- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.466
- 248
- Konu Sahibi Tatszhayat
Nisanlanip ayrilmis kizlara" kesin nisanlisiyla birlikte olmustur "gozuyle bakiyor bazi insanlar sanirim oyle sanmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sevgi açığı nasıl kapatabiliriz kadinlarimizda bilmiyorum,Birde kendini anlatmak için tekrardan görüşmek istemiş, öncesinde hazırlık yapmış... Tövbe yarabbim. Ben genç kizlara çok üzülüyorum, kendilerini tam anlamıyla sevmedikleri için biraz ilgi görünce köle olmak zorunda hissediyorlar...
hiçbir kadın vajinasının hesabını hiç kimseye vermemeli ,Nisanlanip ayrilmis kizlara" kesin nisanlisiyla birlikte olmustur "gozuyle bakiyor bazi insanlar sanirim oyle sanmis
Tamam adamın zihniyeti çok farklıymış, kurtulmussunuz. Fakat sizin düşünceleriniz de biraz farklı gibi. Bunun provasını yaparken ne düşündünüz, normal bir süreç olarak görmüyor musunuz? Neden? Siz bu kadar anormalmiş gibi anlatırsanız karşınızda normal olarak bakacak biri olsa dahi bu tavrinizdan ötürü bir acaba mi diyebilir bence. Öncelikle sizin bunu normal görmeniz gerekir.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . İçim rahatladı güldüğüm yorumlar da olduevet haklısınız benim kendi içimde bunu kabullenmem lazım önce . Anlatmadan önce prova da yapmıştım normal bir süreçmiş gibi anlatıcam rahat bir şekilde . Ama sanırım bunu başaramadım
Kendini sevmek ailede başlıyor bence. Yetiştirdiğimiz çocukları düzgün yetiştiremiyoruz; karnı doyuyor ama ruhu aç. Hayatında kızının saçını oksamamis babalar var, kızının her hareketini kısıtlayan anneler...halbuki koşulsuz sevse, her durumda evladının arkasinda dursa kolay kolay ezilmeyecek kızlarımız.bu sevgi açığı nasıl kapatabiliriz kadinlarimizda bilmiyorum,
ne yapmalı ?
en azından çevremizdeki kadınlara bu konuda tam kalpten ulasabilsek.
ben kadın kadına iletişimi çok ama çok değerli buluyorum
kadının kadından aldığı duygusal şifayı, kız kardeşliğin verdiği duygusal desteği hiçbir erkek veremez ama maalesef kadınlarımızda bu görüş hiç yok/oluşmuyor.
kendini gerçekten bir tane yakın kadın arkadaşınız varsa kendinize hayata bakışınız tamamen değişiyor.
Çünkü bizim ülkemizde ataerkillik hakim ve gerçekten bu düzene baş gösteren bir avuç kadınız. Onun dışında hepimizin çocukluktan getirdiği travmalar mevcut ister istemez yansıtıyoruz.Kendini sevmek ailede başlıyor bence. Yetiştirdiğimiz çocukları düzgün yetiştiremiyoruz; karnı doyuyor ama ruhu aç. Hayatında kızının saçını oksamamis babalar var, kızının her hareketini kısıtlayan anneler...halbuki koşulsuz sevse, her durumda evladının arkasinda dursa kolay kolay ezilmeyecek kızlarımız.
Toplumumuzda kadınlar mutsuz, mutsuz olduğu için çoğumuzun kendimize faydamız yok. En modernimiz de bile bir yerlerde bir şeyler eksik.
Daha önce evlenmemişsiniz ki ilerde e devlette vs bir yerde çıksın. Basit bir söz bu. Şuan bahsetmezsiniz, ilerde birinden duyarsa ben sana sözlenmedim diye yalan söylemedim sadece anlatacak kadar ciddi bir söz, bir ilişki değildi der geçersiniz. Unutmuşum bile dersiniz.
Her dogru her yerde söylenmez gerek yok.
Benim eşimin de başından bir nişan geçmiş hatta neredeyse düğün hazırlıkları falan bile olmuş benim hiç öyle şeyler olmamış tı ama en başından söylediği için hiç konusunu bile açmadım Ama eğer ortalarda söyleseydi Ben de çok bozulurdum hatta belki bitirirdim bile çok ağrıma giderdi açıkçasıMerhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Ben kendimi tam anlatamadım galiba son kez görüşelim açıklayayım tekrar dedim . Görüşemem veda edemem dedi ne dediysem ikna olmadı. Artık bu durum bende kompleks olmaya başladı . Kimle görüştüysem söz attım diy istemiyorlar sonradan. Yani ben şimdi hiç kimseye anlatmayayım mı bir daha ? Sonradan duysalar daha kötü olmaz mı ?
Bu kişi bende çok iz bıraktı eski sözlümden daha çok inanıp güvenmiştim . Sırf bu nedenden dolayı bir insan neden vazgeçer ki ? Sana inanıyorum ama ben bunu aşamam hep aklıma gelir sana yansıtırım hakkına girmek istemiyorum dedi
Bu ne cahillik olabilir ilk nisan atan sen misin. Boşver takma illa seveceğin biri çıkar.Merhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Ben kendimi tam anlatamadım galiba son kez görüşelim açıklayayım tekrar dedim . Görüşemem veda edemem dedi ne dediysem ikna olmadı. Artık bu durum bende kompleks olmaya başladı . Kimle görüştüysem söz attım diy istemiyorlar sonradan. Yani ben şimdi hiç kimseye anlatmayayım mı bir daha ? Sonradan duysalar daha kötü olmaz mı ?
Bu kişi bende çok iz bıraktı eski sözlümden daha çok inanıp güvenmiştim . Sırf bu nedenden dolayı bir insan neden vazgeçer ki ? Sana inanıyorum ama ben bunu aşamam hep aklıma gelir sana yansıtırım hakkına girmek istemiyorum dedi
Şükür et bu öksüz den ayrıldın diyeMerhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Sizce ben ortalarda mı söylemiş oldumBenim eşimin de başından bir nişan geçmiş hatta neredeyse düğün hazırlıkları falan bile olmuş benim hiç öyle şeyler olmamış tı ama en başından söylediği için hiç konusunu bile açmadım Ama eğer ortalarda söyleseydi Ben de çok bozulurdum hatta belki bitirirdim bile çok ağrıma giderdi açıkçası
Ne güzel olurduİstemezlerse boşver, biz bulalım sana temiz düzgün bir aday..
Böyle sığ ve cahil düşünce yapısına sahip birisi için üzülmeye bile değmez. Cehaletin her türlüsünün dibine kadar yaşandığı bir memleketiz. Evlenip boşanmak, nişan atmak büyük ayıp, büyük kusur çünkü mazallah.Merhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.