Ben hic konusmuyorum.ne kolay gelsin diyorsun.canları ceheneme hic muhatap olmuyorum ben bonus kafayla
super olurdu gercekten ben ankaradayımelaaaam yalnızım deme yaa bak biz varız yaknız var ya keşke buluşma imkanımız olsaydı cümbür cemaat gelsin çaylar gitsin pastalar
Ben size guven konusunda tereddutteyim.siz orda lafa dalar beni unutursunuzKız kedi yawrulari 100 gram bile gelmiyorlar dusunsene bi gofret kadar bile degiller yawrularimehhh onlar o kadar hasas olduklarina gore sizidr kurtarabilirim Allahin izniyle hem ipeqbojuqu de var sen bize guven
nerde kızBen size guven konusunda tereddutteyim.siz orda lafa dalar beni unutursunuz
Yok kız yok o arada telapati gucuyle konusucazBen size guven konusunda tereddutteyim.siz orda lafa dalar beni unutursunuz
Hangi topikte sobelendin itiraf et.kim kulagindan cekip getirdi seni burayaAa bolulu musunuzzmemleketiim yalnız iyice ifşa oldum ben burda adımı yazmışlığım da var hadi hayırlısı
Bosver ne takiyorsun.ben kolay küsmek kusersemde asla barismam arada laf atıyor konuşmaya çalışıyorsa ben burnumu dikip geciyorumKız ben bizimkini severdim aslinda kotu biride degildi ama biliyom onun kanina hep ablasi olacak kadin girdi
Kiz dusun onun yuzunden amcamla bile aram acildi hani bisey yapsam valla icim acimaz bagirip cagiran kiyamet koparan kendisi kotu yine biz olduk
Dogumda guzelimnerde kız
Sahi merak ettim sizin durumlar ne zamandandir boyle birde sebebi neBosver ne takiyorsun.ben kolay küsmek kusersemde asla barismam arada laf atıyor konuşmaya çalışıyorsa ben burnumu dikip geciyorum
Ahada tanidim seniBeenüsküdar kadıköy ümranayw ataşehir benden soruluurr
Tahmin et bakalim kac yaslarindayizkızlar bu arada yaslar kacccc
Beenüsküdar kadıköy ümranayw ataşehir benden soruluurr
allah zıhın acıklıgı versın bebegımmSayfa 191 de kalıyor ve derse dönüyorum öptüm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?