- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
yapma lutfen yıne aglıyorum suan zatenn geldıler bana offff yarın sabah haberını beklıyorum kalkar kalmaz yazarım lutfenIsim yazma na gerek yok tamam ama senin için degilbir test yapıp şu garibanlarin merakını gidermedin
bende seni meraklandiracagim sonucu sen dışında herkesin o eline atacagimmerak etmek neymiş gor
Kız yabbakirkoy ayda kumpas kurmaktan kodese hep birlikte gidersek sorun yok sikilmayizEn sonunda varya kazen ıp mizi alip bi grup deli var diye yillayacak komplemizi bakir koye o olacak
Bak adet olamiyorsun her ota cope agliyorsun kesin hamilesinyapma lutfen yıne aglıyorum suan zatenn geldıler bana offff yarın sabah haberını beklıyorum kalkar kalmaz yazarım lutfen
kaç para istiyosun.........................................ipeqbojuqu ayıltır soylemesi bende ruyamda birilerinin sozlenip nisanlansigini vs gordum mu muhakkak cikiyo artik diyorum ki isterseniz saklamayin sonunda öğreniyorum artik kimsede saklamiyo benden
Video çekip göndericem hepinize tek tek,acaba nerde yanlışlık yaptınKız ben hiç pasta yapamıyorum bir tane bile hiç güzel olmuyor ne olacak benim bu halim senin kek tarifinde yaptım beceremedim:*
Sen hepimizi ayni kodese sokacaaklarini dusunuyomusunKız yabbakirkoy ayda kumpas kurmaktan kodese hep birlikte gidersek sorun yok sikilmayiz
kaç para istiyosun.........................................
Nerde grup
Gözün çıkmasın yukarıya bakNerde grup
Canim mune abla adini eklemeyi unutmus sanirim zaten herkesin uykusu geldi sanirim herkes uyumaya gitti bende gidiyirum sabah gorusuruz insallahKiz 1 saatcik yok olduk ortadan neler olmus.ne grubu kurdunuz ya siz
canısııııııı naptın gordun muuKız ben hiç pasta yapamıyorum bir tane bile hiç güzel olmuyor ne olacak benim bu halim senin kek tarifinde yaptım beceremedim:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?