Öğrencimin derdi beni gerdi..

off çok üzüldüm içimden birşeyler koptu sanki. Allah yardımcısı olsun yavrucağın. Anne babasına akıl fikir merhamet versin
çocuk zeki ise ki öğretmeni öyle söylüyor bu tip çocuklara 1 2 yol gösteren olunca çok başarılı oluyorlar okuyorlar.benim vardı bir çğrencim baba terketmiş anne ağır psikolojik hasta gelirleri yok ama çocuk zehir gibi.o zaman bir fırsat çıktı çocuğun şansına iletişime geçince ünlü bir işadamı burs verdi.sonra çocukla iletişimim kesildi.yıllar sonra doktor olarak karşım açıktı ankara da.meğer o işadamı sonuna dek okutmuş çocuğu.keşke bu çocuk için de yatılı okul vs imkanlar olsa da kendini kurtarsa.zeki çocukların okullarda belirlenip ailesi de okutamıyorsa yeterli ilgilenemiyorsa bunlara uygun yatılı okullar olması taraftarıyım darüşşafaka ayarında mesela.hem ülkemiz kazanır hem de çocuklar kazanır

Kadın 2 çocuğunu da neden babaya verdi ki? Acaba gerçekten maddi imkanı yoktu da bari orda rahat etsinler mi dedi?

Hadi bu gene okula gidip geliyor siz farketmişsiniz halinden tavrından peki diğeri kaç yaşında acaba...

Bence çocuk babada çok mutsuz annesi ile ilgili çaktırmadan sorular sorsanız, üvey anne nasıl falan diye sorsanız. Ayrıca çocuğu doktora götürmekten bence çekinmeyin hatta rehber öğretmeni ile görüşüp beraber götürün eğer Dr bişey yok derse ozaman da rehber öğretmeni ilgilensin...

Çocuğun eğer gerçekten psikolojik sorunları varsa anneyi ararsınız bu konuda çekinmeyin. Anne aranmasin diye uyaracağına babalık yapsın denyo...

Yanlış hatırlamıyorsam anneleri çalışmasını sebep göstermiş..Bakacak kimse yoksa bakıcıya verecek parası da yoksa...

Halen konuyu anlamiyorsun. Ihale halen sadece anneye atiyorsun. Bu çocuğun sorunu 'annesizlik' değil. Sorun, hiçbir zaman stabil olmamiş bir ev ortami. Ve bunun tek sorumlusu anne değil. Babanin ayni oranda ayni sorumluluğu var.

Yani cocuk babaya yollaniyorsa, baba cocuğa iyi bakmali. Cocuğu babaya yollamak kötü birşey değil çünkü. Normal şartlarda.

Ancak ne oluyor? Ne anne, ne baba sorumluluğunu almak istemiyor ve çocuğu birbirine pasliyorlar. Yani hem anne, hem bana ikiside eşit oranda hatali.

Sayfalar dolusu ve konu içeriğinde de yazdım ya "Nihayet gelip alabildi " vs..dedim ya..Babayı ak kaşık yapan kim baba bir doktora götürmek nedir ki götürmüyor dedim ya kaç yerde..
Adam çocuk hazır mı değil mi demeden hemen yeni bebek derdine düştü,bendeki oğlu en arka planda kaldı diyorum,anneye tüm yükü atmadım atmam asla ben de boşanma aşamasında sözde babayla uğraşan biri olarak

İlgi ihtiyacından olabilir. İlgi görmek isteyen çocuklarda başım ağrıyor, karnım ağrıyor, midem bulanıyor şikayetleri olabiliyor. Arkadaşların da söylediği gibi rehber öğretmenle gorusturmeniz fayda sağlayabilir.

Olabilir,buyuk bir ilgi eksikliği çekiyor belli

Anne baba boşanmış olabilir ama mevzu o değil.
Anne de baba da yeterince ilgilenmiyor bununla ilgili.
Anne çocuğu online eğitime bile dahil etmemiş baba deseniz çok et yemesin napıyım modunda.
Çocuk muhtemelen evde yeni gelen bir kardeş daha olunca okulda olduğu müddet boyunca evden geri kalacak hissiyatı vardır. Mide bulantısı da ciddi anlamda psikolojik olabilir.
Bunu sizden ziyade rehber öğretmen usulünce çözecektir.

Rehberlik öğretmenine yönlendirebilirsiniz

Çok doğru yazmışsınız ama bahanelerin arkasına sığınıp o şekilde yaşamaya devam eden o kadar çok insan var ki bunlar insanın sinir sistemini alt üst ediyor
Ekonomik özgürlüğü olmayanları biryere kadar gerçekten anlıyorum ama ya olanları ne yapmalı
Okulumda bir öğretmen var eşi aldattı siddet de uyguladı güya boşanacaktı şimdi kocasıyla aşk pozları paylaşıyor seviyormuş çocukları icin boşanmazmış
Bu tipler insana kendini sorgulattırıyor ben neden boşandım o zaman diye ?
Asla pişman değilim o davarı bin kere olsa bin kere boşardım ama toplum baskısı ve su bahanelerin arkasına sığınan tipler beni yıprattı bu süreçte

Onların yanak yanağa gezmesinin senin hayatın ile alakası var? Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar. Sanki aldatan döven adamla aynı evde sen yaşayacakmışsın gibi, neden bu stres?

Hayır yahu stres degil ama sorgulattırıyorlar bazen bazı şeyleri insana
1 gün iyiyse 5 gün kötü oluyorlar. Gelip beni darlıyorlar dertleri ile. Sorsan kocaları olmadan da yaşarlar, ama kocayı da bırakamıyorlar. Masaları çiçeksiz kalmaz hiç. Benim eşim 1 kere işyerime çiçek yollamamıştır. Gözün kaldıysa buyur git al geri.

Çok çeşit insan var çünkü.
Kimisi bir lafa takılır boşanır kimisi dayak yer sabah akşam bosanmaz.
Aile yapısı ile alakali.
Herkes kendinden sorumludur.
Sizin canımıza tak etmese zaten bosanmazdiniz.

Bir arkadaşım var,o da aldatıldı,arada tokat yedi, adam at yarışında her şeyi batırdı,alkol de alıyor..Ark çocukları için bosanamiyordu pozlar veriyordu ama en sonunda boşandı,coj surmuyo çocuk için de olsa bir yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…