Geçmiş olsun . keşke kredi almak zorunda kalmasaydık da şimdi daha hayata atılmadan bu kadar borcun altına girmeseydik. Yapacak bişe yok artık hapiste atmazlar ama baya bi faiz biniyormuş anladığım kadarıylaBen senden daha sorumsuzum. Ziraat bankasına ödeme yapmam lazımdı yapmadım. Onlarda vergi dairesine vermiş dosyami. Taksite bolmusler. 500 küsür aylık. Isim yok nasıl oduceksem. Cezaevini boylarim yakinda.
Sen ben gibi yapma ama takip et ödemen gereken zamanları. Yoksa sonra benim gibi yusuf yusuf oluyorAh canim ya. Seninle ayni duruma dusecegim ben de 2 sene sonra. Cok korkuyorum
Baktım yapılamıyor zamanı geçirdiğim içinE devletten erteleme yapılabiliyor yalnız Eylül ayındaydı erteleme. Siz yine de kontrol edin.
Aynen haklisin. Ama benim ailem de odese olurmus ya :/ insallah halledersin canimSen ben gibi yapma ama takip et ödemen gereken zamanları. Yoksa sonra benim gibi yusuf yusuf oluyor
Geçmiş olsun . keşke kredi almak zorunda kalmasaydık da şimdi daha hayata atılmadan bu kadar borcun altına girmeseydik. Yapacak bişe yok artık hapiste atmazlar ama baya bi faiz biniyormuş anladığım kadarıyla
Ertelemedim ben zamani gecti bana her hangi bi bilgi falanda gelmedi.ataninca gidip baktim.stres yapmayin hic bisey olmuyoÖdeme durumum yok şuan . ama ben vaktinde ertelemedim . ödeme suresi gelmeden ertelemek gerekiyormuş. Siz nasıl ertelediniz ? Taksit zamanınız gelmeden önce mç
Haziran da yapilandirma vardi keske taksitlendirseydiniz. Ilgili vergi dairesi ni arayip sorun . onlar daha dogru yonlendirir.Kızlar şu an tutuşmuş durumdayım. Sorumsuzluğumun cezasını çekiyorum.
Zamanında öğrenim kredisi almıştım. 13 bin TL civarı borcum var. Mezun olalı 2 yıl oldu. İşe giremedim henüz. Ve bu kredi de aklımdan çıktı .
Şimdi bakayım dedim ilk taksiti ekimde ödemem gerekiyormuş. Ben istediğimiz zaman erteletebşleceğimizi sanıyordum bu krediyi. Ama anladıpım kadarıyla öyle bişeyde yokmuş.
Çok panik oldum kızlar ne yapmam gerek. Ailemin ödemesini istemiyorum.
Başına böyle bişey gelen var mı ?ertetlem şansım var mı hala ??
Cezaevinde yatacağınızı kim söyledi,tahaddüt verip borcu ödeyeceğim deyip ödeme olmazsa o zaman hapis oluyor 3 aylık,ama tahaddüt vermezseniz hapiste yatmazsınız hakkınızda davada açılmaz.Elimden geldiği kadar erteleyim dedim ama odemedigim durumda. Borcum kadar cezaevin de yatarım olacağını öğrenince vazgeçtim mecbur oducez. Burs aldık da sanki kendimize mi harcadık kitap fotokopi parası bitti gitti. Sanki yetiyordu da verdikleri para. Çok dertliyim :)
Ben 2010 mezunuyum. Benim zamanımda borç hiç gecikmediyse 1yıl süreyle erteleniyordu. Ama erteleme işleminden önce ödeme tarihi geçen borç varsa ertelenemiyordu.Kızlar şu an tutuşmuş durumdayım. Sorumsuzluğumun cezasını çekiyorum.
Zamanında öğrenim kredisi almıştım. 13 bin TL civarı borcum var. Mezun olalı 2 yıl oldu. İşe giremedim henüz. Ve bu kredi de aklımdan çıktı .
Şimdi bakayım dedim ilk taksiti ekimde ödemem gerekiyormuş. Ben istediğimiz zaman erteletebşleceğimizi sanıyordum bu krediyi. Ama anladıpım kadarıyla öyle bişeyde yokmuş.
Şu anda da aynı şekilde. Ben ödeme süresini geçirdiğim için erteleyemiyorımBen 2010 mezunuyum. Benim zamanımda borç hiç gecikmediyse 1yıl süreyle erteleniyordu. Ama erteleme işleminden önce ödeme tarihi geçen borç varsa ertelenemiyordu.
Bu sene yapmadım ertelemeyi. 2018 eylülünde yapma hakkım oluyor mu ? Ben araştırdım baktım ama net bilgi bulamadım. O yüzden bu kdar detay soruyorum.kusura bakmayınher yıl 30 eylüle kadar erteleme başvurusu yapabiliyorsun e-devletten. 2 aydır ödeme yapmadığın için muhtemelen vergi dairesine düşmüştür.
toplu ödeme de yapılan indirim çok komik bir rakam 1000 lira bile değil elindeki toplu parayı oraya yatırmana değmez.
en kolayı e devletten ertelemek diğer türlü bir sürü kağıt kürek işi oluyormuş.
Gecikme zammı faiz vs. Hiç bişey olmadı mı ??Ertelemedim ben zamani gecti bana her hangi bi bilgi falanda gelmedi.ataninca gidip baktim.stres yapmayin hic bisey olmuyo
Aynı durum tarihi tarihine bende de var şuan adıma araba vat inşaallah bişey olmazKızlar şu an tutuşmuş durumdayım. Sorumsuzluğumun cezasını çekiyorum.
Siz erteletmişmiydiniz borvunuzu ?şimdi internetten toplu ödedim öğrenim kredisini
iyice uzamıstı
2015 eylülde ödemem gerekiyordu hiç ödemedim
7.000 olan borç 2.5 yıllık gecikme ile 7.400 olmuş toplu ödedim karttan simdi kapattım hesaplara bloke geliyor dediler bana ya
Anladığım kadarıyla bizim durumumuzda olan birsürü kişi var Ama kimse panik değil. Banka hesaplarından para çekemiyorsunuz sanırım ödemeyince.arabanıza el konulur mu bilmşyorumAynı durum tarihi tarihine bende de var şuan adıma araba vat inşaallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?