• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretim Üyesine aşık olmak ?

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
31
Merhaba kizlar
Bugünkü konumu arkadaşıma fikir bulmak için açıyorum. Okulumuzda ki öğretim üyesinden cok fena hoşlanıyor kendisi ama nasil konusabilir ne diyebilir nasil dikkatini çekebilir bilemedik bize bir yardımcı olabilir misiniz :)

Dersle ilgili yardım almak için odasına uğrayabilir. Belki muhabbet etme şansı da doğar böylece az da olsa.
o_O
Gerçi konuşmuşlukları var mı, adamın davranışları nasıl, sevgilisi var mı, yaşlar kaç? hiç bir bilgi vermemişsin.

aynı şey başıma geldi olmuyo. yolun başındayken vazgeçsin derim. ama illa devam etcekse soru sorsun bişey yapsın beraber vakit geçirmeye çalışsın

Merhaba kizlar
Bugünkü konumu arkadaşıma fikir bulmak için açıyorum. Okulumuzda ki öğretim üyesinden cok fena hoşlanıyor kendisi ama nasil konusabilir ne diyebilir nasil dikkatini çekebilir bilemedik bize bir yardımcı olabilir misiniz :)
rezil rüsva olmayı göze alabiliyorsa bulaşsın.. ama okulda adı çıkar mazallah

Sevgilisi var mı ? Evli mi? Bu ikisinin de olmadığına eminse soru sorabilir, kitap isteyebilir vs bu sayede davranışını gözlemlesin ona göre adım atsın aksi halde rezil olmak var işin ucunda dikkatli olmak lazım. Bol şans :)

Rağbet gören erkek hoca çapkın olur muhtemelen bahsettiğiniz hoca da öyle. Arkadşınız üzüldüğüyle kalır hiç bulaşmasın benceç

Dersle ilgili yardım almak için odasına uğrayabilir. Belki muhabbet etme şansı da doğar böylece az da olsa.
o_O
Gerçi konuşmuşlukları var mı, adamın davranışları nasıl, sevgilisi var mı, yaşlar kaç? hiç bir bilgi vermemişsin.
Staj icin bir kac kez konusmuslar sevgilisi yok sosyal medyadan anladigimiz kadariyla tabi

Her üniversitede 10 kizdan 8 i hoslaniyor zaten öğretim üyelerinden. Kizmayin ama çocukca geliyor, bence acilmasin. Hayirlida olmaz muhtemelen sonucu..

Merhaba kizlar
Bir universite klasigine hos geldinizzzz....
Ya bu cok klasik.gercekten herkesin basina geliyir.benim de basima geldi ordan biliyorum.unide bir suru citir erkek var.ne yapacaksiniz kart adami :D

Gece gece saka gibi ya :))farzedinki kabul etti adam arkadasin onca kizi kiskanmaktan okulu bitiremez :))

Back
X