Öğrendiklerinde kimse istemiyor

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Merhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Ben kendimi tam anlatamadım galiba son kez görüşelim açıklayayım tekrar dedim . Görüşemem veda edemem dedi ne dediysem ikna olmadı. Artık bu durum bende kompleks olmaya başladı . Kimle görüştüysem söz attım diy istemiyorlar sonradan. Yani ben şimdi hiç kimseye anlatmayayım mı bir daha ? Sonradan duysalar daha kötü olmaz mı ?
Bu kişi bende çok iz bıraktı eski sözlümden daha çok inanıp güvenmiştim . Sırf bu nedenden dolayı bir insan neden vazgeçer ki ? Sana inanıyorum ama ben bunu aşamam hep aklıma gelir sana yansıtırım hakkına girmek istemiyorum dedi

Daha önce evlenmemişsiniz ki ilerde e devlette vs bir yerde çıksın. Basit bir söz bu. Şuan bahsetmezsiniz, ilerde birinden duyarsa ben sana sözlenmedim diye yalan söylemedim sadece anlatacak kadar ciddi bir söz, bir ilişki değildi der geçersiniz. Unutmuşum bile dersiniz.
Her dogru her yerde söylenmez gerek yok.

Yıl olmuş 2023 insanların hala düşüncelerine bak pes yahu. Üzülürsün bir süre ama sonra toparlanır iyi ki olmamış dersin. Böyle cahil bi insanla olup da ne yapacaktın Allah aşkına? Yok söz atmışsın ben yapamam diyor paşama bak sen görende ne sanıcak.

Günaydın.

İnanın ilk defa duydum böyle bir durumu.
Sözlüden ayrıldı diye ilişki mi biter?

Kaç tane arkadaşım var 3.evliliğini yapan. Hatta hiç evlenmemiş kişilerle evlenenler bile var.

Bence acilen çevrenizi değiştirin. Zihniyet çok sıkıntılı.

Ayrılmaya yer aramış. Terbiyesiz. Bunda saklanacak bir şey yok. Adam mu öldürdünüz hırsızlık mı yaptınız ne saçma sapan tepki vermiş. Daha ilerlemeden bitmiş çıkmış gitmiş hayatından boşver

Ama bana geçmişi merak ettiğini soracağını söylemişti bende sormadan anlatmak istedim

Söz attiysaniz bu sevgililik gibi bisey anlatmayin efendim geçmişinizi bilmesin erkkler .ayrilmays bahane baskasini cok sevdiğini dusunup yediremems evlilige gidecek ciddi birliktelik olmus tipik erkkler herseyin ilki ben olayim ilk ask ilk vs vs vs

Seni boyle garip dusunceli, bagnaz mi dar kafali mi hangisi bilemedim, birinden Allah korumus, sen terketti diye uzuluyorsun. Bu arada daha yeni tanistigin birine en basindan da herseyini anlatman illa da sart degil, zaman gecince gerekirse bahsedersin.

Evlenmeden önce öyle bir söz mevzusu benim başımdan da geçmişti ve şuan boşanıyor olduğum kişiye anlatmıştım. Hiç sıkıntı etmemişti. Yıllar boyu da hiç lafını etmedi. Amaaaa boşanma davasında üzerine bin yalan ekleyerek içindeki tüm birikenleri kustu.

Siz siz olun, size inanmayan birini ikna etmeye çalışmayın.

Nasip değilmiş deyip, yolunuza bakın.

Öğrenebileceği bir çevre yoksa da, geçmiş geçmiştir, kimseye anlatmayın.

Bu yüzden insanlar sizden vazgececekse hiç girmeyin o yola daha iyi ,kendileri kaybetmiş sakın üzülmeyin.

İlişkilerinize ilgili geçmişe takılan insandan zaten size iyi bir eş olmaz.
Demekki karakter olarak sürekli geçmişe takılan biri. Tamam daha önce evlendin mi diye sorar ama sözlendim cümlesini duyduktan sonra ayrılmak nedir? Söz nedir ya tanıma sürecidir. Flörtten tek farkı aileler biliyordur ve yüzük takılmıştır. Bunu bile kabullenmeyecek bir adam var karşınızda boşverin

Tamda bunu demek istemiştim ilk mesajımda.
Sözlenmek çok çok abartılacak sorun yapılacak bir konu değil. İlerde adam bunu sana kullanacağına sen başta ona o fırsatı verme daha iyi.
Anlatırım saklamam diyorsanda, bunu kabul etmeyen kişiyi anında silip düşünmemen lazım.

. Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım
Bu suçlu psikolojisiyle anlatırsanız herkese aldığınız tepkiler normal , dik duruşunuz olsun bu bir hata değil normal bir şey ama siz içinizde normalleştirmediğiniz için karşınızdaki de böyle angutluk yapma hakkını buluyor

Sanki ne yapmissinda bunu unutamazmis. Ayrica anlatmayin durup dururken biliyor musun ben soz attim demekte sacma gecmisinizi sorsaydi soylerdin ki bu da takilacak bir durum degil. Evlenip bosansan ya da biriyle cinsel iliski yasasan bu tepki olabilir gibi o da bakirelige onem veren bakir biriyse yoksa bu tepki o kadar abarti ki. soz atmak kotu biseymis gibi dusunmesi sizinde bunu normal karsilamaniz cok cok sacma. Kendi kafanizi da cevrenizide degistirin.

Ay hangi mağarada yaşandı bunlar ya. Pesss. Hadi evlenip boşanmış olsan anlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…