sana ölurum kız ben canm benmBence hamile elaaam menapoza girecek değil bu yaşta
Sen olmede biz meraktan olecegizsana ölurum kız ben canm benm
Veteriner lik yaptığına göre insanda doğurduğunu güveniyorum sanaKizlar doguracak olan varsa isteyen olursa ben dogurtabilirim
Mecbur kalip kedi ebeligi yapmisligim varda hatta övünmek gibi olmasin üçuz dogurttum
Sen olmede biz meraktan olecegiz
teyzeleri olarak merak ediyoruz ala ala ne olur sanki bir test yapiversen
AsdfghklBen veDonusunboylemiolacakti yalı aldık zengin iz Koton prenses hamis minekosan kafayı sıyırdı kendini alkolle verdi @-agnes- aşık elaaaam ınş.hamis Sylphy kayip
Hepimiz ayrı teldeniz iiyiyiz sen nasilsin
Kedi yavrusu insan yavrusundan minnak olduguna gore onu yaptiysam mecbur kalirsam insanda dogurtabilirim diye dusunuyorumVeteriner lik yaptığına göre insanda doğurduğunu güveniyorum sana
kocıs bgun boluya gdıyo evde yalnızımHah buldum elaaam şimdi tel al eline.kişilere gir kociş yazan kısma gel.
ok.tikla.kocan açınca eve gelirken test al de
canlı yayında test yap bizde mera ediyoruz
Kiz bizim kediye benzer bi tarafimiz var mi deliiiiiKizlar doguracak olan varsa isteyen olursa ben dogurtabilirim
Mecbur kalip kedi ebeligi yapmisligim varda hatta övünmek gibi olmasin üçuz dogurttum
kocıs bgun boluya gdıyo evde yalnızım
Kız kedi yawrulari 100 gram bile gelmiyorlar dusunsene bi gofret kadar bile degiller yawrularimKiz bizim kediye benzer bi tarafimiz var mi deliiiii
Ben hic konusmuyorum.ne kolay gelsin diyorsun.canları ceheneme hic muhatap olmuyorum ben bonus kafaylaipeqbojuqu egzantrik akrabalar ve bize çektirdikleri diye topik acim diyorum
Belki bizimki gibi yengekeri olanlar vardirda ogrenip teselli buluruz
Bugun bizimkine kolay gelsin dedim agiz ucuyla cevap verdi gerci cevap verip vermedigide belli degildi ya gune guzel baslamisyim oysaki tum enerjimi aldi
Kiz valla ben her yorumda ahada ifsa oldum diye odum patliyoAa bolulu musunuzzmemleketiim yalnız iyice ifşa oldum ben burda adımı yazmışlığım da var hadi hayırlısı
Ben hic konusmuyorum.ne kolay gelsin diyorsun.canları ceheneme hic muhatap olmuyorum ben bonus kafaylaipeqbojuqu egzantrik akrabalar ve bize çektirdikleri diye topik acim diyorum
Belki bizimki gibi yengekeri olanlar vardirda ogrenip teselli buluruz
Bugun bizimkine kolay gelsin dedim agiz ucuyla cevap verdi gerci cevap verip vermedigide belli degildi ya gune guzel baslamisyim oysaki tum enerjimi aldi
bolulu degılım canm esım ısı nedenıyle oraya gtcek bolu cok guzel yemyesılAa bolulu musunuzzmemleketiim yalnız iyice ifşa oldum ben burda adımı yazmışlığım da var hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?