- Konu Sahibi Hebehubele
-
Allah razi olsun Kopuş noktamız eşimin aşırı aileci olması. Benim aileme 2 3 haftada bir gidip gelmek istemem . Aynı şehirdekı ailemle . Annem hasta ve onun Yanında olmamı bile istemiyor. Bencil . Ve ben sinir oturan bir kadın değilimdır. Bir konuda hemen en kolay çözümü arayan araştıran sürekli hayatını kolaylaştıran bir kadınım ve o bunda şikayetçi . Aptal ve pasif bir kadın olmamı istiyor. Herseyimle ona ve ailesine itaat etmemi istiyor. Ben ise mesafeliyim dır kendi tarafıma bile. Karşı
Evet kendi ailesinde sürekli bağırıs çağırs şiddet var . Geçen gün 18 yaşındaki kız kardeşini dövdü mesela . Cekinceleri var benden yana . Bazı konularda korkuyor ama beni kaybetmekten korktuğunu düşünmüyorum artikSaygısız. Böyleleri aynı dilden anlar,aklını alacak akraban falan yok mu? Gözünü korkutsunlar ayağını denk alsın. Yoksa bu konuşmaktan falan anlamaz. Normal insan evladı olsa al karşına konuş farkında olmayabilir derdim. Ailesinde de bu şekilde büyütülmüş demek ki, sana aynısını yapıyor.
Peki ne yapmalıyım gitmeli miyim?Böyle bir insanın neden suyuna gidilir ki?
Sana dünyayı dar ediyor, insan yerine koymuyor ve sen sabır diyorsun.
Neden ezdiriyorsun kendini?
Neden yeter demiyorsun?
Zamanında göstermediğin tepkileri şimdi göstermen sence işe yarayacak mı????
Kaybetmekten korkuyor mu?Evet kendi ailesinde sürekli bağırıs çağırs şiddet var . Geçen gün 18 yaşındaki kız kardeşini dövdü mesela . Cekinceleri var benden yana . Bazı konularda korkuyor ama beni kaybetmekten korktuğunu düşünmüyorum artik
Ha yok ben böyle çekmeye devam ederim diyorsan kal.Peki ne yapmalıyım gitmeli miyim?
Severek evlendik . Annem rahatsız onun iyileşmesini bekliyorum annemin. Tedavisi bitti sayılır tamamen bu hastalık kalkınca ortadan o zaman söyleyeceğim. Ve sunu istiyorum bir kere ayrıldık ve ben mücadele vermediğim için kendimi çok suclamistim. Şimdi onu istemiyorum. Artık tamamen elimden geleni yapip ayrılık olacaksa o şekilde ayrılmak istiyorum içimde hicbir şey kalmasın ona karşı istiyorumDaha açık yazsanız da niye sabrettiğinizi bilsek?
Korkmuyor dedim korkuyor demedim kiKaybetmekten korkuyor mu?
Arkadaş neden kendini bile bile kandırıyorsun?
HaklısınızHa yok ben böyle çekmeye devam ederim diyorsan kal.
Kendine saygını, güvenini kaybetmeden git artık.
Tamam sen boşan.Severek evlendik . Annem rahatsız onun iyileşmesini bekliyorum annemin. Tedavisi bitti sayılır tamamen bu hastalık kalkınca ortadan o zaman söyleyeceğim. Ve sunu istiyorum bir kere ayrıldık ve ben mücadele vermediğim için kendimi çok suclamistim. Şimdi onu istemiyorum. Artık tamamen elimden geleni yapip ayrılık olacaksa o şekilde ayrılmak istiyorum içimde hicbir şey kalmasın ona karşı istiyorum
Pardon çok pardon.Korkmuyor dedim korkuyor demedim ki
Ya bıktınız artık benden biliyorum .
Yahu boşan da kurtul diyenler olacak bilenler. Biraz daha diyorum biraz daha sabret. Dünyayı dar edip burnumdan getirdi kaç aydır eşim. Severek evlenmiştik 2 yıldır da evliyiz . 4 aydır uzak eşim bana .nihayet Döküldü vs diye konu açmıştım. Sonra yavaş yavaş iyi davranmaya başladı bana derken. Tepkiler çok sert oluyor ufak bir konuda bile kes sesini lan . Konuşma be kes sesini gibi seviyesiz çıkışları oluyor. Artık ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim diye gidip kendimi geliştireceğim bir kursla görüştüm. Eve geldiğimde kendi başına buyruk yaşayacaksan işin yok bu evde dedi . Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bi düşüncede bulundu. Gitmiceksin kurs a otur oturduğun yerde ben bakamiyomuyum sana vs dedi o günden sonra 1 2 gün iyi davrandı bana . Bugün yine nerde kaldın niye geç geldin eve dedim canım öyle istedi dedi . Geçtim oturdum . Birşey demedim . Sonra evde bişeyler çarpma diyorum sana dedi kapı vs yavaş kapatacakmisim yavaş yuruyecekmisim. Canım öyle istiyor ! Dedim . Üstüme yürüdü yumruğu yedin mi görürsün dedi vur lan dedm . Tuttu yüzümü öyle bir sıkıştırdı ki gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu . Geçtim yattım ağlaya ağlaya. Kahvaltı hatırlamadım ona gelmiş kalk kahvaltı hazirlamiyomusun hey kalk . Sen görürsün gününü bilmem ne diye söylene söylene gitti. Şimdiye kadar 4 ay oldu kızlar herşeyinı dört dörtlük yaptım. Yemegidir kahvaltisidir kıyafetleridir utusudur. Görevin diyeceksiniz belki . Ama ben öyle düşünmüyorum. İstediğim için yapıyorum. Eve geliyo hep bir sorgu sual bu neden böyle bu ne . Niye böyle yaptın olmamış! Hep bi memnuniyetsizlik. Bugün bana yaptığından snra . O bana sorumluluklarını yerine getirmiyor ken ben de artık getirmek istemiyorum. Ve artık burnumun dikine mi gitmeliyim yani ne istiyorsam onu mu yapmalıyım. ? Yemek yapmayı düşünmüyorum akşama yanlış mı yaparım. Hep suyuna gittim bu zamana kadar. Ve artık öyle bi duruma bağladım ki kendi soru işaretlerimin içinde gidip geliyorum. ? Ne yapayım nolur bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?