Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla arkadaşımın aldığı arabayı küçümseyen veli de var, kıyafetlerini pazardan alıyor herhalde hoca diye burun kıvıranda. Her taraftan bakın biraz, farkındayım çok sinirlisiniz ama gerçekler iki taraflı.

Sizin konunuz değil ki ne hakla kapattıracaksınız?

Niye bu kadar ego kastınız?
Kıskanma o öğretmen.
Hepimizden çok onun ego kasıp kendini göstermeye hakkı var. Demek ki normal hayatta yapamıyor ki bir anda kusmuş içindekileri.

Vallahi yok, hepsi kıymet biliyor demek ki anam bunlardan biri olsa yanmışım, çok şükür ya
valla bizim okulda tonla var.bunu diğer velilerde söylüyor öğretmenlerde.öğretmen düşmanlığını hiç bir zaman anlamadım .hakettikleri maaşları alıyorlar emek veriyorlar kesinlikle.ama hepsi de iyi öğretmen değill kutsal değiller.öğretmenleri en çok sevenler öğrencilerdir doğal olarak.bazılarını yıllar geçse de unutmayız ama banka memuresini hatırlamayız gibi gibi.her meslek te kutsaldır .çöp toplayanların bile doğaya ve ekonomiye büyük katkıları var mesela

Bu konuyu oturup baştan aşağı okuyun. Ben mesleğimi küçümseyen herkesi küçümserim. Bana mesleğimi öğretmeye çalışan kişileri de. Ay neyse gerçekten uğraşamayacağım. İşin özü, karşımdakine göre cevap veririm, bana nasıl gelirse öyle gelirim. Hadsizse hadsiz olurum, saygınsa saygılı olurum. Kimseyi saçma sapan şeyler için iknaya giremem. Herkes üslubuna göre cevap alır. Benim nasıl biri olduğumu bilmesi gerekenler biliyor. Buradaki kişilerin söyledikleri hele hele de bir cümleyle yargılamalarına daha fazla vakit ayırmak kendime saygısızlık gerçekten. İyi geceler.

Emeğinin karşılığında para aldığın hiç bir şey kutsal değildir.

TDE mezunu atanamamış da olsa sizin tarafınızı tutmuyorsa sorunu kendinizde aramalısınız. Bir gün atanırsam sizin gibi olmayı yeğlemem..

Siz herkesi küçümsediniz, asgari ücretliyle kendimi bir mi tutayım demek istediniz. Sadcee konudaki öğretmenleri küçümseyenlere değildi bu tavrınız.
Hala çevirmeye çevirmeye çalışıyorsunuz.

Sevgili legendary1 size atasözü ve deyimler sözlüğü hediye edecek benden de bir kişisle gelişim ve dil anlatım kitabı hediye olsun. Legendary lütfen kargo sürecini hızlandıralım.

Emeğinin karşılığında para aldığın hiç bir şey kutsal değildir.
ben de bunu demek istedim asıl .yani her meslek değerlidir birbirine zincirle bağlıdır.öğretmenler olmasa eğitimsiz öğretimsiz kalır çocuklarımız ama çöpleri toplayanlar olmasa da 1 haftada kokarız üstüne salgınlar başlar

Sizi hatırladım, adınıza nefret söylemleriniz yüzünden konu açılan kişisiniz ben kaçtım
Forumda sizi sanki dünyayı kurtarmışcasına kibirlenip, insanları küçümseyen ancak deyimler ve atasözlerinden, dil anlatımdan bi'haber öğretmen olarak hatırlayacak lütfen kargoyu almayı unutmayın, hadi siz kaçın.

sorun su ki kimse sizin mesleginizi kucumsemedi??

kendiniz calip oynadiniz. bence uykunuz geldi sabah uyaninca bir daha okuyun belki anlarsiniz. cunku cok sacma yani mesajlari bastan bir daha okudum kimse sizin iddia ettiginiz gibi seyler soylememis. kucumseme yok.

Ankara da çöpçüler 6500 maaşı beğenmeyip, 3 gün çöpleri almadılar. Ama öğretmen iş bırakra bir gün ki hayatta yapmazlar, olay olur. Vah ülkemin hak bilir insanları :))

Bana ne dedi puanı düşük olduğu için mi okudunuz bu bölümleri dedi

Ben istesem moda tasarım öğretmeni olabiliyorum, kalıyım mı?
Yoksa sadece belirli öğretmenler mi kalıyor, ego kasmam lazım kajfjsjjd.
tercihen sınıf öğretmeni olmalı , öğretmenler arasında da kast sistemi var çünkü , en zoru sınıf bu arada daha çok üzüldüm sınıfçı olmasına deyimleri de sınıfçılar öğretiyor demi müfredata yetiştirmek lazım kitabı

Bana ne dedi puanı düşük olduğu için mi okudunuz bu bölümleri dedi
Kendisininde sırf garanti meslek ve elinden bu gelmiş diye öğretmen olması peki? Adaletsizliği eleştirmek yerine kendini övmüşte övmüş. Daha kendini anlatmayı bilmiyor o ayrı bir konu,boşverin takmayın.

Ankara da çöpçüler 6500 maaşı beğenmeyip, 3 gün çöpleri almadılar. Ama öğretmen iş bırakra bir gün ki hayatta yapmazlar, olay olur. Vah ülkemin hak bilir insanları :))
sevdiğim bir üyesiniz ama yazdıklarınıza anlam veremedim bu gece.ben maaştan bahsetmedim ki.her iş gerekli ve kıymetli dedim.neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…