- 9 Aralık 2009
- 17.207
- 54.935
- 1.123
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben de yaşamıyorum Ceycey çünkü görmüyorumBen görümcelerle sorun yaşamayan ender gruptanım. Tam tersi onlarla eş kişisini çekiştiririm
Dil tazminati, master bide uzman kadro oldugu icin oyle oluyo sanirim. 1 yilli doldurmadim bende henuz, cok bilmiyorumEski çalışansınızdır yeniler düşük alıyor eşim 25 yılı doldurdu 9.5 gibi bir rakamı hiç görmedik.
+1Ama çok basit ondan kolay ne var ki.L
Gitmiyoruz tatile filan
Haklısınız. Biz de 2 araba var biriktırerek asla alamazdık 40 yıl önce vefat eden kayınbabamdan kalan arsayı satıp aldık. Maaş zaruri ihtiyaçlara anca yetiyor kiralarımızlada tatil eşya kıyafet az da birikim yapıyorduk. 15 aydır kirada yok olduk mu tek maaşlı fakirBen de araba alabilen orta sınıfa şaşırıorum, ortalma bi tık iyi arablar 300bin bandında aylık geri ödemesi 5-6 bin iyi ihtimalle, her ay bi memur maaşı. Ülkedeki en uç ticari hareket işi araba bence. Gayette satış dönüyo. Çılgınca geliyo ederinden 3 katı fazlası fiyata bu kdr alıcısı oluşu.
Masallah o halde, ins hep boyle devam eder.Ben görümcelerle sorun yaşamayan ender gruptanım. Tam tersi onlarla eş kişisini çekiştiririm
Evet o sebeplerledir. Eşim düz bir elektronik mühendisi.Dil tazminati, master bide uzman kadro oldugu icin oyle oluyo sanirim. 1 yilli doldurmadim bende henuz, cok bilmiyorum
9.5 iyiymis bizde mühendis 6 civari alıyor yüksek lisansi olan da cok ufak bir fark alıyordu sanki. Ben gecen sene alıyordum dil tazminatı ama suresi doldu yenisine giremedim pandemiden. 40 civari alıyordum en ust duzey zaten 200 civari alıyor ama.sizinki uzman kadrodan muhtemelen.Dil tazminati, master bide uzman kadro oldugu icin oyle oluyo sanirim. 1 yilli doldurmadim bende henuz, cok bilmiyorum
Sen de hep fakirsin yaaa ceyceyHaklısınız. Biz de 2 araba var biriktırerek asla alamazdık 40 yıl önce vefat eden kayımbabamdan kalan arsayı satıp aldık. Maaş zaruri ihtşyaçlara anca yetiyor kiralarımızlada tatil eşya kıyafet az da birikim yapıyorduk. 15 aydır kirada yok olduk mu tek maaşlı fakir
Eş bulacaksın babasının arsası olacak kuzum . Öbür türlü tek maaşla survive yaparak birikir yaşamadan nefes alarak sadeceSen de hep fakirsin yaaa ceycey
Bende ev araba yok, tek memur maasim var tatil izin vs yok öyle yaşıyoruz iste :)
Eş bulacaksın babasının arsası olacak kuzum . Öbür türlü tek maaşla survive yaparak birikir yaşamadan nefes alarak sadece
Sen kimlerle arkadaşlık ediyorsun bacımhayır sıradan kuaför
o dediğine duyduğum kadarıyla dört beş sene önce 800 TL ye kesim yaptırmış bı arkadaşın arkadaşı.
arkadas dediki kızı Kleopatraya çevirip bırakmış
Şeyma Subaşı mı acep?Sen kimlerle arkadaşlık ediyorsun bacım
Sen kimlerle arkadaşlık ediyorsun bacım
Genelleme yapmayalım dedikçe böyle istisnai durumlar okuyorum. Kurs açmak, haftasonu kursları, pansiyonda nöbet, full ek ders, idarecilik bütün öğretmenleri kapsamıyor. Bunları ayrıca belirtelim de millet yanlış bilgilenmesinSon 3 yıl idareciydi evet
800 e 4 yıl önce saç kestiren memurda vardır bir şeyler anacığımmm rüş…..t gibi mesela657 ye tabi memurlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?