- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Soz vermek mi ? öyle bir dünya yok sözünde durmayacağını da biliyorum bal gibi ben buraya yazdıkça silkeliyorsunuz beni Allah razı olsun kk dan . Sizin sayenizde böyle şeylerin normal olduğunu yeni boşanmaların normal olduğunu görür hale geldim . Kendi ayaklarımın üstünde durmam gerektiğini biliyordum ve hep bir ışık bekliyordum . Buraya yazdıktan sonra o ışığın Bn olduğum kanısına vardım. Tek bir takıntı diyeceğim kendim için şu adamdan kopmak !kes sesini lan dediğinde ayrılmamışsınız
dışarıda duş alıp geliyosun dediğinde ayrılmamışsınız
yumruk atarım dediğinde ayrılmamışsınız
ne diyelim?
ayrılmayın, güzelce konuşun söz versin bir daha yapmaz mı diyelim?
Soz vermek mi ? öyle bir dünya yok sözünde durmayacağını da biliyorum bal gibi ben buraya yazdıkça silkeliyorsunuz beni Allah razı olsun kk dan . Sizin sayenizde böyle şeylerin normal olduğunu yeni boşanmaların normal olduğunu görür hale geldim . Kendi ayaklarımın üstünde durmam gerektiğini biliyordum ve hep bir ışık bekliyordum . Buraya yazdıktan sonra o ışığın Bn olduğum kanısına vardım. Tek bir takıntı diyeceğim kendim için şu adamdan kopmak !
Ya bıktınız artık benden biliyorum .
Yahu boşan da kurtul diyenler olacak bilenler. Biraz daha diyorum biraz daha sabret. Dünyayı dar edip burnumdan getirdi kaç aydır eşim. Severek evlenmiştik 2 yıldır da evliyiz . 4 aydır uzak eşim bana .nihayet Döküldü vs diye konu açmıştım. Sonra yavaş yavaş iyi davranmaya başladı bana derken. Tepkiler çok sert oluyor ufak bir konuda bile kes sesini lan . Konuşma be kes sesini gibi seviyesiz çıkışları oluyor. Artık ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim diye gidip kendimi geliştireceğim bir kursla görüştüm. Eve geldiğimde kendi başına buyruk yaşayacaksan işin yok bu evde dedi . Her gelişinde dışarıdan duş aliyosun gibi saçma bi düşüncede bulundu. Gitmiceksin kurs a otur oturduğun yerde ben bakamiyomuyum sana vs dedi o günden sonra 1 2 gün iyi davrandı bana . Bugün yine nerde kaldın niye geç geldin eve dedim canım öyle istedi dedi . Geçtim oturdum . Birşey demedim . Sonra evde bişeyler çarpma diyorum sana dedi kapı vs yavaş kapatacakmisim yavaş yuruyecekmisim. Canım öyle istiyor ! Dedim . Üstüme yürüdü yumruğu yedin mi görürsün dedi vur lan dedm . Tuttu yüzümü öyle bir sıkıştırdı ki gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu . Geçtim yattım ağlaya ağlaya. Kahvaltı hatırlamadım ona gelmiş kalk kahvaltı hazirlamiyomusun hey kalk . Sen görürsün gününü bilmem ne diye söylene söylene gitti. Şimdiye kadar 4 ay oldu kızlar herşeyinı dört dörtlük yaptım. Yemegidir kahvaltisidir kıyafetleridir utusudur. Görevin diyeceksiniz belki . Ama ben öyle düşünmüyorum. İstediğim için yapıyorum. Eve geliyo hep bir sorgu sual bu neden böyle bu ne . Niye böyle yaptın olmamış! Hep bi memnuniyetsizlik. Bugün bana yaptığından snra . O bana sorumluluklarını yerine getirmiyor ken ben de artık getirmek istemiyorum. Ve artık burnumun dikine mi gitmeliyim yani ne istiyorsam onu mu yapmalıyım. ? Yemek yapmayı düşünmüyorum akşama yanlış mı yaparım. Hep suyuna gittim bu zamana kadar. Ve artık öyle bi duruma bağladım ki kendi soru işaretlerimin içinde gidip geliyorum. ? Ne yapayım nolur bi akıl verin
Boşanmayacaksan tam itaat et. Madem adamın yanından gitmeye niyetin yok, bir dediğini iki etme, ayaklarını yıka, her dediğini kabullen sus otur sinirlendirme ki öldürmesin seni sinir anında.
Verebileceğim en iyi cevap bu olabilir şu durumda. Bu adam düzelmeyecek. Böyle bir büyük başın her şeyini yapıp tepene çıkarmışsın. Sana ne saygısı ne de sevgisi var. Bunları da zamanla kazanmayacak hayır. Böyle biri asla değişmez.
He ille de kocamdır boşanmam diyorsan, ye dayağını otur. Çocuk da yap onların da hayatını karartırsınız birlikte.
Ailemle aram iyi ama annemin rahatsızlığından dolayı gitmiyorum yanlarına 1 2 Ay daha sabreder olmazsa bırakır giderim diye düşünüyodum taki böyle olana kadar . Arkamı dönüp gitekrar en doğru karar. Ve bunu birşey yaptığında yapmalıyım şuan kızların kizdiklari şeylere tepki vermedigim ve gitmediğim için. Birşey. Olunca gideceğim. Eşyalarımı toplayıp gideceğimaslında ben orda ironi yapmıştım söz versin diye. söz vermek yalan bir şeydir.
dediğin gibi öğrenilmiş çaresizlik bu.
başka opsiyonum yok, başka çarem yok ona mecburum diye düşündüğünden (ve kocan da böyle düşündüğünden) böyle oluyor.
ailenle aran kötü mü? onların yanına git, orada bir iş meslek edinmeye çalış, gül gibi geçinir gidersiniz.
bu adam saygısız, üstelik seni aldattığını düşünecek denli psikopat, bir de şiddet göstermeye başlamış. daha kötüsü ne olabilir?
şu olabilir, ağzını burnunu kırar hastanelik olursun, emin ol çok zor değil bunlar.
bu evlilik düzelmez artık, kendini kurtar.
Ailemle aram iyi ama annemin rahatsızlığından dolayı gitmiyorum yanlarına 1 2 Ay daha sabreder olmazsa bırakır giderim diye düşünüyodum taki böyle olana kadar . Arkamı dönüp gitekrar en doğru karar. Ve bunu birşey yaptığında yapmalıyım şuan kızların kizdiklari şeylere tepki vermedigim ve gitmediğim için. Birşey. Olunca gideceğim. Eşyalarımı toplayıp gideceğim
İlle de kocam diye bi durumum yok aslında burda benim 4 aylık bi sıkıntıma şahit oldunuz . Ama evlilik ufacık bir sorun olunca koşa koşa kacacagim bir durum değil kaldı kı. Yaşadıklarım zor şeyler ve ben kendi mücadelemi vermek için bu kadar kaldım. Değersizleştm onun gözünde saygısı da kalmadı diyelim ama bunları yaşattığı için soğudum ondan . İlk hatasında bırakıp gitseydim pişman olsaydı vs gelip alsaydı ailemdenbu kez oyuna dönecek ve hiç bir ciddiyeti kalmayacakti bu evliliğin. Onu asla korumuyorum. Kendim için kaldım kendim için mücadele verdim . Ve ilerde elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmek için katlandım . Gideceğim zaman da dönüşüm olmayacakBoşanmayacaksan tam itaat et. Madem adamın yanından gitmeye niyetin yok, bir dediğini iki etme, ayaklarını yıka, her dediğini kabullen sus otur sinirlendirme ki öldürmesin seni sinir anında.
Verebileceğim en iyi cevap bu olabilir şu durumda. Bu adam düzelmeyecek. Böyle bir büyük başın her şeyini yapıp tepene çıkarmışsın. Sana ne saygısı ne de sevgisi var. Bunları da zamanla kazanmayacak hayır. Böyle biri asla değişmez.
He ille de kocamdır boşanmam diyorsan, ye dayağını otur. Çocuk da yap onların da hayatını karartırsınız birlikte.
Akıllı, mantıklı birisiniz. Gözlerinizin kör olmamasına sevindim gerçekten.İlle de kocam diye bi durumum yok aslında burda benim 4 aylık bi sıkıntıma şahit oldunuz . Ama evlilik ufacık bir sorun olunca koşa koşa kacacagim bir durum değil kaldı kı. Yaşadıklarım zor şeyler ve ben kendi mücadelemi vermek için bu kadar kaldım. Değersizleştm onun gözünde saygısı da kalmadı diyelim ama bunları yaşattığı için soğudum ondan . İlk hatasında bırakıp gitseydim pişman olsaydı vs gelip alsaydı ailemdenbu kez oyuna dönecek ve hiç bir ciddiyeti kalmayacakti bu evliliğin. Onu asla korumuyorum. Kendim için kaldım kendim için mücadele verdim . Ve ilerde elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmek için katlandım . Gideceğim zaman da dönüşüm olmayacak
Teşekkür ederim allah razı olsunAkıllı, mantıklı birisiniz. Gözlerinizin kör olmamasına sevindim gerçekten.
Bu durumda dileğim kalıcı bir hasara yol açmaması eşinizin. Çünkü size vereceği hiçbir zararı umursamıyor gibi görünüyor. Umarım daha fazla yıpranmadan güzel sayfalar açarsınız kendinize. Annenize de çok geçmiş olsun
Ağzına sağlıksinir oldum sana ya cidden!
adamı çoktan boşayıp tekmeyi basman gerekirken sen daha akşama yemek yapsam mı yapmasam mı diye soruyorsun!
çek git ailenin evine, aç boşanma davasını da, o da otursun zıkkım yesin o saatten sonra.
Boşanmalısınız zira eşiniz psikopat düşüncelere sahip sapık ruhlu birisi. Yıllar evvel böyle bir erkek arkadaşım vardı. Hem ayrılmamam için hem de ayrılmam için elinden geleni yapıyordu. Sizin eşiniz gibi DENGESİZ bir RUH HASTASI. 4 ayda postaladım! Eğer onunla devam etse idim üzüm üzüme baka baka kararıcaktı.
Bunu ben mi yazdım acaba fark etmeden diye kendimi alamadım, yalnız yolları bir ayıramadım gitti, sanır çekmekten gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?