- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Kadının söylediğine hala cevap vermemişsiniz. Siz örğetmensiniz ama en bilindik deyimleri/atasözlerini bile bilmiyorsunuz.Aynen bu kadar kin ve öfke arasında çocuklarıma güler yüzle günaydın demek gibisi yoksonra büyüyünce buradakiler gibi nefret kusmayı bilecekler. Okul sadece eğitim değil öğretim aynı zamanda. Burada çok daha iyi anlıyorum nasıl şekillendiğini insanların
Ay tamam sana 5 verdim sevinebilirsin artık10 kişi gelmeyin tek tek gelin, ne yazacağımı şaşırdım hırsa bak yaa, aferin
Yooğğğ ben dedimSizde bir haddinizi bilseniz çok güzel olacak.
Siz kimsiniz insanların emeğini maaşını küçümsüyorsunuz?
Siz daha anlamları bilmiyorsunuz, atasözlerinden bir habersiniz gelip burada ahkam kesiyorsunuz. Allahtan 17 yıl önce öğretmen olmuşsunuz, bu dönemde okusaydınız tyt sözelden kesin kalmıştınız. Şaka gibi.
Ne kadar kötü bir düşünce yapısına shaipsiniz, öğrencilerinizin velilerine de böyle üstten üstten mi bakıyorsunuz? Şuan bu konuya yazan 3 5 kişiden hiçbiri sizin öğretmenliğinize, yatmanıza ya da maaşınıza birşey söylemedi, boşuna günahdız insanlara yükselip milleti küçümsüyorsunuz.
Tekrar ediyorum tam olarak kimsiniz?
Bu millete hizmet edip yine aynı milletin emekçilerini, didinip çalışanlarını küçümsemek ne demek? Hadsizlik resmen.
Yani derdiniz öğretmenlere de asgari ücret verilsin mi? Ancak o zaman mı rahatlayacaksınız? Tamam siz haklısınız. Biz asgari ücreti hakediyoruz. Herkes rahatladı mı? Maaşımız çok fazla geri alın, sendikalar duysun buradan. Asgari ücret ağlarken biz bu maaşı alamayız. Mütevazılık öğretti biraz önce bir arkadaş. Topluca istediğiniz bu sanırım.Burda ne sizin mesleği ne yerdim nede başka bişey ama kalkıp da ben dirsek çürüttüm hakkım o maaş derseniz , asgari ücretli böyle böyle yaparken ben çalıştım derseniz kusura bakmayın esas sizin içinizdeki ego ve kötülük ortaya çıkmış olıyor , bu ülkede sadece eğitim fakültesi değil diğer fakülte mezunları yada bölüm mezunlarıda emek veriyor ve asgari ücretle başlıyor ve herkesin bu konuda yarası var kalkıp da ben çalışırken yattılar diyemezsiniz tepkimiz buna
Nasıl meraklıyım sizin gibi veliyeYooğğğ ben dedimben çocuğumu emanet etmem böyle egolu öğretmene Allah düşürmesin..
Onu saymadım canım, iyi etmişsin söylemekle.Had dediniz ne güzel söylediniz.. Öğretmen sadece öğreten değil ömrünün sonuna kadar öğrenendir! Mütevaziliği öğrenebilirsiniz bundan sonra
Yooğğğ ben dedimben çocuğumu emanet etmem böyle egolu öğretmene Allah düşürmesin..
arızalı velileriniz yok mu şimdi?mümkünn değil olmamasıııNasıl meraklıyım sizin gibi veliyeAllahım hem çocuklarımı hem de velilerimi bir kez daha sevdim yeminle
Kimse bunu söylemek istemedi ki. Neden algı yaratmaya çalışıyorsunuz?Yani derdiniz öğretmenlere de asgari ücret verilsin mi? Ancak o zaman mı rahatlayacaksınız? Tamam siz haklısınız. Biz asgari ücreti hakediyoruz. Herkes rahatladı mı? Maaşımız çok fazla geri alın, sendikalar duysun buradan. Asgari ücret ağlarken biz bu maaşı alamayız. Mütevazılık öğretti biraz önce bir arkadaş. Topluca istediğiniz bu sanırım.
Vallahi yok, hepsi kıymet biliyor demek kiarızalı velileriniz yok mu şimdi?mümkünn değil olmamasııı
Siz nesiniz? Neden buradasınız? Çok merak ettim?Kimse bunu söylemek istemedi ki. Neden algı yaratmaya çalışıyorsunuz?
Herkes size insanların emeğini küçümseyin demek istedi.
Siz hadsizsiniz.
Hizmet ettiğiniz toplumu küçümseyecek kadar hadsiz.
Yooo derdimiz bu değil , herkes hak ettiğini alsın öğretmenler o maaşı hakediyorsa helalı hoş olsun ama diğer mesleklere sahip insanlar da dirsek çürüttüğü için asgari ücret ile başlamasın bizim derdimiz bu. Ha şöyle bi sistem olsa haklısınız bak , mesela gerçekten yan gelip yatanlar, hiç okul mokul derdi olmayıp avarelik yapıp orda burda gezen isnanlar asgari ücret ile başlasa okey ses etmem , ama sizin dediğiniz bambaşka birşey, ben onca emek verdim asgari ücretli rahat gençlik yaşarken diyorsunuz, ben okulumu fakülte birincisi bitirdim ve hala işsizim emin olun sınıfımda kimse benim kadar çalışmadı o derslere master da yaptım ayrıca . Şimdi diyeceksiniz sizde eğitim okusaydınız , herkes öğretmen olmak zorunda değil ki herkesin ilgisi o yönde olacak diye bişey yok ki ben mesleği para ile yapacak biri değilim. Öğretme Hevesim ypktur becerim yoktur belki yada becerim vardır ama istemiyorumdur neden mutsuz olacağım bi mesleği seçip öğrencileri de mutsuz edeyimYani derdiniz öğretmenlere de asgari ücret verilsin mi? Ancak o zaman mı rahatlayacaksınız? Tamam siz haklısınız. Biz asgari ücreti hakediyoruz. Herkes rahatladı mı? Maaşımız çok fazla geri alın, sendikalar duysun buradan. Asgari ücret ağlarken biz bu maaşı alamayız. Mütevazılık öğretti biraz önce bir arkadaş. Topluca istediğiniz bu sanırım.
Sizin konunuz değil ki ne hakla kapattıracaksınız?Mune öğretmen düşmanları uykusuz kalmış, 10 koldan saldırıyor. Maaşları elimizden almadan konuyu kapatabilir misin :) Bu konu görme engelli bir öğretmenimizindi yeteri kadar üzüldü zaten kendisi de.
Benim sinirlendiğim nokta neden öğretme maaşıyla asgari ücret kıyaslanıyor hemen? Neden yöneticiyle, avukatla, mühendisle, memurla kıyaslanmıyor?? Bugün yazılan ilk mesaja bakın. Asgari ücret dururken öğretmen neden ağlar yazıyor. Kardeşim 1 öğretmen maaşıyla ev geçinmiyor, neden ağlamasın? Herkes bu şekilde öğretmenin üstüne gelirse, bir de mesleği itibarsızlaştırırsa kusura bakmayın biz de insanız.Yooo derdimiz bu değil , herkes hak ettiğini alsın öğretmenler o maaşı hakediyorsa helalı hoş olsun ama diğer mesleklere sahip insanlar da dirsek çürüttüğü için asgari ücret ile başlamasın bizim derdimiz bu. Ha şöyle bi sistem olsa haklısınız bak , mesela gerçekten yan gelip yatanlar, hiç okul mokul derdi olmayıp avarelik yapıp orda burda gezen isnanlar asgari ücret ile başlasa okey ses etmem , ama sizin dediğiniz bambaşka birşey, ben onca emek verdim asgari ücretli rahat gençlik yaşarken diyorsunuz, ben okulumu fakülte birincisi bitirdim ve hala işsizim emin olun sınıfımda kimse benim kadar çalışmadı o derslere master da yaptım ayrıca .
İnsanların derdi bu değil niye anlamıyorsunuz!! Göze batanlar maaşını ön plana çıkaranlar, üstüne yetmiyor diyenlerin hiç mi bir öğrencisinin üstüne yedek forma alamadığı, ayakkabısının yırtık olduğu, babasının hasta ya da işsiz olduğu için zor durumda olduğunu görmeden alanen bize yetmiyor demesine toplumca şükür edin denilir.. Çünkü öğretmenlik geçmişte de geliri yüksek meslek değildi.. Sevdiği için yapıyordu hepsi..Yani derdiniz öğretmenlere de asgari ücret verilsin mi? Ancak o zaman mı rahatlayacaksınız? Tamam siz haklısınız. Biz asgari ücreti hakediyoruz. Herkes rahatladı mı? Maaşımız çok fazla geri alın, sendikalar duysun buradan. Asgari ücret ağlarken biz bu maaşı alamayız. Mütevazılık öğretti biraz önce bir arkadaş. Topluca istediğiniz bu sanırım.
Ay size noldu yineSizin konunuz değil ki ne hakla kapattıracaksınız?
Niye bu kadar ego kastınız?
Eşiniz ne iş yapıo odamı ogretmenÖğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Konumuz şuan sizin hadsizliğiniz ve ülkenin yaklaşık %42.9'unu küçümsemeniz.Siz nesiniz? Neden buradasınız? Çok merak ettim?
Öğretmen düşmanı lafınız o kadar komedi ki , bu dünya sizin etrafınızda dönmüyor konu da sizin değil ayrıca size insan gibi tane tane anlatmak mantıklı yaklaşmak yaramıyor gerçekten . Bence siz direk insan düşmanısınızMune öğretmen düşmanları uykusuz kalmış, 10 koldan saldırıyor. Maaşları elimizden almadan konuyu kapatabilir misin :) Bu konu görme engelli bir öğretmenimizindi yeteri kadar üzüldü zaten kendisi de.
Öğretmen o maaşla geçinemiyorsa asgari ücretle nasıl geçinilsin ben demiyorum ki öğretmen maaşı yeterli diye sadece siz emek vermediniz çünkü , o asgari ücretli diye küçümsediğimiz kesim de fakülte mezunları o yüzden kıyas yapıyoruzBenim sinirlendiğim nokta neden öğretme maaşıyla asgari ücret kıyaslanıyor hemen? Neden yöneticiyle, avukatla, mühendisle, memurla kıyaslanmıyor?? Bugün yazılan ilk mesaja bakın. Asgari ücret dururken öğretmen neden ağlar yazıyor. Kardeşim 1 öğretmen maaşıyla ev geçinmiyor, neden ağlamasın? Herkes bu şekilde öğretmenin üstüne gelirse, bir de mesleği itibarsızlaştırırsa kusura bakmayın biz de insanız.
ÖğretmenimAy size noldu yinetamam ben gittim, siz konuşun. Öğretmen olmayanların öğretmen başlığı olarak tartışma yapın madem. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?