- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Öyle diyordu ilk ayrıldığımız da . Boşanmamistik ama ayrı kalmıştık birleşince benden boşanırsan yaşatmam seni bilmem ne diyodu . Ama zora gelince iki kere yüzüğü çıkarıp elime verdi annesinin istediğini bişey olmadı diye.Boşanmaya kalksan sana zarar verir, mezara kadar benimsin keolarından gibi durum. Ailene durumunu haber ver, dava açmadan evi terket, cinayet /dayak haberi okumayalım dikkat et kendine lütfen. Gözünü iki kere aç. Keşke hatasını kabul etse bi şekilde aile danışmanıyla görüşseniz... ancak onlar çözer. Kusur yüzzeyde değil derinde. Bütün aile hasta olabilir hatta. Kardeşini eşini dövmek neşir yani hadsiz:/
Psikolojik şiddet evet tam olarak yaşadığım olay buher şeyi diyin de seviyorum demeyin,
bu muamemeyi kendinize reva görüyorsanız da çekmeye devam edin.
ama hiçbir canlı mahlukat suçsuz yere böylesi psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalmayı haketmez.
Psikolojik şiddet evet tam olarak yaşadığım olay buaslında başlıkta belirttiğim gibi öğrenilmiş bir çaresizlik mi şuan yaşadığım düzelir diye beklemek?
Ne yapmalı peki ?Seni sindirme çalışmaları son gaz devam ediyo demek, adamın umrunda değilsin böyle saygısızlıklara pabuç bırakırsan, ki şu an yaptığın bu, daha çok konu açarsın burada. Saygı saygı saygı! Kendine de saygın yok heralde bu davranışlar karşısında sadece zavallı gibi ağlamanın başka açıklaması olamaz.
Bitir kardeşim, ne sana saygısı var ne fikirlerine. Kendi pislik zihniyetiyle ruhunu karartmasına izin verme, ben vermezdim.Ne yapmalı peki ?
Bak bu konuda çok haklısınız gercekten ruhumu kararttı önceden cıvıl cıvıl bir insandım. Şu hayata.bakarken hep bi pembe gözlüklerim vardı insanların tatlı dille cozemeyecekleri şey yoktur diye düşünürdüm. Benim ailemde sevgi vardı muhabbet vardı fikir özgürlüğü vardı. Rahatlık vardı. Şimdi ise hiçbirinden eser kalmadı bende konuşacak cümle kuracak bir zihin temizliğim bile kalmadıBitir kardeşim, ne sana saygısı var ne fikirlerine. Kendi pislik zihniyetiyle ruhunu karartmasına izin verme, ben vermezdim.
Kendine bir iyilik yap ve ayril lutfen.Ya bıktınız artık benden biliyorum .
Yahu boşan da kurtul diyenler olacak bilenler. Biraz daha diyorum biraz daha sabret. Dünyayı dar edip burnumdan getirdi kaç aydır eşim. Severek evlenmiştik 2 yıldır da evliyiz . 4 aydır uzak eşim bana .nihayet Döküldü vs diye konu açmıştım. Sonra yavaş yavaş iyi davranmaya başladı bana derken. Tepkiler çok sert oluyor ufak bir konuda bile kes sesini lan . Konuşma be kes sesini gibi seviyesiz çıkışları oluyor. Artık ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim diye gidip kendimi geliştireceğim bir kursla görüştüm. Eve geldiğimde kendi başına buyruk yaşayacaksan işin yok bu evde dedi . Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bi düşüncede bulundu. Gitmiceksin kurs a otur oturduğun yerde ben bakamiyomuyum sana vs dedi o günden sonra 1 2 gün iyi davrandı bana . Bugün yine nerde kaldın niye geç geldin eve dedim canım öyle istedi dedi . Geçtim oturdum . Birşey demedim . Sonra evde bişeyler çarpma diyorum sana dedi kapı vs yavaş kapatacakmisim yavaş yuruyecekmisim. Canım öyle istiyor ! Dedim . Üstüme yürüdü yumruğu yedin mi görürsün dedi vur lan dedm . Tuttu yüzümü öyle bir sıkıştırdı ki gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu . Geçtim yattım ağlaya ağlaya. Kahvaltı hatırlamadım ona gelmiş kalk kahvaltı hazirlamiyomusun hey kalk . Sen görürsün gününü bilmem ne diye söylene söylene gitti. Şimdiye kadar 4 ay oldu kızlar herşeyinı dört dörtlük yaptım. Yemegidir kahvaltisidir kıyafetleridir utusudur. Görevin diyeceksiniz belki . Ama ben öyle düşünmüyorum. İstediğim için yapıyorum. Eve geliyo hep bir sorgu sual bu neden böyle bu ne . Niye böyle yaptın olmamış! Hep bi memnuniyetsizlik. Bugün bana yaptığından snra . O bana sorumluluklarını yerine getirmiyor ken ben de artık getirmek istemiyorum. Ve artık burnumun dikine mi gitmeliyim yani ne istiyorsam onu mu yapmalıyım. ? Yemek yapmayı düşünmüyorum akşama yanlış mı yaparım. Hep suyuna gittim bu zamana kadar. Ve artık öyle bi duruma bağladım ki kendi soru işaretlerimin içinde gidip geliyorum. ? Ne yapayım nolur bi akıl verin
Şimdi değil 4 aydır aman psikolojik bunalımdadir diye düşündüm herşeyimi eksiksiz yapıyım da ben konuşup bahane edecek bişey bulamasın istedim bugün tartışıncca da hazrlamadım . Bugün öyle de düşündüm sıcak su da.geldi aklma bu kadar adilesebilir mi diyeKendine bir iyilik yap ve ayril lutfen.
Okurken ben korktum ya psikopat sen yatarken gelse sicak su falan dokse niye kahvalti haxir degil diye.
Yemek yapmak temizlik yapmak zorunda degilsin ama sen o kavga edip cikip gidince aksama yemek yaparak sen agzima s...nda ben sana yemek yaparim mecburum mesajini vermissiniz
Özgüven derken bnim onu aldattığımi mi düşünüyor sizce?Eşinde ozguven sorunu var ya da toplum tarafindan pohpohlanarak yeyistirilmis.Ciddi anlamda korkuyo senin bi seyler yapip uzerindeki gucunun azalacagindan.Sana gelince ogrenilmis caresizlik degil sadece toplumdan cekiniyosun ve biraz da kolayina geliyor olabilir.Degisimden korkma.insan hayata hayatta bir kere geliyo.Bir gun bile kaybetmemek lazim guzel yasamak icin.
Adilestiklirini okuyoruz izliyoruz. Anlattiklarinizda olumlu giden hicbir sey yok. Kacip kurtulun yeniden gülmeyi ögrenin. Bu dunya ya bi psikopati cekmeye gelmedinizŞimdi değil 4 aydır aman psikolojik bunalımdadir diye düşündüm herşeyimi eksiksiz yapıyım da ben konuşup bahane edecek bişey bulamasın istedim bugün tartışıncca da hazrlamadım . Bugün öyle de düşündüm sıcak su da.geldi aklma bu kadar adilesebilir mi diye
Ya bıktınız artık benden biliyorum .
Yahu boşan da kurtul diyenler olacak bilenler. Biraz daha diyorum biraz daha sabret. Dünyayı dar edip burnumdan getirdi kaç aydır eşim. Severek evlenmiştik 2 yıldır da evliyiz . 4 aydır uzak eşim bana .nihayet Döküldü vs diye konu açmıştım. Sonra yavaş yavaş iyi davranmaya başladı bana derken. Tepkiler çok sert oluyor ufak bir konuda bile kes sesini lan . Konuşma be kes sesini gibi seviyesiz çıkışları oluyor. Artık ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim diye gidip kendimi geliştireceğim bir kursla görüştüm. Eve geldiğimde kendi başına buyruk yaşayacaksan işin yok bu evde dedi . Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bi düşüncede bulundu. Gitmiceksin kurs a otur oturduğun yerde ben bakamiyomuyum sana vs dedi o günden sonra 1 2 gün iyi davrandı bana . Bugün yine nerde kaldın niye geç geldin eve dedim canım öyle istedi dedi . Geçtim oturdum . Birşey demedim . Sonra evde bişeyler çarpma diyorum sana dedi kapı vs yavaş kapatacakmisim yavaş yuruyecekmisim. Canım öyle istiyor ! Dedim . Üstüme yürüdü yumruğu yedin mi görürsün dedi vur lan dedm . Tuttu yüzümü öyle bir sıkıştırdı ki gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu . Geçtim yattım ağlaya ağlaya. Kahvaltı hatırlamadım ona gelmiş kalk kahvaltı hazirlamiyomusun hey kalk . Sen görürsün gününü bilmem ne diye söylene söylene gitti. Şimdiye kadar 4 ay oldu kızlar herşeyinı dört dörtlük yaptım. Yemegidir kahvaltisidir kıyafetleridir utusudur. Görevin diyeceksiniz belki . Ama ben öyle düşünmüyorum. İstediğim için yapıyorum. Eve geliyo hep bir sorgu sual bu neden böyle bu ne . Niye böyle yaptın olmamış! Hep bi memnuniyetsizlik. Bugün bana yaptığından snra . O bana sorumluluklarını yerine getirmiyor ken ben de artık getirmek istemiyorum. Ve artık burnumun dikine mi gitmeliyim yani ne istiyorsam onu mu yapmalıyım. ? Yemek yapmayı düşünmüyorum akşama yanlış mı yaparım. Hep suyuna gittim bu zamana kadar. Ve artık öyle bi duruma bağladım ki kendi soru işaretlerimin içinde gidip geliyorum. ? Ne yapayım nolur bi akıl verin
Ya bıktınız artık benden biliyorum .
Özgüven derken bnim onu aldattığımi mi düşünüyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?