- 19 Şubat 2021
- 145
- 105
- 18
- 35
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Araba benim elim, ayağım gibi. Olmasa bir minibüs bir otobüs yapmalıyım her gün. Ve önce minibüse yürü ordan inince otobüse yürü otobüsten inince ise yürü evden kacta çıkmalıyım acaba? Dönüşe de kızımın okul saatine yetişemem cabasi. Lazım yani yapacak bir şey yok.Canım arabamla gitmek istiosa evet arabamla giderim.Kimse de metro metrobüs tavsiye edemez.Emindim otopark parası verme o zaman metroyla git diyen cikacagindan hiç şaşmaz.Bu biat kültürü,tamah kültürü değişmedikce bu ülkeden hicbisey olmaz.Ben aza tamah etmiorum hakkım neyse onu istiyorum.
Şaka gibisiniz yediniz içtiniz giydiniz bunlara önem veririm diyorsunuz kişisel bakımı nasıl es geçersiniz. Kişisel bakım güzellik salonundan çıkmamak degildir bilgi hatası ise düzelteyim en iyi yatırım kendinize yaptıgınızdır kılınıza tüyünüze ne yapıyorsunuz peki. !! hijenik ürünleriniz şampuan tırnak bakımı kişisel bakıma girer bunları es geçmeyin lütfenKişisel bakım pek yapmam bu masrafım yok
Çok yüksek puan alan biri çalışkandır diyebiliriz ama yanına başka özellikler ekleyebilir miyiz? Mantığı tam oturtamadım. Tamam maaşı iyi olsun puanı yüksek olsun çalışkanlar tercih etsin ee çocuklar da iyi öğrenir mı demeliyiz öğretim kısmını dikkate alıp sadece.Ben de her meslek hakkını almalı diyorum . Artı olarak Öğretmen maaşları arttırılmalı ve giriş puanları çok yüksek tutulmalı. Öyle ki sınavda en yüksek puanı alanlar öğretmnenliğe girebilmeli. Ancak böyle kalkınabilir , ekonomiyi düzeltebilir ve vicdanlı adaletli yöneticiler yetiştirebilirsek o zaman herkes hakettiği ücreti alabilir.
Amin bana da dua edin beklemedeyim ben de. pazartesi belli olacak
Eşinizin maaşı??Öğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Hep derim Allah sizin gibi nankörlere yokluk göstersin diye. Eve 12.000 giriyor ve siz ağlıyor musunuz? Eve 12.000 giriyor ve siz b.K gibi yerlerde tatil yapmak zorundayım mı diyorsunuz? NeyseAylik 2bin TL servisle 2500
Kıskandım resmenLulutaş’ın parası, biz BDV züğürtlerinin çenesini yoruyor anca…
Saçlarımı boyatmamŞaka gibisiniz yediniz içtiniz giydiniz bunlara önem veririm diyorsunuz kişisel bakımı nasıl es geçersiniz. Kişisel bakım güzellik salonundan çıkmamak degildir bilgi hatası ise düzelteyim en iyi yatırım kendinize yaptıgınızdır kılınıza tüyünüze ne yapıyorsunuz peki. !! hijenik ürünleriniz şampuan tırnak bakımı kişisel bakıma girer bunları es geçmeyin lütfen
Bu biat tamah kültürü değil. Asıl kültürlü olan alternatifi varken toplu taşıma imkanı varken tek kişi için yakıt yakmayandır.Canım arabamla gitmek istiosa evet arabamla giderim.Kimse de metro metrobüs tavsiye edemez.Emindim otopark parası verme o zaman metroyla git diyen cikacagindan hiç şaşmaz.Bu biat kültürü,tamah kültürü değişmedikce bu ülkeden hicbisey olmaz.Ben aza tamah etmiorum hakkım neyse onu istiyorum.
Evinize giren para 12.000 demişsiniz önceki konunuzda.
Sizin bu konunuz kibirden. Utanmadan bu konuları nasıl açıyorsunuz İlginc.
İnsanlarin gecinememesinden yada baskalarinin kendinden daha zor durumda oldugunu ogrenmekten keyif aliyor heralde.Evinize giren para 12.000 demişsiniz önceki konunuzda.
Sizin bu konunuz kibirden. Utanmadan bu konuları nasıl açıyorsunuz İlginc.
Tüm konuları böyle. O yüzden ben de dahil tepki aldı.12 binle de tatil yapamıyorsanız oeeh artık kusura bakmayın da. Bütçe planlaması yapamıyorsunuz demek ki, gelir-gider tablosu hazırlayın. Ona göre planlama yapın, bir şeylere gereğinden fazla para harcıyor olabilirsiniz.
Altına12 binle de tatil yapamıyorsanız oeeh artık kusura bakmayın da. Bütçe planlaması yapamıyorsunuz demek ki, gelir-gider tablosu hazırlayın. Ona göre planlama yapın, bir şeylere gereğinden fazla para harcıyor olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?