Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin kiz kardesi ogretmendi, abisinin yazliginda tatil yapiyodu. Kocasi da yaza yazlikta mudavinim diodu biz tanistigimizda. Simdi kovduk yapamiyolar tatil filan. En guzeli otlakcilik gittigi yere kadar

Niye? Tüm memurlar aynı oranda zam almıyorlar mı?

Niye? Tüm memurlar aynı oranda zam almıyorlar mı?
Bu ülkede öğretmn maaşı bi kriter haline geldi daha doğrusu çok göze battı ama durum sanıldığı gbi diil demek istedim. Mesleki itibarını da düşürdüler maalesef.lafa gelince kimse polis, avukat hemşire demiyo. Ki çoğu öğretmnden yüksek maaşlı.keşke toplum olarak daha refah yaşasak, alım gücümüz yüksek olsa, eridi gtti maaşlar.tabi ki bi asgari ücretliden daha iyidir öğretmenin durumu ama bu kıyas götrcek bi konu diil.

Kesinlikle katılıyorum.Ben hostesim yeri geliyo gece 3 te uçuşa gidiorum.Neyle gidim otobüsle mi?

Haklısınız öğretmen maaşı olması gerekenden düşük. Hatta şöyle diyeyim lisans mezunları öğretmen mühendis avukat vs. Kamuda çok düşük maaş alıyor. İşçi daha fazla alıyor çoğu yerde. Eleştirdiğimiz tamamen konu sahibi öğretmenler değil ki.

Eşinşz ne kadar alıyor? Şöyle söyleyim 11 yıllık memurum maaşım 5600 TL eşimin maaşı 3000 TL. Bir çocuğumuz var ve eşimin ilk evliliğinden oğlu var. Yani 2 çocuk masrafı var. Evimizin kredisi de var. Ve her sene tatile gideriz ortalama bütçemiz yıllık 5000 oluyor. Ama bu sene oğlu yetişkin sayıldığı için yaş nedeni ile 10000 i gözden çıkardık herşey dahil bir otelde ve biz gittiğimiz yer de de çevre gezileri yaparız en kötü oranın çarşısını varsa ören yeri kale vs gezeriz. Bu da yol, harçlık falan derken bize maliyeti ortalama 13000 TL lik bir tatil olacak ama biz yapabiliyorsak siz nasıl yapamıyorsunuz anlayamadım.
Aileden maddi destek almıyoruz ve kızım kışın kreşe gidiyor Eylül haziran arası. Özel kreş aylık bu yıl 1150 idi mesela.

ekdersi fazla olan bir okulda olmayabilirler. cogu buyuk sehirde ogretmen acigi olmadigi icin cok fazla ek ders olmayabiliyor.

Kamuda muhendisim 9500 tl Maas aliyorum. Ozel sektore gore orta halli bir maas aslinda

Eşim de ben de öğretmeniz. 4700+750‘den 5450 lira ediyor maaşım. Eşimin ek dersi de benden 150 lira fazla. Her öğretmenin ek dersi fazla değil. Ama tabii yine de tatile gidebiliyoruz çok şükür ashhajsja

Cınım iyi ki açtın konuyu, ben de geçinemiyorum. Bir lubuton kaç lira olmuş, ay elim gitmedi aynısının diğer renginden almaya tek çift aldım çok üzüldüm.

Bi de kaldık mı tatile Uludağ'a bu kış, üff... Yurtdışına çıkamadık ay anlatamam tatlım, yok ağlıyoruz. Uludağ nedir ya : (

Yok benim zenginlik taklidi bitti, bu kadar çıkıyor.

Son düzenleme:
Gelmiş kadar oldum sağolasın. Virüs korkusundan bu sene ilk defa eve gideceğim bil bakalım kimin: görümceminnn
Hahahha Allah sabirlar versin sekercim. Hic bi lafin altinda kalma cat cat ver cevabini sonra yillar gecer gunes lekelerinin bile izi gecer ama o laflar gecmez.

Hahahha Allah sabirlar versin sekercim. Hic bi lafin altinda kalma cat cat ver cevabini sonra yillar gecer gunes lekelerinin bile izi gecer ama o laflar gecmez.
Ben görümcelerle sorun yaşamayan ender gruptanım. Tam tersi onlarla eş kişisini çekiştiririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…