sankı burdakı herkez 24 25 gbı ama bılemedımTahmin et bakalim kac yaslarindayiz
oooooooo bulusma ayarlayın kızlar ıstnbulda olanlarlaÜsküdari bende çok iyi bilirim ama ben Avrupa yakasindayim :) fatih Eminönü GOP benden sorulur
Dogumda canim.kedi dogurtmustanerde kız
Keşke dediğin gibi olsaydiksankı burdakı herkez 24 25 gbı ama bılemedım
hahahhhhDogumda canim.kedi dogurtmustaDonusunboylemiolacakti .lazim olursa sizi de dogurturum diyo
30mu yogsamKeşke dediğin gibi olsaydikevde kaldık diye feryat etmezdik
Hayır biz gelemeyiz @evveahir.le biz bulusmuyorsak kimse bulusamazoooooooo bulusma ayarlayın kızlar ıstnbulda olanlarla
En fazla o kadar gosteriyorum.minyon bi tipim ama 31 yasindayim canim.digerlerini bilmiyorum baksankı burdakı herkez 24 25 gbı ama bılemedım
2kala30mu yogsam
senn evde kalcagına töbe ınanmam senı tanımadan cok sevdysemKeşke dediğin gibi olsaydikevde kaldık diye feryat etmezdik
hayırlı yaslar olsun ınsallahEn fazla o kadar gosteriyorum.minyon bi tipim ama 31 yasindayim canim.digerlerini bilmiyorum bak
O senin tatlıların balimsenn evde kalcagına töbe ınanmam senı tanımadan cok sevdysemtanıyanlar ne alemde acep
O senin tatlıların balim
teşekkür ederimsans ima mine koşan dustu
Senin yas kac canim.Ankara da olsaydim da biz gorusurduk canim bak.herkes gorusme ayarliyo.kizilay da benden sorulur dermisim tabi eskiden.simdi Ankara da yasamiyorum ailem ordahayırlı yaslar olsun ınsallah
Bendede 1 ay sinra 2 kala oluyo iste yaslaninca insan iste o bir ayin bile hesabini tutuyo
Evet biz bulusuncaya kadar herkese bulusma yasakHayır biz gelemeyiz @evveahir.le biz bulusmuyorsak kimse bulusamaz
Kiz ne oldu nie atar yaptin sen bakim?Sizden dua taktik almak için harekete geçmemek mi lazımdı
Ben oğlana atıldım diye mi bişey demiyonuz
ben 24 yasındayımSenin yas kac canim.Ankara da olsaydim da biz gorusurduk canim bak.herkes gorusme ayarliyo.kizilay da benden sorulur dermisim tabi eskiden.simdi Ankara da yasamiyorum ailem orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?