Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

O benim fikrimdi. Yardim istemis ve yardimci olamaya calistim. Bu da sizim fikrinizmis iyi guzel hos ama banane. Simdi siz boyle dediniz diye fikrim degismedi. İyi forumlar.

babamın aldattığına dair bişey bilmiyorum ha aldattıysa da o aldattı diye aynısı yapmak zorunda mıydı durumu anlatıp boşanmak istiyorum dese sonunda kadar desteklerdim zaten

Dayanamyorsan yorum ypma sana zorla yorum yap dien yok ala alla

Ne diyorsunuz hanimefendi ne dayanamamasi? Size mi sorayim yorum yaparken yonetici misiniz pardon? Uslubunuzu duzeltin kendinize gelin. İsteyen istedigi konuya yorum yapar. Sitenin formati boyle. Kimse size danisacak degil. Benimle konusurken de haddinizi bilin.

babamın aldattığına dair bişey bilmiyorum ha aldattıysa da o aldattı diye aynısı yapmak zorunda mıydı durumu anlatıp boşanmak istiyorum dese sonunda kadar desteklerdim zaten

Çok haklısın ama aldatilmak çok acı bir durum ve
Aldatan aldanir demişler

Çocuğum olmasaydı kocam beni aldatsaydi en azından göstermelik aldatirdim aynı acıyı tatsin diye sonra ayrilirdim :)

Kimsinki sen haddimi bilecem elestryosunuz durmadan bsey bilmis gbi cok.bilmislik ypyosunz szde konsmalarnza dkat edin

Çok haklısın ama aldatilmak çok acı bir durum ve
Aldatan aldanir demişler

Çocuğum olmasaydı kocam beni aldatsaydi en azından göstermelik aldatirdim aynı acıyı tatsin diye sonra ayrilirdim :)

çocuğunuzda her şeyi öğrenip böyle dağılsın zaten aldatıyosa aldatılmak çokta umrunda olmayacaktır sanıyorum

Bana öyle geliyor ki bu konu kapanır tartışmalardan dolayı.

Ama şu ''seni ilgilendirmez, annenin hayatı, o yetişkin bi birey'' saçmalıklarını okuyunca kal geldi bana, söylemeden geçemiyorum o yüzden.

Kocasını aldatan evli barklı bir kadına ben ''yetişkin bi birey'' diyecek kadar saygılı olamam.

Bir annenin çocuklarına karşı tek sorumluluğu onları yedirip içirmek, okula göndermek, büyütmek mi sanıyorsunuz? Annelik bu kadarla bitmiyor.

Anne dediğin çocuklarına saygı duymalı, çocuklarının geleceğini düşünmeli, çocuklarına bakacak yüzü olmalı eve geldiğinde, çocuklarına örnek bir kadın profili çizmeli, çocuklarının gördüğünde-duyduğunda-öğrendiğinde mutsuz olacağı, kendisinden soğuyacağı şeyleri asla yapmamalı.

Bu olay duyulsa, biri görse onları birlikteyken, ya da otelden çıkarken falan... Sonra dedikodular başlasa. Burda rezil olacak tek insan annesi mi?

Örneğin, konu sahibinin adı ayşe olsun, annesinin adı fatma olsun. konu sahibi bir gün evlenecek olsa, karşı tarafın kulağına gitse bu durum, karşı taraf ''fatma kocasını aldatmış, adamla otelde falan gecelemiş'' demeyecekler, ''ayşenin annesi babasını aldatmış, vs'' diyecekler. Belki de bu durum yüzünden ailelerine uygun görmeyecekler konu sahibini.

O annenin yaptığı hata, çocuklarını da etkileyecek. Bizim toplum ''ama yapan annesi yahu ayşenin ne suçu var'' de-mez-ler! Anne bütün bunları düşünmeliydi madem çocuklarına düşkünse.

Ne demek konu sahibini ilgilendirmez? Kimi ilgilendirir o zaman? Komşunun çocuğunu mu?

Burda aldatan kadınları yerin dibine sokuyorsunuz, ama bu konuda nedense ''seni ilgilendirmez, o bi birey, belki mutsuzdur'' saçmalıklarını zırvalıyorsunuz.

Konu sahibi sana gelince, babana asla söyleme. Sonu çok kötü olabilir. Baban bilmesin, anneni al karşına konuş bi anlaşmaya varın. Yaptığı yanlıştan bi an önce dönsün. Ya da o adamı bırakmıyorsa boşansın o zaman. En azından kocasını aldatan kadın konumunda olmaz. En azından evli olmazsa birileriyle görülmesini laf edenler olmaz.

eğer niyet bu ise ben de sizlerin abarttığını düşünüyorum maalesef
bence konu sahibinin ( U uzaklardabiryerde ) bilinci gayet yerinde, evde silah var, kardeşimin sınavı var diye kendisi söyledi zaten
en çok düşündüğü şey de kardeşi
ben inanmıyorum konu sahibinin tutup da gaza gelerek babasına söyleyeceğine
"o kadın" , "bu kadın" diyor olması ortalığı yakıp yıkacağı anlamına gelmiyor bence

aldatılan sen değilsin demek bana göre doğru değil
o, onların ilişkisi, sen karışamazsın demek bana göre doğru değil
bence konu sahibinin sonuna kadar karışma hakkı var
sebepler varmış demek bana göre doğru değil
bence üyeyi sakinleştirme maksatlı yazılan mesajlar, konu sahibini sakinleştirmekten çok "beni anlamıyorlar" duygusu oluşturuyor

Son düzenleme:
Canim hic canini skma sen sadece annene sole bir olay falan ckmadan haberlerde olduren oldurene ne kadar kotude olsa o senin annen

Toplumu yargılarken onun parçası olmayalım o halde. erkek aldatsa kadın silahla çeker vurur mu , bıçakla kocasını doğrar mı diye düşünmüyoruz. ama kadın aldattığında öncelikle kadının korunması lazım. pozitif ayrımcılığı sonuna kadar hakkediyor kadın yani..

Yaptığı yanlış ama bu yanlış için ölmesi öldürülmesi gerekmiyor

Ay baska bir yerde de konusu gecmisti anlatmistim. bizi. mahallede bir remziye abla vardi kocasinin onu aldattigini ogrenmis kadin. adama guzel bir sofra kuruyor yediriyor iciriyor zilzurna sarhos oluyor adam sizip kaliyor kadin bag makasini kapmasiyla adamin seyininnucunu ucuruyor. hic unutmuyorum daha 12 yasimda falandim bu olayi duydugumda yani oyle asan kesen kadinlar da var.

U uzak-dur
bence haksızsınız
fikirleriniz açısından demiyorum (fikirleriniz hakkında yorum yapmıyorum)
üslubunuz açısından diyorum
direkt üyeyi alıntılayıp saçma saçma yazma diye lafa giren sizsiniz, devamı da aynı şekilde

Azra910 naçizane...bence burada anlatılanlardan yola çıkarak kimseye beddua etmemelisin (konudaki anne için diyorum)
buradan bilemeyiz olayın aslını ve haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur...

Yorum icin tesekkurler o kisiyi de etiketler misiniz bana soylediniz gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…