Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım borc falan ödüyorsunuz onun dışında bu maaşla illaki bir birikim yapılır. Bizim gelirimiz sizden daha fazla ama biz de 4 yıldır tatile gidemiyoruz borçlardan dolayı.

Konu sahibi haklı bu durumda

bizim kurumda en ucuz giyinen benim galiba. 500 liradan aşağı ayakkabı giyen yok pek özellikle gençler çok harcıyo. çoğunun kredi kartı patladı kredi çekip kapattılar.

yok valla memur Teo
bildiğin 657 ye tabi
biraz fazla süslü olabilir kurumun hatunları
800e az daha koysak benim ev kiram zaten zinhar kuafore o kadar parayı gömmem pandemi vesilesiyle evden cikmadigim zamanda bile sacimi kendim kestim yorumlar da guzeldi saçın güzel olmus dediler bu isi de kıvırmışiz
Şaka bi yana sırf fön için bile gidesim.var benim de ama hala risk gecmediğinden çekiniyorum

Nasıl 5bin anlamadım. Ben de öğretmenim sadece maaşım 5 bin bunun ek dersi de var. Full ek ders alırsanız (gerçi branşa göre değişiyor bazıları yüzde 25 zamlı alıyor) 1.5-2 bin de oradan geliyor. Sınav görevi, belletmenlik vs de derseniz ortalama 8bin elinize geçebilir. Bu gözler 10.000 alan öğretmen bile gördü (hafta sonu kursları, destek eğitim vs bunun hepsi ek çalışmanıza bağlı). Yaz için de zorda kaldıysanız telafi eğitimine başvuruda bulunun. Yaz eğitimi olduğu için ücreti daha fazla olacakmış. Bahsettiğiniz maaş da sadece haftalık 15 saat çalışma karşılığı veriliyor bize kalanı için zaten ek ders veriliyor. Türkiye’de haftalık 15 saat çalışmayla 5.000 alan meslek yok denecek kadar az. Bence sorun öğretmen maaşının azlığı değil Türk lirasının değer kaybetmesi.

bizim kurumda en ucuz giyinen benim galiba. 500 liradan aşağı ayakkabı giyen yok pek özellikle gençler çok harcıyo. çoğunun kredi kartı patladı kredi çekip kapattılar.
Bizim kurumdaki arkadaş da bir türlü bozdurmadığı 50 tlyle gezen arkadaş sen de bozuk varsa ben bozmayayim diyordu maaşı da en az 10bin

Gecenlerde baska bir geçim/memur topiginde kredi borcundan ne kadar cekindigimi yazmıştım
Ona cevaben D damdan uzun bir mesaj yazmışti ve demisti ki ev araba arsa gibi büyük bir harcama harici kıyafet gibi şeyler butcenin büyük bir yuzdesini kapsamamali ben de almam demisti haklıydı yorumunuzu gorunce aklima o geldi

sizin kira iyiymiş o zaman ben 2 bin veriyorum kira

pandemi hepimizi mahfetti zaten. inşallah yok olur gider artık şu virüs.

bana da saçma geldi duyunca ama usenmemis kalkmış gitmiş vermiş o parayı o kesime.
ama ana baba evinde ekstra masraf olmayınca ailenin de durumu iyi olunca ona çok gelmemiş:)

ben evlendikten sonra atandım bana göre çok para 800

Bizim kurumdaki arkadaş da bir türlü bozdurmadığı 50 tlyle gezen arkadaş sen de bozuk varsa ben bozmayayim diyordu maaşı da en az 10bin

ben de bilerek nakit çekmiyorum. çektiğim an gidiyo ya

bir saat bile kalmiyo cebimde. ama kimseye de öyle diyemem. iyi yüzsüzmüs arkadaşın

her odasında başkasının kaldığı pislik içinde pansiyon nasıl bir tanımdır ya. herşey dahil otelde her odada başkası kalmıyor mu. sizin maaşınız kat kat fazlasını kazanıyorum haftaya da tertemiz bir pansiyonda oda kahvaltı iki kişi 500 liraya tatil yapıcam. siz de ağlayın o önyargı dolu kafanızla

aynen öyle çok doğru demiş arkadaş. ayakkabı ihtiyacim vardı. 400 den aşağı ayakkabı bulamadım bı türlü. sonra bı markanın outletinden üç ayakkabı aldım. iki kendime bı anneme 400 verdim. beni rahat iki sene götürür. deri ayakkabı çok da rahat.

şu an hem kira hem ev kredisi hem araba kredisi hem de kreş ödemem var.
iki seneye kadar bitiyo inşallah krediler. benim için öncelik hayata erken atılmakti. istediğim gibi de oldu

Gelinlikçiler bunu ilk kez siz giyiniyorsunuz dermiş gelin adaylarına (öyle olmadığı halde) sanırım konu sahibine de bu odada ilk kez siz kalacaksınız demişler

Gelinlikçiler bunu ilk kez siz giyiniyorsunuz dermiş gelin adaylarına (öyle olmadığı halde) sanırım konu sahibine de bu odada ilk kez siz kalacaksınız demişler
5 yıldızlı bir oteller zincirinde kat şefi olarak çalıştım . O kadar emin olmayın onların da temizliğine derim

Siz atanmış bir öğretmen misiniz??

Eğer atanmışsanız nasıl zam gelirse maaşınız 5 bin oluyor?? Zaten 5 ya da üzerinde maaş alıyorlar atanmış öğretmenler..

Özelde iseniz tabi ayrı.. Bende özelde çalışıyordum bebeğim doğana kadar.. Maalesef hem daha çok çalışıp hem daha az para kazanıyordum ama yine iyiydi. Hoş şimdi o da yok.. Bebeğim biraz büyüsün iş arayışına gircem ne olur bilmem umudum da yok ama ne yapalım..

Yani zaten özelde çalışan 4 bin civarı maaş alıyor devlette daha fazla diye biliyorum ama branş mı farkediyor yoksa ne bilemedim.. Benim devlette çalışan arkadaşlarımın maaşı gayet iyi şuan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…