- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Valla arkadaşımın aldığı arabayı küçümseyen veli de var, kıyafetlerini pazardan alıyor herhalde hoca diye burun kıvıranda. Her taraftan bakın biraz, farkındayım çok sinirlisiniz ama gerçekler iki taraflı.İnsanların derdi bu değil niye anlamıyorsunuz!! Göze batanlar maaşını ön plana çıkaranlar, üstüne yetmiyor diyenlerin hiç mi bir öğrencisinin üstüne yedek forma alamadığı, ayakkabısının yırtık olduğu, babasının hasta ya da işsiz olduğu için zor durumda olduğunu görmeden alanen bize yetmiyor demesine toplumca şükür edin denilir.. Çünkü öğretmenlik geçmişte de geliri yüksek meslek değildi.. Sevdiği için yapıyordu hepsi..
Kıskanma o öğretmen.Sizin konunuz değil ki ne hakla kapattıracaksınız?
Niye bu kadar ego kastınız?
Çok var bunladan çoookKıskanma o öğretmen.
Hepimizden çok onun ego kasıp kendini göstermeye hakkı var. Demek ki normal hayatta yapamıyor ki bir anda kusmuş içindekileri.
Ben istesem moda tasarım öğretmeni olabiliyorum, kalıyım mı?Öğretmen olmayanlar çıkabilir mi konudan kasıyo
valla bizim okulda tonla var.bunu diğer velilerde söylüyor öğretmenlerde.öğretmen düşmanlığını hiç bir zaman anlamadım .hakettikleri maaşları alıyorlar emek veriyorlar kesinlikle.ama hepsi de iyi öğretmen değill kutsal değiller.öğretmenleri en çok sevenler öğrencilerdir doğal olarak.bazılarını yıllar geçse de unutmayız ama banka memuresini hatırlamayız gibi gibi.her meslek te kutsaldır .çöp toplayanların bile doğaya ve ekonomiye büyük katkıları var meselaVallahi yok, hepsi kıymet biliyor demek kianam bunlardan biri olsa yanmışım, çok şükür ya
Bu konuyu oturup baştan aşağı okuyun. Ben mesleğimi küçümseyen herkesi küçümserim. Bana mesleğimi öğretmeye çalışan kişileri de. Ay neyse gerçekten uğraşamayacağım. İşin özü, karşımdakine göre cevap veririm, bana nasıl gelirse öyle gelirim. Hadsizse hadsiz olurum, saygınsa saygılı olurum. Kimseyi saçma sapan şeyler için iknaya giremem. Herkes üslubuna göre cevap alır. Benim nasıl biri olduğumu bilmesi gerekenler biliyor. Buradaki kişilerin söyledikleri hele hele de bir cümleyle yargılamalarına daha fazla vakit ayırmak kendime saygısızlık gerçekten. İyi geceler.Konumuz şuan sizin hadsizliğiniz ve ülkenin yaklaşık %42.9'unu küçümsemeniz.
Bu rakamın içinde kaç itü mezunu kaç mühendis kaç öğretmen vardır allah bilir. Bir öğretmen olarak toplumdan bu kadar uzak olmanız üzücü.
Kimse size asgari ücret alın demedi, öğretmenlik kutsal meslektir. Önce annemiz sonra öğretmenimiz benim öğretmenim bana böyle öğretti. Birgün bile herhangi bir kesimi küçümsediğini görmedim, duymadım. Hala konuşuruz kendisiyle.
Sizin hakkınız vardır yatarak maaş alıyorlar lafına bende tepki gösteririm ancak kendi kendinize algı yapmaya çalışmayı ve insanları küçümsemeyi bırakın. İnsanların tepkisi öğretmen oluşunuza değil insanları küçümsemenize. Bu millete hizmet ediyorsunuz öğretmen hanım, küçümsemelerin kibirlerin önünde duracağınız yerde en büyük kibiri siz yapıyorsunuz. Öğrencilerinize çok üzülüyorum. Kim bilir kaç asgari ücretli öğrencinizin velisini de küçümsemiş oluyorsunuz. İnsanlar emek veriyor, küçümsenir mi bu? Çöp toplayan kişiyle bir ceoya gösterdiğiniz hürmet aynı olmalı. Bu insanın kalitesini belirler. İkiside emektir. Farkında değilsiniz.
Ben moda tasarımcıyım bu arada ve inanın yetenekli bir insanım.
Ünviersite sınavından hatırı sayılır bir puan aldım, derslerim uygulamalı 3.5 un altında ortalamam yok. Bende mi burada ego kasayım, bende mi burada "yaa yetenekliyim istesem sizin maaşınızı 10a katlarım" diyeyim? Vakit geçirmek için girdiğim sitede sizinle karşılaşmak aşırı taşihsiz bir durum, öğretmenliğe bakış açımı değiştiriyorsunuz.
Emeğinin karşılığında para aldığın hiç bir şey kutsal değildir.valla bizim okulda tonla var.bunu diğer velilerde söylüyor öğretmenlerde.öğretmen düşmanlığını hiç bir zaman anlamadım .hakettikleri maaşları alıyorlar emek veriyorlar kesinlikle.ama hepsi de iyi öğretmen değill kutsal değiller.öğretmenleri en çok sevenler öğrencilerdir doğal olarak.bazılarını yıllar geçse de unutmayız ama banka memuresini hatırlamayız gibi gibi.her meslek te kutsaldır .çöp toplayanların bile doğaya ve ekonomiye büyük katkıları var mesela
TDE mezunu atanamamış da olsa sizin tarafınızı tutmuyorsa sorunu kendinizde aramalısınız. Bir gün atanırsam sizin gibi olmayı yeğlemem..@Mune öğretmen düşmanları uykusuz kalmış, 10 koldan saldırıyor. Maaşları elimizden almadan konuyu kapatabilir misin :) Bu konu görme engelli bir öğretmenimizindi yeteri kadar üzüldü zaten kendisi de.
Siz herkesi küçümsediniz, asgari ücretliyle kendimi bir mi tutayım demek istediniz. Sadcee konudaki öğretmenleri küçümseyenlere değildi bu tavrınız.Bu konuyu oturup baştan aşağı okuyun. Ben mesleğimi küçümseyen herkesi küçümserim. Bana mesleğimi öğretmeye çalışan kişileri de. Ay neyse gerçekten uğraşamayacağım. İşin özü, karşımdakine göre cevap veririm, bana nasıl gelirse öyle gelirim. Hadsizse hadsiz olurum, saygınsa saygılı olurum. Kimseyi saçma sapan şeyler için iknaya giremem. Herkes üslubuna göre cevap alır. Benim nasıl biri olduğumu bilmesi gerekenler biliyor. Buradaki kişilerin söyledikleri hele hele de bir cümleyle yargılamalarına daha fazla vakit ayırmak kendime saygısızlık gerçekten. İyi geceler.
Sizi hatırladım, adınıza nefret söylemleriniz yüzünden konu açılan kişisinizÖğretmenimvalla illallah ettim sizin gibi meslektaşlarımdan.
Evet çok güzel damara basarım. Hadi selametle.Sizi hatırladım, adınıza nefret söylemleriniz yüzünden konu açılan kişisinizben kaçtım
ben de bunu demek istedim asıl .yani her meslek değerlidir birbirine zincirle bağlıdır.öğretmenler olmasa eğitimsiz öğretimsiz kalır çocuklarımız ama çöpleri toplayanlar olmasa da 1 haftada kokarız üstüne salgınlar başlarEmeğinin karşılığında para aldığın hiç bir şey kutsal değildir.
Forumda sizi sanki dünyayı kurtarmışcasına kibirlenip, insanları küçümseyen ancak deyimler ve atasözlerinden, dil anlatımdan bi'haber öğretmen olarak hatırlayacakSizi hatırladım, adınıza nefret söylemleriniz yüzünden konu açılan kişisinizben kaçtım
sorun su ki kimse sizin mesleginizi kucumsemedi??Bu konuyu oturup baştan aşağı okuyun. Ben mesleğimi küçümseyen herkesi küçümserim. Bana mesleğimi öğretmeye çalışan kişileri de. Ay neyse gerçekten uğraşamayacağım. İşin özü, karşımdakine göre cevap veririm, bana nasıl gelirse öyle gelirim. Hadsizse hadsiz olurum, saygınsa saygılı olurum. Kimseyi saçma sapan şeyler için iknaya giremem. Herkes üslubuna göre cevap alır. Benim nasıl biri olduğumu bilmesi gerekenler biliyor. Buradaki kişilerin söyledikleri hele hele de bir cümleyle yargılamalarına daha fazla vakit ayırmak kendime saygısızlık gerçekten. İyi geceler.
Ankara da çöpçüler 6500 maaşı beğenmeyip, 3 gün çöpleri almadılar. Ama öğretmen iş bırakra bir gün ki hayatta yapmazlar, olay olur. Vah ülkemin hak bilir insanları :))ben de bunu demek istedim asıl .yani her meslek değerlidir birbirine zincirle bağlıdır.öğretmenler olmasa eğitimsiz öğretimsiz kalır çocuklarımız ama çöpleri toplayanlar olmasa da 1 haftada kokarız üstüne salgınlar başlar
Bana ne dedi puanı düşük olduğu için mi okudunuz bu bölümleri dediSiz herkesi küçümsediniz, asgari ücretliyle kendimi bir mi tutayım demek istediniz. Sadcee konudaki öğretmenleri küçümseyenlere değildi bu tavrınız.
Hala çevirmeye çevirmeye çalışıyorsunuz.
Sevgililegendary1 size atasözü ve deyimler sözlüğü hediye edecek benden de bir kişisle gelişim ve dil anlatım kitabı hediye olsun. Legendary lütfen kargo sürecini hızlandıralım.
tercihen sınıf öğretmeni olmalı , öğretmenler arasında da kast sistemi var çünkü , en zoru sınıfBen istesem moda tasarım öğretmeni olabiliyorum, kalıyım mı?
Yoksa sadece belirli öğretmenler mi kalıyor, ego kasmam lazım kajfjsjjd.
Kendisininde sırf garanti meslek ve elinden bu gelmiş diye öğretmen olması peki?Bana ne dedi puanı düşük olduğu için mi okudunuz bu bölümleri dedi
sevdiğim bir üyesiniz ama yazdıklarınıza anlam veremedim bu gece.ben maaştan bahsetmedim ki.her iş gerekli ve kıymetli dedim.neyseAnkara da çöpçüler 6500 maaşı beğenmeyip, 3 gün çöpleri almadılar. Ama öğretmen iş bırakra bir gün ki hayatta yapmazlar, olay olur. Vah ülkemin hak bilir insanları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?