- Konu Sahibi Hebehubele
-
Ben de şans verdim, düzelir belki dedim ama yoooook daha kötüye gitti işler. Affediyor diye yüz buldukça daha kötü. Kıskançlık hat safhada. Yolda yürürken biri baksın vay sen misin benim hatunuma bakan. Böyle aptal saptal şeyler. Sürekli kavga ederdi birileriyle. Fiziksel şiddetini görmedim bana ama hep psikolojik şiddet. İçip içip sapıtırdı pislik. Benim dedim bununla ne işim var yok kızım yoook aklını peynir ekmekle mi yedin def et şunu dedim. Çok ayak diresede güle güle oldu sonu. Bu tipler birde bırakırsan başına bela olurum yok hayatı sana zindan ederim tiplerinden. Korkmucaksın basacaksın tekmeyi. Sonra pusup kalıyor. Hatırladıkca sinirim bozuldu gece gece!
Şu lafı bana söyleyen adamın yüzüne bile tükürmem ben, ne kahvaltısindan hizmetinden bahsediyorsunuz siz?Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bir düşüncede bulundu
sıcaklık derkenŞuan ölmek istiyorum tam.ipleri koparacakken 8cime bir sıcaklık geliyor bu nedir nedenn nedennn nedennn
Ben de kendimi anlayamıyorum . Saplantı haline mi getirdim bilmiyorum bazen gözümü yummadan öldürebilecekken bazen ufacık bi sıcaklığında çok mutlu oluyorum. Yaklaşıp huyuna gidince çok iyi davranıyo ama ben artk psikolojimin bozuldugünü düşünüyorum. Yaşadıklarını hakediyorsnda denebilir . Bilmiyorum zamanı mı var acaba diyorum? Çünkü ben bu kadar sabırlı biri değildim.sıcaklık derken
sana karşı farklı imalarda bulunan ve seni hizmetçi gibi gören birine mi sıcaklık hissediyorsun
valla bazen biz kadınları da anlayamıyorum
canım buradan anlaşılıyorki sevilmeye ihtiyacın varBen de kendimi anlayamıyorum . Saplantı haline mi getirdim bilmiyorum bazen gözümü yummadan öldürebilecekken bazen ufacık bi sıcaklığında çok mutlu oluyorum. Yaklaşıp huyuna gidince çok iyi davranıyo ama ben artk psikolojimin bozuldugünü düşünüyorum. Yaşadıklarını hakediyorsnda denebilir . Bilmiyorum zamanı mı var acaba diyorum? Çünkü ben bu kadar sabırlı biri değildim.
Çok teşekkür ederim yargılayıp yadirgamayip sivri dille yaklasmadiginiz için. Haklısınz dağıldım yinecanım buradan anlaşılıyorki sevilmeye ihtiyacın var
ondan önce sen sevmelisin kendini yoksa çok üzülürsün hep böyle onay beklersin
onun sana yaptığı herşeyi sineye çekersin üzgünüm
ama ilerde de nasılsa bunlar onun işi yapacak diyecek ve sana hep kötü davranacak
hayatını eline almalısın canım şuan kontrol sende değil
kıyamam emin ol bende hatalar yaparak bu kalkanı oluşturdum evet özsaygı biraz acılarla oluşuyor güçlü olacaksınÇok teşekkür ederim yargılayıp yadirgamayip sivri dille yaklasmadiginiz için. Haklısınz dağıldım yine
İnşallah Rabbimden tek dileğim hayırlısını göstersin .kıyamam emin ol bende hatalar yaparak bu kalkanı oluşturdum evet özsaygı biraz acılarla oluşuyor güçlü olacaksın
dağılabilirsin her insan dağılır önemli olan çabuk toparlanıp güçlü kararlar almak
hayat senin hayatın kimse karışamaz ama sen hayatını güzelleştirebilirsin
Simdi bunlari yapan ilerde dover carpar. Siz bu adamdan bir an evvel kendinizi kurtarin bence.Ya bıktınız artık benden biliyorum .
Yahu boşan da kurtul diyenler olacak bilenler. Biraz daha diyorum biraz daha sabret. Dünyayı dar edip burnumdan getirdi kaç aydır eşim. Severek evlenmiştik 2 yıldır da evliyiz . 4 aydır uzak eşim bana .nihayet Döküldü vs diye konu açmıştım. Sonra yavaş yavaş iyi davranmaya başladı bana derken. Tepkiler çok sert oluyor ufak bir konuda bile kes sesini lan . Konuşma be kes sesini gibi seviyesiz çıkışları oluyor. Artık ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim diye gidip kendimi geliştireceğim bir kursla görüştüm. Eve geldiğimde kendi başına buyruk yaşayacaksan işin yok bu evde dedi . Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bi düşüncede bulundu. Gitmiceksin kurs a otur oturduğun yerde ben bakamiyomuyum sana vs dedi o günden sonra 1 2 gün iyi davrandı bana . Bugün yine nerde kaldın niye geç geldin eve dedim canım öyle istedi dedi . Geçtim oturdum . Birşey demedim . Sonra evde bişeyler çarpma diyorum sana dedi kapı vs yavaş kapatacakmisim yavaş yuruyecekmisim. Canım öyle istiyor ! Dedim . Üstüme yürüdü yumruğu yedin mi görürsün dedi vur lan dedm . Tuttu yüzümü öyle bir sıkıştırdı ki gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu . Geçtim yattım ağlaya ağlaya. Kahvaltı hatırlamadım ona gelmiş kalk kahvaltı hazirlamiyomusun hey kalk . Sen görürsün gününü bilmem ne diye söylene söylene gitti. Şimdiye kadar 4 ay oldu kızlar herşeyinı dört dörtlük yaptım. Yemegidir kahvaltisidir kıyafetleridir utusudur. Görevin diyeceksiniz belki . Ama ben öyle düşünmüyorum. İstediğim için yapıyorum. Eve geliyo hep bir sorgu sual bu neden böyle bu ne . Niye böyle yaptın olmamış! Hep bi memnuniyetsizlik. Bugün bana yaptığından snra . O bana sorumluluklarını yerine getirmiyor ken ben de artık getirmek istemiyorum. Ve artık burnumun dikine mi gitmeliyim yani ne istiyorsam onu mu yapmalıyım. ? Yemek yapmayı düşünmüyorum akşama yanlış mı yaparım. Hep suyuna gittim bu zamana kadar. Ve artık öyle bi duruma bağladım ki kendi soru işaretlerimin içinde gidip geliyorum. ? Ne yapayım nolur bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?