- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
canm ya ınanırmısın 1 gun daha beklemek ıstyorumCanım sen test yaptıracaklar yarın degilmi
@-agnes- Boyun Devrilsinnerdesin
@EvvelAhir hadi gel@yegaaa geç kağıdı getir elaaaam ses ver imgehayal pasta yap
Seni varya:/ buda kalp merak ediyoruzcanm ya ınanırmısın 1 gun daha beklemek ıstyorum
hayır ama ınankı 4 senedr hep test yapıp cıkmayınca bu hale geldım okadar heycanlıyım kı avazım cıktıgı kadar bagırmak aglamak ıstyorumSeni varya:/ buda kalp merak ediyoruzZorla Adet Olmaya mi Calisiyorsun
askısı bastan anlat bakalım ne oldu ne bıttı en son hoslandıgın bırı vardı galıba oda bnden hoslanıyomu dye dusunurken sana kız kardesını gosterıp gorumcen demıstı galıbagrup mesajına kimler geliyo benim aslan yarimi konuşmaya:) beğensin bu mesajı:)
Ya bekle bekle nereye kadr negatife tefriciye okuyacağız hamissen göbek atacağız.yeterdahayır ama ınankı 4 senedr hep test yapıp cıkmayınca bu hale geldım okadar heycanlıyım kı avazım cıktıgı kadar bagırmak aglamak ıstyorum
@EvvelAhir kos beğengrup mesajına kimler geliyo benim aslan yarimi konuşmaya:) beğensin bu mesajı:)
senın bu pozıtıflıgıne hayranım canımın ıcıııYa bekle bekle nereye kadr negatife tefriciye okuyacağız hamissen göbek atacağız.yeterda
kız seyyar mınare neydı sevdıcegın uzun dıyemı dyodunuz
kız seyyar mınare neydı sevdıcegın uzun dıyemı dyodunuz
hahaaah zaten tahmın etmıstımevetipekböjüü uydurdu
Bu gece senin için rüya ya yapacağımsenın bu pozıtıflıgıne hayranım canımın ıcııı
Neyi uydurdu kizhahaaah zaten tahmın etmıstım
bana da yat alllaaahhhhhhınnaaaaa kurbanBu gece senin için rüya ya yapacağım
Seneden hayır yok test yapacak ta sonucu söyleyecektir pff bekle ya gelsin kendi işimi kendim gorurum
ruyayamı yatcan cıddımısınBu gece senin için rüya ya yapacağım
Seneden hayır yok test yapacak ta sonucu söyleyecektir pff bekle ya gelsin kendi işimi kendim gorurum
eniştene seyyar minare demeni diyoruzNeyi uydurdu kiz
seyyer mınare demıssın ya hoslandıgı cocuk uzun dıyeNeyi uydurdu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?