Öğrenilmiş çaresizlik mi ?

Bizde 1 saat alışverişte geçir o 1 saatin dakikası adımlar nereye atıldı hesabı sorulur neyin çilesi artık bir düşün, hatta düşünme ızdırap :)

evden def et. kapıyı kilitle gelirse açma. sonra da otur sakin sakin düşün. bi karar ver. herşeyi hesapla. plan yap. hatta b planı da yap. sonra da uygula. düzelmiyorsa çocuğun da yoksa bir an önce boşan. sana hakaret ederken sesini kaydet. hakaretten boşanma davası aç.

nacizane fikrim...

Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bir düşüncede bulundu
Şu lafı bana söyleyen adamın yüzüne bile tükürmem ben, ne kahvaltısindan hizmetinden bahsediyorsunuz siz?

Kimseye boşan demiyorum,haddim değil.
Size de demeyeceğim.
Umarım sizin için doğru olanın ne olduğuna bir an önce karar verirsiniz.

Onu terketmelisin. Hayatın için yemek yapmamaktan daha akıllıca bir karar olur. Ayrıl ondan.

Şuan ölmek istiyorum tam.ipleri koparacakken 8cime bir sıcaklık geliyor bu nedir nedenn nedennn nedennn

hani yemek yapmak ev işi yapmak belki bunlar senin görevindir dersiniz yazmışsın ya.
demeyiz.
çünkü görevin değil.

sakın böyle düşünme, sen bu adamın kölesi ya da işçisi değilsin. senin kendine özgü bir saygınlığın var, her birey gibi saygıyı hak ediyorsun. bunlara göz yumup, o kadar hakaretten sonra bu adama hizmet ederek kendine olan saygını yitirme.
yapman gereken: neyi bekliyorsan bir an önce halletmek ve bu heriften ayrılmak.

eğer konuşacak birilerini ararsan bana yazabilirsin. gerçekten üzüldüm çünkü.

Şuan ölmek istiyorum tam.ipleri koparacakken 8cime bir sıcaklık geliyor bu nedir nedenn nedennn nedennn
sıcaklık derken
sana karşı farklı imalarda bulunan ve seni hizmetçi gibi gören birine mi sıcaklık hissediyorsun
valla bazen biz kadınları da anlayamıyorum

sıcaklık derken
sana karşı farklı imalarda bulunan ve seni hizmetçi gibi gören birine mi sıcaklık hissediyorsun
valla bazen biz kadınları da anlayamıyorum
Ben de kendimi anlayamıyorum . Saplantı haline mi getirdim bilmiyorum bazen gözümü yummadan öldürebilecekken bazen ufacık bi sıcaklığında çok mutlu oluyorum. Yaklaşıp huyuna gidince çok iyi davranıyo ama ben artk psikolojimin bozuldugünü düşünüyorum. Yaşadıklarını hakediyorsnda denebilir . Bilmiyorum zamanı mı var acaba diyorum? Çünkü ben bu kadar sabırlı biri değildim.

canım buradan anlaşılıyorki sevilmeye ihtiyacın var
ondan önce sen sevmelisin kendini yoksa çok üzülürsün hep böyle onay beklersin
onun sana yaptığı herşeyi sineye çekersin üzgünüm
ama ilerde de nasılsa bunlar onun işi yapacak diyecek ve sana hep kötü davranacak
hayatını eline almalısın canım şuan kontrol sende değil

Tek kelimeyle ömrünü tuketme bu adamla cocukda yok ken bitirin bu nedir boyle kolesi felan saniyor seni ve çok çirkin ithamlarda bulunuyor en başından buna izin vermis olmaniz onu buna alistirmis olmanizi dogurmus malesef kendinize deger verin hiç bir kadin boyle seyleri haketmez

Çok teşekkür ederim yargılayıp yadirgamayip sivri dille yaklasmadiginiz için. Haklısınz dağıldım yine

Çok teşekkür ederim yargılayıp yadirgamayip sivri dille yaklasmadiginiz için. Haklısınz dağıldım yine
kıyamam emin ol bende hatalar yaparak bu kalkanı oluşturdum evet özsaygı biraz acılarla oluşuyor güçlü olacaksın
dağılabilirsin her insan dağılır önemli olan çabuk toparlanıp güçlü kararlar almak
hayat senin hayatın kimse karışamaz ama sen hayatını güzelleştirebilirsin

İnşallah Rabbimden tek dileğim hayırlısını göstersin .

Simdi bunlari yapan ilerde dover carpar. Siz bu adamdan bir an evvel kendinizi kurtarin bence.

Bence eşimizin sizi paikolojik olarak daha çok yıpratmasına iZin vermeden boşanın bir an önce ,, tecrübelerime dayanarak söylüyorum bugun suratınızı sıkmakla başlar yarın bir yerlerinizi kırar ,, en azından daha çok psikolojik ve besensel yara almadan kurtarın kendinizi bu adamdan .. evet kolay bir süreç değil ama bir süre sonra alışılıyor ,, hatta kurtulduğun için şükrediliyor .. allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…