Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rezil rüsva olmayı göze alabiliyorsa bulaşsın.. ama okulda adı çıkar mazallahMerhaba kizlar
Bugünkü konumu arkadaşıma fikir bulmak için açıyorum. Okulumuzda ki öğretim üyesinden cok fena hoşlanıyor kendisi ama nasil konusabilir ne diyebilir nasil dikkatini çekebilir bilemedik bize bir yardımcı olabilir misiniz :)
Staj icin bir kac kez konusmuslar sevgilisi yok sosyal medyadan anladigimiz kadariyla tabiDersle ilgili yardım almak için odasına uğrayabilir. Belki muhabbet etme şansı da doğar böylece az da olsa.
Gerçi konuşmuşlukları var mı, adamın davranışları nasıl, sevgilisi var mı, yaşlar kaç? hiç bir bilgi vermemişsin.
Okulun bütün kizlari ayni öğretim üyesine asik zaten buda ayri sorun ama dinlemiyor malesefHer üniversitede 10 kizdan 8 i hoslaniyor zaten öğretim üyelerinden. Kizmayin ama çocukca geliyor, bence acilmasin. Hayirlida olmaz muhtemelen sonucu..
Bir universite klasigine hos geldinizzzz....Merhaba kizlar
Bugünkü konumu arkadaşıma fikir bulmak için açıyorum. Okulumuzda ki öğretim üyesinden cok fena hoşlanıyor kendisi ama nasil konusabilir ne diyebilir nasil dikkatini çekebilir bilemedik bize bir yardımcı olabilir misiniz :)
Okulun bütün kizlari ayni öğretim üyesine asik zaten buda ayri sorun ama dinlemiyor malesef
Öğretim Üyesi de yeni mezun sayilir aslında 3 yas büyük sadece :)O kadar çıtırın içinde öğretim üyesini napacakmış![]()
Öğretim Üyesi de yeni mezun sayilir aslında 3 yas büyük sadece :)
O kadar çıtırın içinde öğretim üyesini napacakmış![]()