Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İbanına atıyorum hemen parayı, tek kargo yap ikisi de aynı anda gitsin. Bayağı ihtiyacı var, aciliyetleri mühim.

Ankara da çöpçüler 6500 maaşı beğenmeyip, 3 gün çöpleri almadılar. Ama öğretmen iş bırakra bir gün ki hayatta yapmazlar, olay olur. Vah ülkemin hak bilir insanları :))
Abla sen okuduğunu anlamıyor musun yoska kafana göre cümle mi yazıyorsun gerçekten? Ne alakası var onun bununla? Sapla samanı nasıl karıştırmaktır bu. Vallahi bırakın öğretmenliği bu kadar dil anlatımdan uzak olunmaz.

sevdiğim bir üyesiniz ama yazdıklarınıza anlam veremedim bu gece.ben maaştan bahsetmedim ki.her iş gerekli ve kıymetli dedim.neyse
onun simdi sinirden gozu gormuyor bence sabah yazdiklarini tekrar okuyunca off ne demisim ben ya ne alaka diyecek

Ha bu arada burada bilen bilir, eşim de ünv. mezunu, 2 yıldır işsiz. Geçmiş mesajlarımda görebilirsiniz. Eşim de çalışmış didinmiş ama şansı yaver gitmedi. Yani benim söylemimi küçümsemek, kendimi süperwomen görmek gibi bir gayem yok. emeklerimi savunduğum için insan olmadığımı söyleyen kişiler damara basmayı bırakın, duymak istemediğiniz şeyleri duymak ancak böyle öfkelendirir sizi. Eşim de işsiz kalmadan önce asgari ücretle çalışıyordu. Hiç küçümsediğimi hatırlamıyorum, hatta evlenirken ben sana bakarım demiştim ama öğretmenliğin rahat olduğunu artık söyleyemiyor yüzüme. Cevabını alıp oturuyor :) size de ahkam kesme konusunda biraz sabırlı olmanızı dilerim. Bilip bilmeden saldırmanız, bir cümleyle açık bulup, ateşlemeniz gerçekten tuhaf, insanlık nereye gidiyor anlamak zor. Neyse ben egolarımı da alıp gideyim, sabah uçağa geç kalıcam

Ankara da çöpçüler 6500 maaşı beğenmeyip, 3 gün çöpleri almadılar. Ama öğretmen iş bırakra bir gün ki hayatta yapmazlar, olay olur. Vah ülkemin hak bilir insanları :))
Aman Allahım bir de Ankarada mısınız? Ne olur Mamak'ta bir okulda olmayın..

onun simdi sinirden gozu gormuyor bence sabah yazdiklarini tekrar okuyunca off ne demisim ben ya ne alaka diyecek
sanırım öyle.ben öğretmenleri en çok savunan üyelerdenim beni de yanlış anladı ona şaştım.öğretmenlik yaptım annem öğretmen biliyorum herşeyi dedim.ee sınıf mı sanki gibi bir şey yazdı.ee o zaman 4. sınıftan sonra okutmayayım mı çocuğumu?malum 5. sınıfta branş öğretmenleri girecek derslere

Azıcık zam aldık ya, battı yine göze o yüzden hortlamıştır. Olmazzz zam alamaz bunlar, altı üstü 45 çocuğa eğitim veriyolar, bundan kolay ne var, diye gece gece içine oturmuş bazılarının
Ay tamam öyle desenize. Sizin yaranız üzüntünüz az zam almanızdanmış. O yüzden bu küçümseme belli jajdjsjdjd.

Asgari ücretliyle neden kıyaslayım kendimi?

Asgari ücretli napsın demişsiniz, daha insani mesaide çalışıp iki katı maaş almak için eğitim fakültesi okuyup atansın.
Yemin ediyorum sizin kadar kendini anlatmayı bilmeyen bir öğretmen daha tanımadım.
Daha kendiniz ne dediğinizi bilmiyorsunuz bir de gelip millete saydırıyorsunuz. Unuttunuz mu bu yazdıklarınızı? legendary1 kutuya bi B12 ilacı da atıver.

Size tek cümle cevap “emeklerinizi başkalarının emeklerini yok sayarak savunmayın’’
Benim emeklerimi başkalarıyla kıyaslamayın o zaman. Her meslek kendine özeldir, her zorluk kendinedir. Biz iki çocuğu kıyaslamıyoruz ya, burada gelip iki mesleği, iki maaşı kıyaslamak neden?

Benim emeklerimi başkalarıyla kıyaslamayın o zaman. Her meslek kendine özeldir, her zorluk kendinedir. Biz iki çocuğu kıyaslamıyoruz ya, burada gelip iki mesleği, iki maaşı kıyaslamak neden?
Yahu anlamıyor musun sen?
Şuan sana yazan kimse küçümsemedi seni! Sen insanları küçümsedin,geldin durup dururken saydırdın asgari ücretlilere. Bu nasıl bir algı yahu.

Emek kıyaslamasını siz yaptınız biz değil. Bknz: ilk mesajınız

Evet eşim de kıyaslarsa aynı cevabı alır benden. Onun mesleği kendine, benim mesleğim kendine. O da bana asgari ücret napsın sen az diyorsan dedi zamanında. Ben de öğretmen olsun dedim. Ne var bunda? Ben doktora söylesem 15000 maaşa az mı diyorsun ben ne yapayım, zaten tıp okumak tatava diye, o da tıp okusaydın der bana! Bu kadar basit bir algoritmayı nasıl anlamıyorsunuz ben inanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…