bilmiyordu ama zehir gibi çocuk masallah,okumayı kolayca öğrendi.
Çocuk iki erkek kardeş,annesi ben bakamıyorum deyip babaya göndermiş.Bosanma süreci diye de çocuğu ne yüz yüze ne uzaktan hiçbir şekilde eğitime katmamis.
Şimdi çocuk çok hevesli ama sık sık (hatta bir defasında iki hafta üst üste) midem bulanıyor diye ağlıyor eve gitmek istiyor gönderiyorum.Bir gidince de bayağı gelmiyor.En son Perşembe günü midem bulanıyor diye ağladı babasına söyledim gekmek istemedi dayansın dedi,ikinci kez arayınca nihayet tmm dedi geliyorum.Dedim bu çocuk sürekli midem bulanıyor diyor doktora götürdünüz mü hiç?Hocam onun bişeyi yok dedi.İki hafta üst üste midesi bulanip gelmediği oldu doktorluk bence dedim.Hocam dedi eşim çok et yiyor yemesin sebze yesin dedi,denedim o sıra midesi bulanmadi gerçekten dedi.Neyse kapattik ama o çocuk ne yaşıyor kim bilir psikolojik mi.. Çocuklar öz annesi başında olmayınca bitiyor gerçekten Allah annesiz bırakmasın çocuklarımızı..Ah çocuklar olan size oluyor
Çocukları anneye vermekte haklı mahkemeler,babalar ince dusunemiyorlar bencil oluyorlar.Tabi bu anneyi bilemiyorumöyle baba olmaz olsunn
baba gidince anne aklı başındaysa hiç bir şey olmuyor çocuklara.kızımın sınıfında var 5 yıldır miss gibi bakıyor kadın çocuklarına.coğu anne baba bir arada çocuktan daha iyi bakıyor ilgileniyor.adam bu çocuğa yetemeden yenisini yapıyor .darüşşafaka gibi bir kurum olsa keşke bu çocuk için.sevgi evlerinde de perişan olur maalesef.üzücüÇocukları anneye vermekte haklı mahkemeler,babalar ince dusunemiyorlar bencil oluyorlar.Tabi bu anneyi bilemiyorum
Adamı çok da tanımadığım için bir şey de soramiyorum,eşinden başkasını gözü görmüyor paylaşımlarına bakılırsa.Bir doktora götürmede ne var ya,yakın oturuyoruz yanımızda sağlık ocağı işyerine de yakın,iki dk oraya götür bari o kadar emin ki bişeyi olmadığından,yeter ki doktor deme onababa gidince anne aklı başındaysa hiç bir şey olmuyor çocuklara.kızımın sınıfında var 5 yıldır miss gibi bakıyor kadın çocuklarına.coğu anne baba bir arada çocuktan daha iyi bakıyor ilgileniyor.adam bu çocuğa yetemeden yenisini yapıyor .darüşşafaka gibi bir kurum olsa keşke bu çocuk için.sevgi evlerinde de perişan olur maalesef.üzücü
İnanın aynısını düşündüm,kendi çocuğuma randevu bakıyorum ona da mı alsam adam altında bir şey arar mi diye düşünüyorum.Ne güzel öğretmensiniz öğrencinizin derdiyle dertlendiniz. Çoçuğu sağlık ocağına götüremezmisiniz yasakmı acaba bulantısı için belki test yaparlar aman çoçuğu bırakmayın elinden tutun madem zeki desteğinizi esirgemeyin lütfen.
siz ders çıkışı alıp götürseniz bu seferde kavga çıkarır adam da var o potansiyel.keşke ölse de bu adam çocuk darüşşafaka yı kazanıp okusa.baba hayatta olunca olmuyor .ölmesi faydalı böyle babaların .çocuk ziyan olacak bunların elinde.çok çok üzücüAdamı çok da tanımadığım için bir şey de soramiyorum,eşinden başkasını gözü görmüyor paylaşımlarına bakılırsa.Bir doktora götürmede ne var ya,yakın oturuyoruz yanımızda sağlık ocağı işyerine de yakın,iki dk oraya götür bari o kadar emin ki bişeyi olmadığından,yeter ki doktor deme ona
Saglik ocağı ikimizin de yolu üzerinde,okula da çok yakınız, rahatlıkla götürebilirim.Adamin evi ve iş yeri de altlı üstlü bunu o da yapabilir ama yapmıyor,siz ne demek istiyorsunuz hayırdır fln triplerine girebilir dediğiniz gibisiz ders çıkışı alıp götürseniz bu seferde kavga çıkarır adam da var o potansiyel.keşke ölse de bu adam çocuk darüşşafaka yı kazanıp okusa.baba hayatta olunca olmuyor .ölmesi faydalı böyle babaların .çocuk ziyan olacak bunların elinde.çok çok üzücü
aa evet bunu teklif edebilirsin.direkt götürmekten çok daha mantıklıH Heytttt be aslında Yogunsaniz ben götürebilirim isterseniz diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?