Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

Tamam işte bende savunmuyorum zaten neden savunduğumu düşündün?
ben diyorum ki bu konuyüzden annesi ile konuşsun istiyorsa ama direkt gidip babasına söylemesin. annesi ve babası kendi aralarında halletsinler..

Tabi senin icin demesi kolay canim yasamadgn icin bilemessin adamda silah var duymadinmi sacma sacma konusma

yarın annen böyle böyle yapıyo dediklerinde de beni ilgilendiren bir konu olmaz değil mi bakın diyorum ki boşanmak istiyorum dese desteklerdim fakat bu şekilde yapmasını kabullenemiyorum bazı net çizgilerim var kabullenemiyceğim şeyler bu da onalrın başında geliyor

Ya ben tam olarak konu sahibiyle ayni kafadanoldugum.icin anlayamiyorum heralde yani babami aldatan anne beni de aldatmistir ya da annemi aldatan baba da bunu hangisi yaparsa onu cikartirim hayatimdan. sonucta bende kandiriliyorum bu durumda.
Bunu kocam bana yaparsa çıkarırım hayatımdan ama babam anneme yada annem babama yaparsa ve ben öğrenirsem yaptığının yanlış olduğunu , boşanmak gibi bir seçeneği olduğunu söylerim. boşanırsa boşanır , boşanmazsa da kendileri bilir. Evet elbette hangisi yapsa üzülürüm bir soğukluk olur ama öyle bu kadın diyecek bir tepkim olmaz.

Bu tepki de bir çocuk için çok normal değil bence...

Ben bu tarz bir yorum yaptım. Daha doğrusu seni ilgilendirmez demedim. Müdahale edemezsin en fazla rahatsız olduğunu söylersin dedim.
Peki siz ne öneriyorsunuz? Birkaç mesajınıza denk geldim sinirlisiniz ama yorumlara. Konuyla ilgili herhangi bir öneri göremedim. Varsa da affola.

Zaten yapılacak 3 şey var. Susup oturmak sineye çekmek. E bunu seçecek gibi durmuyorsunuz. konu sahibi de durmuyor. Babaya söyleyip her şeyi ortaya çıkarmak. Belki de 3.sayfa haberi. Anneyle konuşup uyarmak.
E size göre hangisi? Verdiğiniz tepkiyle orantılı olan seçeneği seçmeyeceğinize eminim. Zaten mantıklı da değil bu.
Annenin elini bağlayamaz ki, istese de uyaracak ve durmak zorunda kalacak. İstese de istemese de. En kötü annesinin yüzüne bakmaz
Haksız mıyım?

Tabi senin icin demesi kolay canim yasamadgn icin bilemessin adamda silah var duymadinmi sacma sacma konusma
Aldatma konusu en hassas olduğum konudur hayatta. Benimde belki basimdan boyle bir sey gecti nerden biliyorsunuz? Bence siz sacma sacma konusmayin. Zavalla babayi kullaniyor o kadin. Bosanmaktan vazgecip baska adamlarla gezip tozuyomus. Silahi ortadan kaldirip dediklerimi yapabilir. Ben olsam aynisini yapardim emin olun

Canm evde silah var dıyosn önce o sılahı yok et sonrada bunu bı sekulde babanın ogrenmesını sagla sen söyleme yanı karışma bu onların işi. Ne annenın babanı aldatmaya hakkı var nede babanın aldatılmaya

O annesi tamammi sacma konusan kim belli ne kadar kotude olsa annesi bnce annenzle konusun o halletsn siz karsmayin

Tamam işte bende savunmuyorum zaten neden savunduğumu düşündün?
ben diyorum ki bu konuyüzden annesi ile konuşsun istiyorsa ama direkt gidip babasına söylemesin. annesi ve babası kendi aralarında halletsinler..

yukarıdaki yorum bana öyle hissettirdi
sanırım farklı algıladım

boyle bir olayda baba annem seni aldatti demek yasanacak tum olaylarin vebalini ustlenmek demek bilemez kimse babasi o anda ne yapar Allah korusun oldurmeye kalksa ne baba kalir ortada ne anne mantikli dusunmek lazim..anneyi babasina soylemekle tehdit edebilir sadece bosanmasi icin ki eminim ogrenildigini bilse inat etmez oda

Butun yorumlari okuyup oyle yorum yapmaya calisiyorum genelde o yuzden diger yorumlari gorunce tepki vermeden duramadim.
Benim onerim annesine ne haltlar yedigini bildigini soylesin. en kisa surede esine aldatma durumunu itiraf etmek istemiyorsa bile baska bir bahane sorun cikararak bosanma davasi acmasini ve hayatindan defolmasini soylesin.
Hee ilerde zaman gecer koprunun altindan sular akar herkesin gonlu bir oturusur o zaman belki bir sans verir annesiyle olan ikili iliskisine ama suan bu durum basima gelse benim yapacagim aynen bu olurdu size gore yanlis olabilir zaten herkesin kedisine goren dogrusu farkli oldugu icin burda yorumlar yapiyoruz. kimimiz birbirimizi anlayabiliyoruz kimimiz anlayamiyoruz. mesela ben anlayamıyorum. super ay dan olsa gerek.

Dayanamyorsan yorum ypma sana zorla yorum yap dien yok ala alla

Kardesini seni ve babani daha fazla rezil etmesine basinizi egmesine goz yummak daha zor degil mi?
Ne demek bu?ne demek başınızı yere egmesine izin vermeyin demek?
Bu eşler arasında niye çocuklar rezil oluyorlar?
Yangına körükle gidiyorsunuz ve hiç te mantıklı bir fikir vermiyorsunuz farkındaysanız..
Tut o kadının kolundan sokağa at demişsiniz babana şöyle demişsiniz. Aile içinde baba delirip hem karisini hem çocuklarını dograsa siz mi kosacaksiniz yardıma??

yukarıdaki yorum bana öyle hissettirdi
sanırım farklı algıladım
Konu sahibi silah olan bir evde ve kendi çıldırmış vaziyette her an bazı aklı evvel üyelerin gazı ile babasına anlatıp onu da çıldırtabilir. bence biraz sakinleştirmek adına farklı açılardan bakmasına çalışmaktan öte birşey değil bu mesajlar. aldatmayı haklı görmüyoruz sadece bu tepkileri aşırı buluyoruz...

sanırım sezmiyor nasıl desem çok iletişimleri yok gibi normalde de arkadaşlarıyla v.s gezen bi kadın olduğundan farketmemiştir diye düşünüyorum

Bence babanizda annenizi aldattı
Anneniz o yuzden böyle davranıyor
Bir insan aldatildigini hisseder
Koskoca kadın yatılı başka yerde kalıyor babanız hiç sorgulamiyor

İki seçeneğiniz var
Birincisi anneyle yüzleşip derhal bosanmasini aksi takdirde babaya söylemekle tehdit

Bosanmalarini istemiyorsan ikinci sik Karışma sessiz kal kalabilirsen(yada bu işlerden vazgecirmeye calis)

mantıklı düşünmeye çalışıyorum varabildiğim en mantıklı düşünce de ben bunu kabullenemeyeceğimden evden gitmem boşanması yoksa herkese her şeyi anlatacağımı söyleyip boşanması sağlamak kardeşimin sınavına kadar boşanma olayını gizlemelerini sağlamak

o kadar kendimi kaybetmiş durumda değilim o kadar kendimi kaybetmiş olsam babama anlatmadan kendim haykırırdım o sırada herkes öğrenmiş olurdu şu an mantıklı düşünmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…