- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
Yok ben tanışsın dedim zaten, konu sahibi de öyle kültür denizinde yüzen bir kadın değil. O yüzden aynı çizgide buluşma ihtimalleri var fırıncı abimizle.Evet kültür var kültür var. Ülkemizin şartlarındaki kültürden bahsedebiliriz tabi ki bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. İlla devlet destekli olmak zorunda da değil. Bulunduğum şehirde çok güzel dans gecelerine de katılıyorlar mesela.. Aynı çizgide buluşmak çok kaba bir tabir olur bu durumu yansıtmaz. Çünkü iki ilkokul mezunu da aynı çizide buluşabilir evliliklerinde.
Gördüğüm, tanıdığım çoğu öğretmenden de bir fırıncı daha seviyeli olma potansiyelinde ne yazık ki.. öğretmen olduğu için fırıncıyla tanışma demenin hiçbir gerekçesi yok. Öğretmen ya da memur her insan kültürlü mü? Önemli olan yaşayış tarzı bir noktadan sonra, kendisine kattıkları.
Şu anda oturduğumuz evi kiralarken emlakçi,çok nezih bir apartmadır,oturanlar çok elit insanlardır,şöyledir böyledir diye baya bir övmüştü siteyi ama karısını bıçakla kovalayan mi ararsın,sinir krizleri geçirip apartman sakinlerinin arabalarını tekmeleyen mi ararsın,iki üç haftada bir polis ekibi geliyor zaten.Evet çok elit hissediyorum kendimiben en iyi semtte oturmuyorum e zengin de değilim.o yüzden kültür benim neyimee vizyon benim neyimeee.
Bence fırıncı öğretmeni beğenmeyede bilir hattaYok ben tanışsın dedim zaten, konu sahibi de öyle kültür denizinde yüzen bir kadın değil. O yüzden aynı çizgide buluşma ihtimalleri var fırıncı abimizle.
Devlet destekli kısmını anlamadım, tam olarak ne demek istediniz?
Sizin kültür anlayışınızla benimki çok farklıymış mesela, iyi ki evlenmemişiz
Biz buna kültür çeşitliliği, zenginliği diyelimŞu anda oturduğumuz evi kiralarken emlakçi,çok nezih bir apartmadır,oturanlar çok elit insanlardır,şöyledir böyledir diye baya bir övmüştü siteyi ama karısını bıçakla kovalayan mi ararsın,sinir krizleri geçirip apartman sakinlerinin arabalarını tekmeleyen mi ararsın,iki üç haftada bir polis ekibi geliyor zaten.Evet çok elit hissediyorum kendimi.
“Beğenmeyede bilir” yazan insandan beklenmeyecek kültürel çıkışlar görüyorumBence fırıncı öğretmeni beğenmeyede bilir hattaOnun ailesi de neeeeyy öğretmen mi diyordur kesin
Özel tiyatrolar da var, devlet tiyatroları ne yazık ki bitik olduğu için gidebilen şansını böyle de kullanabiliyor.
Benim kültür anlayışımı yanlış değerlendirdin. Ben paraya bağladım sanıyorsun, yanılıyorsun. Kendini geliştirmiş, maddi imkanını düzgünce kullanan böyle çok insan var. Gerçekten de bir öğretmenden, memurdan iyi yaşıyorlar.
Sizinde benimle şaka anlayışınız hiç uymuyor zaten. Herkesin anlatmak istediğini sürekli başka yerlere çekip aşağı bir performans sergiliyorsun. Sürekli ban yiyerek hakkını veriyorsun ama güzel
Ya ama öyle korktum ki sabahın yedisinde apartmanda çığlık çığlığa bir kavga,adamın elinde bıçak varmış.Allah'tan polis cabuk geldi,cinnet geçiren geçireneBiz buna kültür çeşitliliği, zenginliği diyelim
Ay Allah korusun ya ☹ bı kadın daha gözü dönmüş birinin kurbanı olabilirmişYa ama öyle korktum ki sabahın yedisinde apartmanda çığlık çığlığa bir kavga,adamın elinde bıçak varmış.Allah'tan polis cabuk geldi,cinnet geçiren geçirene.
Allah iyiliğini versin ahahahhahahahahBu duruma Fırıncılar Odası ne diyor peki?
Bu sıralar o kadar arttı ki böyle olaylar,geçen gece de saat 3 civarı falan adamın teki nasıl bağırıyor,nasıl küfürler savuruyor.İnsan sokağa çıkmaya bile korkar oldu artık,ortalık psikopat kaynıyor.Ay Allah korusun ya ☹ bı kadın daha gözü dönmüş birinin kurbanı olabilirmiş
ciddi yaptırım olmadığı sürece daha da artarBu sıralar o kadar arttı ki böyle olaylar,geçen gece de saat 3 civarı falan adamın teki nasıl bağırıyor,nasıl küfürler savuruyor.İnsan sokağa çıkmaya bile korkar oldu artık,ortalık psikopat kaynıyor.
Un buğday maliyetini karşılayamiyoruz gramaj aynı kalacak ama zam beklentisi içindeyiz. Memur ve firinci arasında ekonomik makas açabileceginden firinci oğlanlarimizi maamur hanım kızlarımıza vermeyecez gözleme açabilen kültürlü kızlarla everecegiz demişBu duruma Fırıncılar Odası ne diyor peki?
Kendi duygularınıza da ailenizin düşüncelerine de saygı duyup orta yolu bulmalısınız özellikle karşı tarafı iyice tanımadan adım atmayın derim çünkü ailesini dinlemeyip mağdur olan çok kadın varBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Arabaları tekmeleyen adam dedim ya,onların apartmandaki birisiyle bir husumeti varmış.Yine o akşam saldırmış adama,biz camdan izledik olayı,bir anda mahşer yerine döndü ortalık.Eşim adamın gömleğinde kan var dedi,ben bakamadım zaten,pat diye düşer bayılırım.Neyse adamı polisler aldı götürdü ama geri salmışlar.Yaptırım falan yok,memleket Teksas olduciddi yaptırım olmadığı sürece daha da artar
Sonumuz hayır olsun renkli hunililer cenneti olduk top yekunArabaları tekmeleyen adam dedim ya,onların apartmandaki birisiyle bir husumeti varmış.Yine o akşam saldırmış adama,biz camdan izledik olayı,bir anda mahşer yerine döndü ortalık.Eşim adamın gömleğinde kan var dedi,ben bakamadım zaten,pat diye düşer bayılırım.Neyse adamı polisler aldı götürdü ama geri salmışlar.Yaptırım falan yok,memleket Teksas oldu.
Şu anda oturduğumuz evi kiralarken emlakçi,çok nezih bir apartmadır,oturanlar çok elit insanlardır,şöyledir böyledir diye baya bir övmüştü siteyi ama karısını bıçakla kovalayan mi ararsın,sinir krizleri geçirip apartman sakinlerinin arabalarını tekmeleyen mi ararsın,iki üç haftada bir polis ekibi geliyor zaten.Evet çok elit hissediyorum kendimi.
Diğer anlattıklarımı okumamışsın ve vs. kısmını geçmişsin sanırımKültür sosyal etkinliklere katılım sıklığı hitabı ve oturduğu semtten oluyormuş
TamamSize emlakçıların genellikle yalancı olduğunu kimse söylemedi sanırım. Bir dahakine emlakçıyı değil kendi aklınızı kullanın ev seçerken
büyük şehirlerde özellikle emlakçı aracılığıyla evler kiralanır.bu akılsızız demek değil.şansına öyle bir apartman çıkmış.biz de kiraladık.şansımıza gayet nezih gibi gibi.Size emlakçıların genellikle yalancı olduğunu kimse söylemedi sanırım. Bir dahakine emlakçıyı değil kendi aklınızı kullanın ev seçerken
Diğer anlattıklarımı okumamışsın ve vs. kısmını geçmişsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?