- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben zor ve zevkli yandan para kazanmak istiyorumtamam siz de memur olun o halde en rahat onlarsa
2 yıldır işsiz b. mühendisi kuzenimin oğlu varOnun gözünde asgari almayı hakediyorlar , yazan arkadaş gençliğini vermiş eşek gibi çalışmış itü mühendislik yatarak da okunabiliyorfabrikalarda çalışan gençlerimize en çok üzülüyorum ben bi istatistik yapılsın bakalım kaçı üni mezunu ve nerden mezunlar
Ay olur mu buradakilerin doktorlar 2000 alıyor demediği kaldı.Mühendis konusu yanlış. Çünkü mühendisler odası denetliyor 4000 TL altına sgk yatıramıyor işletmeler.. Keşke her bir mesleğin böyle bir oda denetimi olsa!!
Neden üzülmeyim bencil biri değilim ki , siz kendinizi savunurken o kadar dirsek çürüttük tabi alacağım diyorsun omlar da insan onlar da emek verdi okul okudu çalıştı onlar neden işçilik yapsın zor kötü şartlarda çalışsın ve de asgari ücret alsın kendine Müslümanlık yakışıyor muValla ben öğrenciyken asgari ücretin 2 katını kazanıyordum. Yoğurt sattım, pazarlamacılık yaptım, hiç de ağlamadım. Gayet lise mezunuydum. Çalışana üzülmeyin bence, bir şey bilmeden ahkam kesenlere üzülün.
Yok bütün memurların hakkı yok.Bir sıkıntınız yoksa kimse size rapor vermiyor.Yoksa herkes alır raporunu oturur evinde cebine koyar parasını.Ama o arkadaşlar bildiğiniz keyfî rapor alacaklarını konuşuyordu.Hamilelikte bütün memurların hakkı var, normalden bahsediyorum.
bizzat gıda mühendisi Arkadasımdan BiliyorumMühendis konusu yanlış. Çünkü mühendisler odası denetliyor 4000 TL altına sgk yatıramıyor işletmeler.. Keşke her bir mesleğin böyle bir oda denetimi olsa!!
Dine bağlayacak kadar yaranız var belli kiNeden üzülmeyim bencil biri değilim ki , siz kendinizi savunurken o kadar dirsek çürüttük tabi alacağım diyorsun omlar da insan onlar da emek verdi okul okudu çalıştı onlar neden işçilik yapsın zor kötü şartlarda çalışsın ve de asgari ücret alsın kendine Müslümanlık yakışıyor mu
o zaman şikayette etmeyin bi zahmetBen zor ve zevkli yandan para kazanmak istiyorumSiz ne kadar itibarsızlaştırmaya çalışsanızda öğretmenlikle memurluk çok farklı mesleklerdir
O yeni atamaya da temmuzda girenler dahilse orda yüksek puan alanlar atanabilir belki bilmiyorum dahiller mı. Daha yeni atanan 20bin 'te geçen sene girenlerin ilk ataması idi. Umarım özellikle sınırda bekleyenler atanır.15 bin yeni atama açıklandı.umarım yıllardır bekleyenler atanır bu sefer
O dine bağlamak değil güzel bi deyimimiz , adres verin öğretmen hanım size bi atasözleri ve deyimler sözlüğü hediye edeyim :)Dine bağlayacak kadar yaranız var belli kimesajlarınızı görmeyeceğim artık. Maaşı veren ben değilim, yanlış kişiye isyan ediyorsunuz
Gül gibi mesleğimi neden şikayet edeyim ben onu anlamadım. Çok memnunum, isteyerek, bilerek okudum, maaşım çok şükür bana kalıyor her istediğimi yapıyorum. Şikayet edenlere söyleyin bence bunuo zaman şikayette etmeyin bi zahmet
Avukatla vs karşılaştırın bizi diyen üyeye onlar da 3-5 yıl çalışıp tecrübe kazanınca 10 dakika konuşup maaş alıyor demissiniz ya öğretmenler de genelde öyle dedim. Neresi bağdaşmıyor?benim söylediğimle bağdaştırın ?
Ben öğretmenler çok erken atanıyor mu demişim ?
burada katılmadım size işte.ben özel sektörde kendi mesleğim olan turizmde de çalıştım öğretmenlikte yaptım devlette.kıyaslarsak öğretmenlik kolaydı.ama öğretmenlerin tatil hakkına maaşına kadar eleştirmeye de karşıyım.Ben zor ve zevkli yandan para kazanmak istiyorumSiz ne kadar itibarsızlaştırmaya çalışsanızda öğretmenlikle memurluk çok farklı mesleklerdir
öncelikle okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederimAvukatla vs karşılaştırın bizi diyen üyeye onlar da 3-5 yıl çalışıp tecrübe kazanınca 10 dakika konuşup maaş alıyor demissiniz ya öğretmenler de genelde öyle dedim. Neresi bağdaşmıyor?
Müslümanlık yakışıyor mu diye bir deyimi cidden ilk kez duyuyorumO dine bağlamak değil güzel bi deyimimiz , adres verin öğretmen hanım size bi atasözleri ve deyimler sözlüğü hediye edeyim :)
İlkokuk öğretmenliği mi yaptınız devlette turizm mezunu olarak?burada katılmadım size işte.ben özel sektörde kendi mesleğim olan turizmde de çalıştım öğretmenlikte yaptım devlette.kıyaslarsak öğretmenlik kolaydı.ama öğretmenlerin tatil hakkına maaşına kadar eleştirmeye de karşıyım.
pekiGül gibi mesleğimi neden şikayet edeyim ben onu anlamadım. Çok memnunum, isteyerek, bilerek okudum, maaşım çok şükür bana kalıyor her istediğimi yapıyorum. Şikayet edenlere söyleyin bence bunu
Siz bizim işimize kolay diyorsunuz ya, kesin avukat için de öyle diyorsunuzdur, hatta doktor da size göre iğneyi vurup geçiyordur. Bana göre her mesleğin zorluğu kendine. Ama ben gidip başka meslek başlıkları altında sizin de iş rahatt ohh diye sallamıyorum:)öncelikle okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederim
10 dakika konuşup para alıyor diyen ben miyim yoksa diğer hanımefendi mi ?
Kağıt okurken de böyle dikkatsiz iseniz vay öğrencilerinizin haline
Diğer hanımefendi demiş ama siz de onlar da 5 sene şöyle yapıyor da öyle oluyor demissiniz. Yani onun dediğini tasdiklemissiniz ama şart cümlesi koyarak. Şartı da zaman. Ben de size eleştirel düşünme dersi almanızı öneririm. Tam tersi her cümleden çıkarılabilecek anlamı okuyarak veriyorum. Asıl bir cümlede birden fazla şey anlatamayan ama başka şeyler yazmayı deneyenlerin vay haline...öncelikle okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederim
10 dakika konuşup para alıyor diyen ben miyim yoksa diğer hanımefendi mi ?
Kağıt okurken de böyle dikkatsiz iseniz vay öğrencilerinizin haline
Müslümanlık yakışıyor mu diye bir deyimi cidden ilk kez duyuyorumben full enerjiyle sınıfa girmek istiyorum yarın, kusura bakmayın. Sizin işiniz rahat galiba, laf yetiştirmeye zamanınız bol belli ki, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?