- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Tamam işte bende savunmuyorum zaten neden savunduğumu düşündün?ama biz burada hep evlilik mutsuz da olsa aldatmamak gerektiğini savunmuyor muyuz?
önce boşanın, sonra ne isterseniz yapın demiyor muyuz?
ben, kadınların esir gibi tutuldukları evlilikler hariç, aldatma için hiçbir sebebi geçerli göremiyorum maalesef
Kardesini seni ve babani daha fazla rezil etmesine basinizi egmesine goz yummak daha zor degil mi?aynı şeyleri düşünüyorum kardeşimin sınavı olmasa çekip gitmesini bi daha gelmemesini haykırırdım ama şu an kaldım öylece
Allah boylelerini kahretsin yaziklar olsun utanmazlar. Konu sahibi empati yapiyorum ve;
Derhal o kadinla konusup yuzune tukurup kolundan tutup kapiyi gosterirdim git otelde kal fingirdedigin adamlarla utanmaz diye de bagirirdim. Babama da anlatirdim. O da boyle bir seyi affedecekse ben boyle isin... Diye cikar kendime baska duzen kurardim. Boyle bir insanla ayni evde kalamazdim hergun yuzune bakamazdim zaten 25 yasinda yetiskin bir bireysiniz. Ya eger bilen baskalari varsa o adamlar babanizin ve sizlerin hakkinda kim bilir neler dusunuyodur. Yazik cok yazik
Ay kadını niye haklı çıkarayım? ama bu çocuğu ilgilendiren bir durum değil. bunu erkek yapsa da söylerim. boşansınlar zaten daha fazla evliliği devam ettirmelerinin anlamı kalmamış ama çocuğun yazdıklarına baksana yok midemi bulandırıyor o kadın yok tutar sokağa atarım....
Bir kendine gelsin yani, kendisini mi aldatmış ne bu tepkiler? yaptığın yanlış anne bir an önce boşan babamdan nasıl bşr hayat istiyorsan öyle yaşa falan desin. nedir bu tepkiler yani...
Bunu kocam bana yaparsa çıkarırım hayatımdan ama babam anneme yada annem babama yaparsa ve ben öğrenirsem yaptığının yanlış olduğunu , boşanmak gibi bir seçeneği olduğunu söylerim. boşanırsa boşanır , boşanmazsa da kendileri bilir. Evet elbette hangisi yapsa üzülürüm bir soğukluk olur ama öyle bu kadın diyecek bir tepkim olmaz.Ya ben tam olarak konu sahibiyle ayni kafadanoldugum.icin anlayamiyorum heralde yani babami aldatan anne beni de aldatmistir ya da annemi aldatan baba da bunu hangisi yaparsa onu cikartirim hayatimdan. sonucta bende kandiriliyorum bu durumda.
Kardesini seni ve babani daha fazla rezil etmesine basinizi egmesine goz yummak daha zor degil mi?
Ben bu tarz bir yorum yaptım. Daha doğrusu seni ilgilendirmez demedim. Müdahale edemezsin en fazla rahatsız olduğunu söylersin dedim.Yaptigini asla dogru bulmuyorum derken bile.kadini hakli çıkardınız valal bu konudaki yorumlari hayretle okuyorum. bundan sonra kocasibtarafindan aldatilan kadinlarin konularunda da bu tarz yorumlarinizi bekliyorum. yani sonucta brlki adam mutlu degildir ya da kadin cinsel yonden yetersizdir yani adamin yaptigi yanlis olsa da haklidir sonucta!
xpreiaZ canim seni alintilandim ama msjim geneldr vu tarz yorum yapanlara.
Aldatma konusu en hassas olduğum konudur hayatta. Benimde belki basimdan boyle bir sey gecti nerden biliyorsunuz? Bence siz sacma sacma konusmayin. Zavalla babayi kullaniyor o kadin. Bosanmaktan vazgecip baska adamlarla gezip tozuyomus. Silahi ortadan kaldirip dediklerimi yapabilir. Ben olsam aynisini yapardim emin olunTabi senin icin demesi kolay canim yasamadgn icin bilemessin adamda silah var duymadinmi sacma sacma konusma
Nedeni varmış bak..mutsuzmuş annen.boşanmak istemiş. olmamış vs..tabiki bunlar anneni haklı çıkarmaz sonuna kadar yanlış yaptığı şey ama babanla aralarında bir sevgi kalmamış..önyargılı davranma annene.
Tamam işte bende savunmuyorum zaten neden savunduğumu düşündün?
ben diyorum ki bu konuyüzden annesi ile konuşsun istiyorsa ama direkt gidip babasına söylemesin. annesi ve babası kendi aralarında halletsinler..
Butun yorumlari okuyup oyle yorum yapmaya calisiyorum genelde o yuzden diger yorumlari gorunce tepki vermeden duramadim.Ben bu tarz bir yorum yaptım. Daha doğrusu seni ilgilendirmez demedim. Müdahale edemezsin en fazla rahatsız olduğunu söylersin dedim.
Peki siz ne öneriyorsunuz? Birkaç mesajınıza denk geldim sinirlisiniz ama yorumlara. Konuyla ilgili herhangi bir öneri göremedim. Varsa da affola.
Zaten yapılacak 3 şey var. Susup oturmak sineye çekmek. E bunu seçecek gibi durmuyorsunuz. konu sahibi de durmuyor. Babaya söyleyip her şeyi ortaya çıkarmak. Belki de 3.sayfa haberi. Anneyle konuşup uyarmak.
E size göre hangisi? Verdiğiniz tepkiyle orantılı olan seçeneği seçmeyeceğinize eminim. Zaten mantıklı da değil bu.
Annenin elini bağlayamaz ki, istese de uyaracak ve durmak zorunda kalacak. İstese de istemese de. En kötü annesinin yüzüne bakmaz
Haksız mıyım?
Aldatma konusu en hassas olduğum konudur hayatta. Benimde belki basimdan boyle bir sey gecti nerden biliyorsunuz? Bence siz sacma sacma konusmayin. Zavalla babayi kullaniyor o kadin. Bosanmaktan vazgecip baska adamlarla gezip tozuyomus. Silahi ortadan kaldirip dediklerimi yapabilir. Ben olsam aynisini yapardim emin olun
Ne demek bu?ne demek başınızı yere egmesine izin vermeyin demek?Kardesini seni ve babani daha fazla rezil etmesine basinizi egmesine goz yummak daha zor degil mi?
Konu sahibi silah olan bir evde ve kendi çıldırmış vaziyette her an bazı aklı evvel üyelerin gazı ile babasına anlatıp onu da çıldırtabilir. bence biraz sakinleştirmek adına farklı açılardan bakmasına çalışmaktan öte birşey değil bu mesajlar. aldatmayı haklı görmüyoruz sadece bu tepkileri aşırı buluyoruz...yukarıdaki yorum bana öyle hissettirdi
sanırım farklı algıladım
sanırım sezmiyor nasıl desem çok iletişimleri yok gibi normalde de arkadaşlarıyla v.s gezen bi kadın olduğundan farketmemiştir diye düşünüyorum
Konu sahibi silah olan bir evde ve kendi çıldırmış vaziyette her an bazı aklı evvel üyelerin gazı ile babasına anlatıp onu da çıldırtabilir. bence biraz sakinleştirmek adına farklı açılardan bakmasına çalışmaktan öte birşey değil bu mesajlar. aldatmayı haklı görmüyoruz sadece bu tepkileri aşırı buluyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?