Öğretmen ile fırıncı evliliği

İşte bunlar hep ön yargı

Paralı olmak kimseyi kültürlü yapmaz, parayı nereye harcamayı tercih ettiğin senin kültür seviyeni gösterir

Çalışanları olan bir fırınsa, her zaman işin başında durmayacaksa ben olsam memur değil fırıncıyı tercih ederim. Tabi zamanla sevebilirseniz. O apayrı bir konu. Ayrıca lise mezunu olduğu için bir öğretmenden kat kat kültürsüz olacacak diye net birşey söylemek yanlış olur.

Görmedim öyle bişey. Fırıncıyı niye öbürsüleştiriyoruz gibi bişeyler denmiş sadece .

Nasıl görmedin katip ? Birkaç sayfa geriye bak. Üniversite mezunuyla lise mezunu arasında fark görmüyorum diyen de var hatta.

Dayanak gözüm değil de , E-5 ve yol kenarında açılan Üniversitelermiş.

Tek dayanak buysa; umarım her yıl ,tüm Üniversitelerin akademik kadroları ve derslere giren kişilerin yetkinliklerine de bakıyorlardır.

Oh iyi bari içim rahatladı. Eğitimi itibarsızlaştırmamız lazım çünkü. Allah korusun öyle yapmazsak isviçre seviyesine falan çıkarız.

Konu sahibi,adamin hobisi var mi kitap okuyor mu,bulusunca ne konuşuyorsunuz,omur boyu bu adami dinlermisin? Erkeklerin bir kismi,beynini gelistirmediginden,arkadaslari ile konustuklari sadece futbol ve kari kiz oluyor.Okumus veya okumamis sanata kitaplara deger vermeyen ,hobisi olmayan insanlar,insanligin en alt duzeyinde kaldigindan ,hayatlari yemek icmek ve cinsellikten ibaret oluyor...

Seni ne doktorlar mühendisler havada kapar, saçmalama, tanışmana bile gerek yok. Öğretmen kadın deyince en olmayacaklar bile elini oğuşturmaya başlıyor düzenli maaş, bol tatil diye. Seçilen değil seçen ol. Evde kalma ihtimalin yok endişelenme

Bir fırıncı gecenin üçünde evinden çıkar akşam senden sonra evine gelir, iş saatleriniz bile uymuyor, mektupla mı görüşüp sevişeceksiniz, adamın eve gelince ancak uyumaya vakti olacak.

Olmaz.İnsan olsun adam olsun da

Onlara dikkat etmemişim, işyerinde arada baktım.

Ben de diyorum ki memurum ve yaşadığımı ben bilirim. Kendi işini yapıyorsun zanaatkar olunca, mobiliten daha yüksek. Biz de mobbing gırla. İstifa etmek mi, imkansıza yakın. Maddi açıdan bakıyorsam sadece Allah beni kahretsin. Her gün ağlıyorum, memur ol salla başı al maaşı diye bir şey yok. Ben yıprandım. Kimden isteyeyim yıpranma payımı.

Fırıncı ile evli öğretmen arkadaşım var

Bir fırıncı gecenin üçünde evinden çıkar akşam senden sonra evine gelir, iş saatleriniz bile uymuyor, mektupla mı görüşüp sevişeceksiniz, adamın eve gelince ancak uyumaya vakti olacak.
Bu şaka galiba, espri olsun diye yazdınız di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…