- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
800 e 4 yıl önce saç kestiren memurda vardır bir şeyler anacığımmm rüş…..t gibi mesela
Konu sahibi haklı bu durumdayok valla memur Teo
bildiğin 657 ye tabi
biraz fazla süslü olabilir kurumun hatunları
Konu sahibi haklı bu durumda
800e az daha koysak benim ev kiram zaten zinhar kuafore o kadar parayı gömmemyok valla memur Teo
bildiğin 657 ye tabi
biraz fazla süslü olabilir kurumun hatunları
Nasıl 5bin anlamadım. Ben de öğretmenim sadece maaşım 5 bin bunun ek dersi de var. Full ek ders alırsanız (gerçi branşa göre değişiyor bazıları yüzde 25 zamlı alıyor) 1.5-2 bin de oradan geliyor. Sınav görevi, belletmenlik vs de derseniz ortalama 8bin elinize geçebilir. Bu gözler 10.000 alan öğretmen bile gördü (hafta sonu kursları, destek eğitim vs bunun hepsi ek çalışmanıza bağlı). Yaz için de zorda kaldıysanız telafi eğitimine başvuruda bulunun. Yaz eğitimi olduğu için ücreti daha fazla olacakmış. Bahsettiğiniz maaş da sadece haftalık 15 saat çalışma karşılığı veriliyor bize kalanı için zaten ek ders veriliyor. Türkiye’de haftalık 15 saat çalışmayla 5.000 alan meslek yok denecek kadar az. Bence sorun öğretmen maaşının azlığı değil Türk lirasının değer kaybetmesi.Öğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Bizim kurumdaki arkadaş da bir türlü bozdurmadığı 50 tlyle gezen arkadaşbizim kurumda en ucuz giyinen benim galiba. 500 liradan aşağı ayakkabı giyen yok peközellikle gençler çok harcıyo. çoğunun kredi kartı patladı kredi çekip kapattılar.
Gecenlerde baska bir geçim/memur topiginde kredi borcundan ne kadar cekindigimi yazmıştımbizim kurumda en ucuz giyinen benim galiba. 500 liradan aşağı ayakkabı giyen yok peközellikle gençler çok harcıyo. çoğunun kredi kartı patladı kredi çekip kapattılar.
800e az daha koysak benim ev kiram zaten zinhar kuafore o kadar parayı gömmempandemi vesilesiyle evden cikmadigim zamanda bile sacimi kendim kestim yorumlar da guzeldi saçın güzel olmus dediler bu isi de kıvırmışiz
Şaka bi yana sırf fön için bile gidesim.var benim de ama hala risk gecmediğinden çekiniyorum
Hımm olabiler. Zengünnn eş mi bulmak istedi acaba demeyeceğim işyerinde ne gezer. Hepsi memur zatenana babasının evinde yaşayan yeni atanmış kız sendromuydu o daha çok
gider olmayınca oraya vermiş
Bizim kurumdaki arkadaş da bir türlü bozdurmadığı 50 tlyle gezen arkadaşsen de bozuk varsa ben bozmayayim diyordu maaşı da en az 10bin
Gecenlerde baska bir geçim/memur topiginde kredi borcundan ne kadar cekindigimi yazmıştım
Ona cevaben D damdan uzun bir mesaj yazmışti ve demisti ki ev araba arsa gibi büyük bir harcama harici kıyafet gibi şeyler butcenin büyük bir yuzdesini kapsamamali ben de almam demisti haklıydı yorumunuzu gorunce aklima o geldi
Cimridense 800 e saç kestiren arkadaşı tercih ederimben de bilerek nakit çekmiyorum. çektiğim an gidiyo ya
bir saat bile kalmiyo cebimde. ama kimseye de öyle diyemem. iyi yüzsüzmüs arkadaşın
Gelinlikçiler bunu ilk kez siz giyiniyorsunuz dermiş gelin adaylarına (öyle olmadığı halde)her odasında başkasının kaldığı pislik içinde pansiyon nasıl bir tanımdır ya. herşey dahil otelde her odada başkası kalmıyor mu. sizin maaşınız kat kat fazlasını kazanıyorum haftaya da tertemiz bir pansiyonda oda kahvaltı iki kişi 500 liraya tatil yapıcam. siz de ağlayın o önyargı dolu kafanızla
Ben deeeCimridense 800 e saç kestiren arkadaşı tercih ederim
5 yıldızlı bir oteller zincirinde kat şefi olarak çalıştım . O kadar emin olmayın onların da temizliğine derimGelinlikçiler bunu ilk kez siz giyiniyorsunuz dermiş gelin adaylarına (öyle olmadığı halde)sanırım konu sahibine de bu odada ilk kez siz kalacaksınız demişler
Ben kaçayım ya durduk yere ban yemeyeyim5 yıldızlı bir oteller zincirinde kat şefi olarak çalıştım . O kadar emin olmayın onların da temizliğine derim
Siz atanmış bir öğretmen misiniz??Öğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Öyle yapalım. Herkese iyi gecelerrrrrBen kaçayım ya durduk yere ban yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?