- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Sıraya girin tombisler bir gecede 2kişi için yatilmaz sira ni beklebana da yat alllaaahhhhhhınnaaaaa kurban
dur allahını ılk bana yatsınbana da yat alllaaahhhhhhınnaaaaa kurban
Yalnız nasıl bir cümle kur musun arkadasSıraya girin tombisler bir gecede 2kişi için yatilmaz sira ni bekle
hıc gorup bıldıgın oldumu ıpekböcüüüümSıraya girin tombisler bir gecede 2kişi için yatilmaz sira ni bekle
Yalnız nasıl bir cümle kur musun arkadas
konuyu bilmeyen ne düşünür acaba
yavrum senin cevabın eczanede de vardur allahını ılk bana yatsın
sana yarın yatsınn lüflen lüflennnyavrum senin cevabın eczanede de varben herifin içini açıp bakamam banaa daaa bana da bana da
Herzaman doğru cikiyor da pek yatmam.kötü görürüm diye.hıc gorup bıldıgın oldumu ıpekböcüüüüm
Boyun devrilmesin gece gece güldürdü beni:)yavrum senin cevabın eczanede de varben herifin içini açıp bakamam banaa daaa bana da bana da
Geldim geldim noldugunu anlamadim ama yazin benide
Ayyy deme be benimde icim darakinca illa biri olecek bazen icim daraldi degince ablam soyle soyle yine kimin basini yiyicen derdiHerzaman doğru cikiyor da pek yatmam.kötü görürüm diye.
benim ruyalarim bire bir çıkar anlatmaya korkrim. Suralede kim olse 1ay önce rüyamda görürüm olur annem rüya görme gebertirim demişti dede dede öleceğini gordugumde
Has bugrup mesajına kimler geliyo benim aslan yarimi konuşmaya:) beğensin bu mesajı:)
ahhahahahahGeldim geldim noldugunu anlamadim ama yazin benide
Yolsuzluk kalpazanlik durumlari falan yok degil mi
olsa da devrilseBoyun devrilmesin gece gece güldürdü beni:)
Kız bacaksız birde laf sokuyor.sen gör kabuslar göreceğim.tuyamdaahhahahahahkız tek başına koca bulamayanın aklı yolsuzluğa kalpazanlığa erer mi
canm lutfen bugn benm ıcın yaparmısın ozelden gercek adımı yazarımHerzaman doğru cikiyor da pek yatmam.kötü görürüm diye.
benim ruyalarim bire bir çıkar anlatmaya korkrim. Suralede kim olse 1ay önce rüyamda görürüm olur annem rüya görme gebertirim demişti dede dede öleceğini gordugumde
En sonunda varya kazen ıp mizi alip bi grup deli var diye yillayacak komplemizi bakir koye o olacakahhahahahahkız tek başına koca bulamayanın aklı yolsuzluğa kalpazanlığa erer mi
Yaptım zati hazır buyrun çaya@-agnes- Boyun Devrilsinnerdesin
Donusunboylemiolacakti hadi gel @yegaaa geç kağıdı getir elaaaam ses ver imgehayal pasta yap
Isim yazma na gerek yok tamam ama senin için degilcanm lutfen bugn benm ıcın yaparmısın ozelden gercek adımı yazarım
Kız ben hiç pasta yapamıyorum bir tane bile hiç güzel olmuyor ne olacak benim bu halim senin kek tarifinde yaptım beceremedim:*Yaptım zati hazır buyrun çaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?