- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
ortaokul ingilizce.30 saat haftada derse girdim.turizm okuyup öğretmenlik yapmamı eleştirmeyeceksinzi herhalde.ben öğretmen düşmanı değilim .annem sınıf öğretmeniydi gayet iyi biliyorum herşeyi haklarında.öğrenciler tatile çıkınca öğretmenler de çıkar doğal olarak.bir tek seminerleri vardır.maaşları da fazla değildir yazları ders ücreti bile olmaz .ama dünyanın en zor mesleği değildirİlkokuk öğretmenliği mi yaptınız devlette turizm mezunu olarak?
Çook duydum çevremden, en sınırdan sgksını yatırıp (4binmiş bilmiyordum) kalan parayı işverenine vereni. Sgkdan çok bölümler arası adaletsizlik var.Mühendis konusu yanlış. Çünkü mühendisler odası denetliyor 4000 TL altına sgk yatıramıyor işletmeler.. Keşke her bir mesleğin böyle bir oda denetimi olsa!!
Bence sizin de altta kalır yanınız yok!!Ay olur mu buradakilerin doktorlar 2000 alıyor demediği kaldı.
12.000 TL ile de geçinemiyorsa diyecek laf yokEvinize giren para 12.000 demişsiniz önceki konunuzda.
Sizin bu konunuz kibirden. Utanmadan bu konuları nasıl açıyorsunuz İlginc.
Siz uyuyun mesleğin zorluğundan kafanız bulanmış yarın enerji dolu gidin öğrencilerinize biraz önce dediğiniz gibi , iyi geceler :)Kendine müslüman olmak demediniz, tekrar okuyun yazdığınızı, burada bile öğretmenlik yapmak, vallahi çocukların kıymetini bir kez daha anladım
2 tane otizmli çocuğum var, iki veli de gönüllü olarak bana yazdırdı. Bence sizler bu başlıkta insanların hakkını daha fazla yemeyin, hırslarınızı ve saldırgan tavrınızı başka başlıkta kusun. Bu kıyaslamalarla cevap verdiğinizi mi sanıyorsunuz. Bana aldığım dualar yeter, sizin gibilere ne desem boş, yaşamadan, bilmeden, ancak konuşursunuz. Derdiniz ne o da belli değil. Benim mesleğimi dile almak size düşmedi. Düşün artık öğretmen düşmanlığından. Öğretmen olmanın nasıl olacağını sizden ya da buradaki kimseden öğrenecek değilim. Çok şükür sevilen, değer gören bir öğretmenim. Buradaki öğretmenliğin ö sünü bilmeyen, derdi tatilimiz olan, maaşımız olan azınlık bana kalkıp öğretmenlik mi öğretecek? Herkes haddini bilse dünya daha güzel olacak emin olun.Ben sizin de altta kalır yanınız yok!!
Sizin gibi egolu öğretmenlerden benim çocuğum ırak olsun hiç hazzetmiyorum mesleğini ön plana çıkarıp insanlara laf sokan insanlardan, öğretmen olmak bu değil çünkü..Nerde otizmli çocuğu hayata kazandıran binbir emek veren Gönül Hoca, nerde egosu tavan siz..
Bakın burada önüne geçilebilme durumu var yine de.. Şikayet edilme, hakkını arama, bordro imzalamama ama odası olmayan diğer meslekler için bu durum bile söz konusu değil.. Sgk önemli.. O mühendis işten ayrıldığında haklarını yasal açıdan arayabilir. Ama diğerlerinin bu hakkı dahi yok..Çook duydum çevremden, en sınırdan sgksını yatırıp (4binmiş bilmiyordum) kalan parayı işverenine vereni. Sgkdan çok bölümler arası adaletsizlik var.
5 10 okul dışında üniversitelerin çoğu lise gibi. Aslında lise düzeyi eğitim veren ilçe üniversitelerini kapatıp mezunlar azaltılsa böyle sorunlar olmayacak. Öğretmenlik dahil çoğu bölümde yığılma var şuan.
Neden üzülmeyim bencil biri değilim ki , siz kendinizi savunurken o kadar dirsek çürüttük tabi alacağım diyorsun omlar da insan onlar da emek verdi okul okudu çalıştı onlar neden işçilik yapsın zor kötü şartlarda çalışsın ve de asgari ücret alsın kendine Müslümanlık yakışıyor mu
Kendine müslüman olmak demediniz, tekrar okuyun yazdığınızı, burada bile öğretmenlik yapmak, vallahi çocukların kıymetini bir kez daha anladım
Ksjdjajdjajsjajan şaka gibisiniz.kendine Müslümanlık
Punto yu yükselttim kırmızı yaptım , söz uçuyor yazı kalıyor güzel bişeyKsjdjajdjajsjajan şaka gibisiniz.
Umarım türkçe ya da dil ve anlatım öğretmeni falan değilsinizdir.
Kaıdn kendine müslümanlık yani kendine müslüman olmak yakışıyor mu demek sitemiş, siz yok öyle demediniz diyorsunuz ajfjsjjdjdjd anlamları da mı bilmiyorsunuz akjfjsjdj. Şaka gibi
Sevgililegendary1 lütfen hanımefendiye dil ve anlatım kitabı da hediye et akfjjsjds.
Aynen bu kadar kin ve öfke arasında çocuklarıma güler yüzle günaydın demek gibisi yokSiz uyuyun mesleğin zorluğundan kafanız bulanmış yarın enerji dolu gidin öğrencilerinize biraz önce dediğiniz gibi , iyi geceler :)
Had dediniz ne güzel söylediniz.. Öğretmen sadece öğreten değil ömrünün sonuna kadar öğrenendir! Mütevaziliği öğrenebilirsiniz bundan sonrası için..2 tane otizmli çocuğum var, iki veli de gönüllü olarak bana yazdırdı. Bence sizler bu başlıkta insanların hakkını daha fazla yemeyin, hırslarınızı ve saldırgan tavrınızı başka başlıkta kusun. Bu kıyaslamalarla cevap verdiğinizi mi sanıyorsunuz. Bana aldığım dualar yeter, sizin gibilere ne desem boş, yaşamadan, bilmeden, ancak konuşursunuz. Derdiniz ne o da belli değil. Benim mesleğimi dile almak size düşmedi. Düşün artık öğretmen düşmanlığından. Öğretmen olmanın nasıl olacağını sizden ya da buradaki kimseden öğrenecek değilim. Çok şükür sevilen, değer gören bir öğretmenim. Buradaki öğretmenliğin ö sünü bilmeyen, derdi tatilimiz olan, maaşımız olan azınlık bana kalkıp öğretmenlik mi öğretecek? Herkes haddini bilse dünya daha güzel olacak emin olun.
Sizde bir haddinizi bilseniz çok güzel olacak.2 tane otizmli çocuğum var, iki veli de gönüllü olarak bana yazdırdı. Bence sizler bu başlıkta insanların hakkını daha fazla yemeyin, hırslarınızı ve saldırgan tavrınızı başka başlıkta kusun. Bu kıyaslamalarla cevap verdiğinizi mi sanıyorsunuz. Bana aldığım dualar yeter, sizin gibilere ne desem boş, yaşamadan, bilmeden, ancak konuşursunuz. Derdiniz ne o da belli değil. Benim mesleğimi dile almak size düşmedi. Düşün artık öğretmen düşmanlığından. Öğretmen olmanın nasıl olacağını sizden ya da buradaki kimseden öğrenecek değilim. Çok şükür sevilen, değer gören bir öğretmenim. Buradaki öğretmenliğin ö sünü bilmeyen, derdi tatilimiz olan, maaşımız olan azınlık bana kalkıp öğretmenlik mi öğretecek? Herkes haddini bilse dünya daha güzel olacak emin olun.
Burda ne sizin mesleği yerdim nede başka bişey ama kalkıp da ben dirsek çürüttüm hakkım o maaş derseniz , asgari ücretli böyle böyle yaparken ben çalıştım derseniz kusura bakmayın esas sizin içinizdeki ego ve kötülük ortaya çıkmış olıyor , bu ülkede sadece eğitim fakültesi değil diğer fakülte mezunları yada bölüm mezunlarıda emek veriyor ve asgari ücretle başlıyor ve herkesin bu konuda yarası var kalkıp da ben çalışırken yattılar diyemezsiniz tepkimiz bunaAynen bu kadar kin ve öfke arasında çocuklarıma güler yüzle günaydın demek gibisi yoksonra büyüyünce buradakiler gibi nefret kusmayı bilecekler. Okul sadece eğitim değil öğretim aynı zamanda. Burada çok daha iyi anlıyorum nasıl şekillendiğini insanların
Bana mütavazılığı öğrettiğiniz gibi arkadaşlara da neden bu başlıkta olduklarını sorar mısınızHad dediniz ne güzel söylediniz.. Öğretmen sadece öğreten değil ömrünün sonuna kadar öğrenendir! Mütevaziliği öğrenebilirsiniz bundan sonrası için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?