- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Sadece öğretmenlerin mi maasi dusuk saniyorsunuz? Gozunuzu acip etrafa bir bakin bence. Şükredin....Öğretmenin maaşı kesinlikle çok düşüktür. Kesinlikle yaptığı işin karşılığı değildir.
Bizim belediye işçi maaşlarını 7 bin yapmış, mühendisler isyandaEşim milyar dolarlık işler yapıyor devlete. Ağır sorumluluğu var aldığı maaş 7.5 . Ha dereceyle girdi mühendisliğe de. Kim hakettiği parayı alıyor yahuu
Lutfen o belediye beni ise alabilir mi???Bizim belediye işçi maaşlarını 7 bin yapmış, mühendisler isyanda
Eğer sendikanız varsa iletin. Çünkü bunları savunması gereken kişi veya kişiler onlar . Benim sendikam yok. Hepsi de aynı yolun yolcusu . Çalışan kesim hep zorluk içinde .iki öğretmen geçinir. Bence yetmiyor denmemeli. Ama verilen maaş yapılan işin karşılığı değildir. çok riskli bir iş yapıyoruz. fedakarlığı filan geçtim. okulda kaç çocuk varsa hepsinin can güvenliğinden sorumlusun. En ufak bir sıkıntıda öğretmenin hayatı kararıyor. Maaşlar hesaplanırken yapılan işin risk faktörü işin içine katılırsa en yüksek risk gruplarında sayılabiliriz. Ama ülkemizde yaptım oldu, bize bişey olmaz, Allah bizi koruyor mantığı var.
Beni de alsa keşkeLutfen o belediye beni ise alabilir mi???
En yüksek risk faktörü mü, can güvenliği mi :) siz de biraz abartmışsınız sanki. Yani öğretmen olduğunuzu söylemeseniz şu yorumdan sağlık çalışanı veya asker, polis falan sanardım sizi. eğer siz risk grubundaysanız Allah sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerinin yardımcısı olsuniki öğretmen geçinir. Bence yetmiyor denmemeli. Ama verilen maaş yapılan işin karşılığı değildir. çok riskli bir iş yapıyoruz. fedakarlığı filan geçtim. okulda kaç çocuk varsa hepsinin can güvenliğinden sorumlusun. En ufak bir sıkıntıda öğretmenin hayatı kararıyor. Maaşlar hesaplanırken yapılan işin risk faktörü işin içine katılırsa en yüksek risk gruplarında sayılabiliriz. Ama ülkemizde yaptım oldu, bize bişey olmaz, Allah bizi koruyor mantığı var.
Teşekkürler, yaşlanmaktan oluyor bunlar hepSizin yorumlarınıza hayranım her konuda. Adaletlisiniz sağduyulu akılcısınız
Aynen lise mezunu işçi ile aynı maaşı alıyor koskoca elektronik müh. Ee ne yapalımmm durum buBizim belediye işçi maaşlarını 7 bin yapmış, mühendisler isyanda
Maşallah size , Allah kazancınıza bereket versin.Bu yil ilk kez kurban parası biriktirebildik. Biz bunada sukrediyoruz2 küçük çocuğum var. Cogu şeyi karta taksitle aliyoruz. Eşimin maaşı 4.100 zam alsa da 4.400 olur maximum herhalde. Tek çalışan.
Amin inşallah. En büyük şansım çalışkan bir insan olmasi. Düğün salonlarina garsonluga gidiyor bu aralar cok şükürMaşallah size , Allah kazancınıza bereket versin.
Geçen tv de dilenciler vardı haberlerde. Günlük 1500 2000 oluyormuş kazanç iyi bir yerde dileniyorsaEğer sendikanız varsa iletin. Çünkü bunları savunması gereken kişi veya kişiler onlar . Benim sendikam yok. Hepsi de aynı yolun yolcusu . Çalışan kesim hep zorluk içinde .
En iyisi TV programlarına çıkan çoğu kişi gibi sosyal yardımlaşma vs parası alıp oturmak evde .
Benim oğlan geçen yıl, pandemiden önce , para kazanmak nasıl bir şey merak ettiği için ve girişimcilik ruhu desteklensin diye limonata yaptık evde ve Mısır patlattık , küçük poşetlere koydu , Mısır limonata menüsünü 5 TL’den sattı okul çıkışında . 270 TL kazandıGeçen tv de dilenciler vardı haberlerde. Günlük 1500 2000 oluyormuş kazanç iyi bir yerde dileniyorsadoktor olmaya bile gerek yok yahuuu
Tabiki değildir. Kesinlikle. Ama ne yapalım şimdi. Ağlamanın anlamı yok. Şartlar bu. Ve herkes kendi şartlarina göre yaşamak zorunda.Öğretmenin maaşı kesinlikle çok düşüktür. Kesinlikle yaptığı işin karşılığı değildir.
Orasi özel kreş değil kolejdir. Gözünüz yüksekte ise paranız hicbirseye yetmez. OrnekA:12 bin giren ev ve yetmeyen para vb.Aylik 2bin TL servisle 2500
Yaşı 10 ve üstüyse yazılıma yönlensin. 2 mesleği olur diğerini ne seçerse seçsinBenim oğlan geçen yıl, pandemiden önce , para kazanmak nasıl bir şey merak ettiği için ve girişimcilik ruhu desteklensin diye limonata yaptık evde ve Mısır patlattık , küçük poşetlere koydu , Mısır limonata menüsünü 5 TL’den sattı okul çıkışında . 270 TL kazandıher hafta satsam deyip kafadan hesap yapıyordu ki hemen müdüre mesaj yazdım hocam bizimki her hafta yapmayı düşünüyor yasaklayın lütfen dedim ve kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?