- 16 Haziran 2011
- 16.079
- 70.243
- 798
Biscolata erkeği Carlos çıkarmış bir de fırıncı dediğiOh my god
Neden olmasınBiscolata erkeği Carlos çıkarmış bir de fırıncı dediğiOh my god
İşte bunlar hep ön yargıFırıncı deyince akla hemen odun fırını ( çoğu yerde kalmamasına ve fırınlar doğalgazla çalışmasına rağmen ) , ateşin karşısında kavrulan beyaz atletli erkek geldiği için olabilir mi ?
Paralı olmak kimseyi kültürlü yapmaz, parayı nereye harcamayı tercih ettiğin senin kültür seviyeni gösterirgeliri iyi olunca kültürel olarak çok büyük uçurumlar yok ki para olunca sinemaya da gidilir dışarı da yemek de yenir altınların da alınır vs... asıl evi düzemeyen bir adamla olsa ne olacak hayat şartları o kadar zorlaştı ki..
Okumadım yorumları. Her eğitim denkliği konusunda olduğu gibi eğitimsizleri yüceltip eğitimin ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu yeterince söylemişsinizdir inşallah. Hele ki çok para kazanan ilkokul mezunu arkadaş/akraba örnekleri verilmediyse çok bozulurum yeminlen.
Görmedim öyle bişey. Fırıncıyı niye öbürsüleştiriyoruz gibi bişeyler denmiş sadece .
Oh iyi bari içim rahatladı. Eğitimi itibarsızlaştırmamız lazım çünkü. Allah korusun öyle yapmazsak isviçre seviyesine falan çıkarız.Nasıl görmedin katip ? Birkaç sayfa geriye bak. Üniversite mezunuyla lise mezunu arasında fark görmüyorum diyen de var hatta.
Dayanak gözüm değil de , E-5 ve yol kenarında açılan Üniversitelermiş.
Tek dayanak buysa; umarım her yıl ,tüm Üniversitelerin akademik kadroları ve derslere giren kişilerin yetkinliklerine de bakıyorlardır.
Bir fırıncı gecenin üçünde evinden çıkar akşam senden sonra evine gelir, iş saatleriniz bile uymuyor, mektupla mı görüşüp sevişeceksiniz, adamın eve gelince ancak uyumaya vakti olacak.Benim için fırıncı olması önemli değil. Önemli olan aynı pencereden bakıp bakmadığımız. Zorlukları elbette vardır her meslek gibi. Öyle aşık da değilim sadece tanıma yoluna girmek istedim. Ama ailem özellikle de annem çok karşı çıkıyor. Herkes dengiyle evlenmeliymiş. Sürekli böyle söyleyince acaba yanlış bir şey mi yapıyorum düşüncesine kapılıyorum.
Olmaz.İnsan olsun adam olsun daBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Oh iyi bari içim rahatladı. Eğitimi itibarsızlaştırmamız lazım çünkü. Allah korusun öyle yapmazsak isviçre seviyesine falan çıkarız.
Onlara dikkat etmemişim, işyerinde arada baktım.Nasıl görmedin katip ? Birkaç sayfa geriye bak. Üniversite mezunuyla lise mezunu arasında fark görmüyorum diyen de var hatta.
Dayanak gözüm değil de , E-5 ve yol kenarında açılan Üniversitelermiş.
Tek dayanak buysa; umarım her yıl ,tüm Üniversitelerin akademik kadroları ve derslere giren kişilerin yetkinliklerine de bakıyorlardır.
Onlara dikkat etmemişim, işyerinde arada baktım.
Ben de diyorum ki memurum ve yaşadığımı ben bilirim. Kendi işini yapıyorsun zanaatkar olunca, mobiliten daha yüksek. Biz de mobbing gırla. İstifa etmek mi, imkansıza yakın. Maddi açıdan bakıyorsam sadece Allah beni kahretsin. Her gün ağlıyorum, memur ol salla başı al maaşı diye bir şey yok. Ben yıprandım. Kimden isteyeyim yıpranma payımı.Sizin yakınlarınızın apartman diktirmeleri sebebiyle öyle olduğunu düşünmüşsünüz.
Yıllarca zanaatıyla para kazanan , esnaf olarak çalışan çoğu insan "ben çok çektim, ne gençliğimde bir gün doya doya gezebildim ne de izin yapabildim ; genç yaşta bedenen de çok yıprandım" diyerek çocuklarının kendi işlerini yapmasını istememiş , var gücüyle okutmuştur.
Şu anda olaya sadece maddi açıdan bakıyorsunuz. Bir de aynı yaştaki serbest meslek erbabı, esnaf ve kol gücüyle çalışan işçiyle ; memur ve diğer beyaz yakalı çalışanları sağlık ve yıpranmaları açısından gözlemlemenizi öneririm.
Tum derdi para olanlar sanırım böyle düşünüyor.Bekar mi kalsınlar memuruz diye
Evleri yuvaları ne bileyim sevdikleri biri olmasin mi
Robot gibi işten eve evden işe
Sevmesinler mi sevilmesinler mi??
Fırıncı ile evli öğretmen arkadaşım varBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Eşimin işyerinde bir işçi diş doktoru ile evli. Ama adam babadan emlak zengini ve paradan mıdır yaşam tarzı ya da gezip görmekten midir bilmem ama kendisi kültürlü bir hayat sürüyor.Fırıncı ile evli öğretmen arkadaşım var
Bu şaka galiba, espri olsun diye yazdınız di miBir fırıncı gecenin üçünde evinden çıkar akşam senden sonra evine gelir, iş saatleriniz bile uymuyor, mektupla mı görüşüp sevişeceksiniz, adamın eve gelince ancak uyumaya vakti olacak.
Demek ki ezik bir insan değil kendine güveni var. O da güzel bence.Eşimin işyerinde bir işçi diş doktoru ile evli. Ama adam babadan emlak zengini ve paradan mıdır yaşam tarzı ya da gezip görmekten midir bilmem ama kendisi kültürlü bir hayat sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?