- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Hayır. tam tersine sağduyulu davranmasını ogutlemeye çalışıyorum.yukarıdaki yorum bana öyle hissettirdi
sanırım farklı algıladım
O benim fikrimdi. Yardim istemis ve yardimci olamaya calistim. Bu da sizim fikrinizmis iyi guzel hos ama banane. Simdi siz boyle dediniz diye fikrim degismedi. İyi forumlar.Ne demek bu?ne demek başınızı yere egmesine izin vermeyin demek?
Bu eşler arasında niye çocuklar rezil oluyorlar?
Yangına körükle gidiyorsunuz ve hiç te mantıklı bir fikir vermiyorsunuz farkındaysanız..
Tut o kadının kolundan sokağa at demişsiniz babana şöyle demişsiniz. Aile içinde baba delirip hem karisini hem çocuklarını dograsa siz mi kosacaksiniz yardıma??
Butun yorumlari okuyup oyle yorum yapmaya calisiyorum ...............................................
farkli oldugu icin burda yorumlar yapiyoruz. kimimiz birbirimizi anlayabiliyoruz kimimiz anlayamiyoruz. mesela ben anlayamıyorum. super ay dan olsa gerek.
babamın aldattığına dair bişey bilmiyorum ha aldattıysa da o aldattı diye aynısı yapmak zorunda mıydı durumu anlatıp boşanmak istiyorum dese sonunda kadar desteklerdim zatenBence babanizda annenizi aldattı
Anneniz o yuzden böyle davranıyor
Bir insan aldatildigini hisseder
Koskoca kadın yatılı başka yerde kalıyor babanız hiç sorgulamiyor
İki seçeneğiniz var
Birincisi anneyle yüzleşip derhal bosanmasini aksi takdirde babaya söylemekle tehdit
Bosanmalarini istemiyorsan ikinci sik Karışma sessiz kal kalabilirsen(yada bu işlerden vazgecirmeye calis)
Dayanamyorsan yorum ypma sana zorla yorum yap dien yok ala alla
babamın aldattığına dair bişey bilmiyorum ha aldattıysa da o aldattı diye aynısı yapmak zorunda mıydı durumu anlatıp boşanmak istiyorum dese sonunda kadar desteklerdim zaten
Çok haklısın ama aldatilmak çok acı bir durum ve
Aldatan aldanir demişler
Çocuğum olmasaydı kocam beni aldatsaydi en azından göstermelik aldatirdim aynı acıyı tatsin diye sonra ayrilirdim :)
Konu sahibi silah olan bir evde ve kendi çıldırmış vaziyette her an bazı aklı evvel üyelerin gazı ile babasına anlatıp onu da çıldırtabilir. bence biraz sakinleştirmek adına farklı açılardan bakmasına çalışmaktan öte birşey değil bu mesajlar. aldatmayı haklı görmüyoruz sadece bu tepkileri aşırı buluyoruz...
Bu nasil uslup hanimefendi? Elinizde belinizde mi bari? Kibledim...Kimsinki sen haddimi bilecem elestryosunuz durmadan bsey bilmis gbi cok.bilmislik ypyosunz szde konsmalarnza dkat edin
Bu nasil uslup hanimefendi? Elinizde belinizde mi bari? Kibledim...
Abartan sizsiniz hanfendi uyeler sizce kim hakli.burda ya bir onun konusmasna bAkn bir benim hakszsam haksizin diyin
çocuğunuzda her şeyi öğrenip böyle dağılsın zaten aldatıyosa aldatılmak çokta umrunda olmayacaktır sanıyorum
Gostermelik nasil oluyor yani mis gibi yapacaksiniz ama yapmayacaksiniz aslinda. boyleyse tamam.Çocuğum olmasaydı ! göstermelik ! yazdım cnm
intikam soğuk yenen bir yemektir!!!
Bana öyle geliyor ki bu konu kapanır tartışmalardan dolayı.
Ama şu ''seni ilgilendirmez, annenin hayatı, o yetişkin bi birey'' saçmalıklarını okuyunca kal geldi bana, söylemeden geçemiyorum o yüzden.
Kocasını aldatan evli barklı bir kadına ben ''yetişkin bi birey'' diyecek kadar saygılı olamam.
Bir annenin çocuklarına karşı tek sorumluluğu onları yedirip içirmek, okula göndermek, büyütmek mi sanıyorsunuz? Annelik bu kadarla bitmiyor.
Anne dediğin çocuklarına saygı duymalı, çocuklarının geleceğini düşünmeli, çocuklarına bakacak yüzü olmalı eve geldiğinde, çocuklarına örnek bir kadın profili çizmeli, çocuklarının gördüğünde-duyduğunda-öğrendiğinde mutsuz olacağı, kendisinden soğuyacağı şeyleri asla yapmamalı.
Bu olay duyulsa, biri görse onları birlikteyken, ya da otelden çıkarken falan... Sonra dedikodular başlasa. Burda rezil olacak tek insan annesi mi?
Örneğin, konu sahibinin adı ayşe olsun, annesinin adı fatma olsun. konu sahibi bir gün evlenecek olsa, karşı tarafın kulağına gitse bu durum, karşı taraf ''fatma kocasını aldatmış, adamla otelde falan gecelemiş'' demeyecekler, ''ayşenin annesi babasını aldatmış, vs'' diyecekler. Belki de bu durum yüzünden ailelerine uygun görmeyecekler konu sahibini.
O annenin yaptığı hata, çocuklarını da etkileyecek. Bizim toplum ''ama yapan annesi yahu ayşenin ne suçu var'' de-mez-ler! Anne bütün bunları düşünmeliydi madem çocuklarına düşkünse.
Ne demek konu sahibini ilgilendirmez? Kimi ilgilendirir o zaman? Komşunun çocuğunu mu?
Burda aldatan kadınları yerin dibine sokuyorsunuz, ama bu konuda nedense ''seni ilgilendirmez, o bi birey, belki mutsuzdur'' saçmalıklarını zırvalıyorsunuz.
Konu sahibi sana gelince, babana asla söyleme. Sonu çok kötü olabilir. Baban bilmesin, anneni al karşına konuş bi anlaşmaya varın. Yaptığı yanlıştan bi an önce dönsün. Ya da o adamı bırakmıyorsa boşansın o zaman. En azından kocasını aldatan kadın konumunda olmaz. En azından evli olmazsa birileriyle görülmesini laf edenler olmaz.
Ay baska bir yerde de konusu gecmisti anlatmistim. bizi. mahallede bir remziye abla vardi kocasinin onu aldattigini ogrenmis kadin. adama guzel bir sofra kuruyor yediriyor iciriyor zilzurna sarhos oluyor adam sizip kaliyor kadin bag makasini kapmasiyla adamin seyininnucunu ucuruyor. hic unutmuyorum daha 12 yasimda falandim bu olayi duydugumda yani oyle asan kesen kadinlar da var.Toplumu yargılarken onun parçası olmayalım o halde. erkek aldatsa kadın silahla çeker vurur mu , bıçakla kocasını doğrar mı diye düşünmüyoruz. ama kadın aldattığında öncelikle kadının korunması lazım. pozitif ayrımcılığı sonuna kadar hakkediyor kadın yani..
Yaptığı yanlış ama bu yanlış için ölmesi öldürülmesi gerekmiyor
Yorum icin tesekkurler o kisiyi de etiketler misiniz bana soylediniz gibi gorunuyorbence haksızsınız
fikirleriniz açısından demiyorum
üslubunuz açısından diyorum
direkt üyeyi alıntılayıp saçma saçma yazma diye lafa giren sizsiniz, devamı da aynı şekilde
Azra910 naçizane...bence burada anlatılanlardan yola çıkarak kimseye beddua etmemelisin (konudaki anne için diyorum)
buradan bilemeyiz olayın aslını ve haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?