- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Zaten öyle fiyatlar, ondan bizde iki tane varAylik 2bin TL servisle 2500
12 bin liranın 6 biniyle altın alıyordu yanlış hatırlamıyorsamZaten öyle fiyatlar, ondan bizde iki tane var
12 bin liranizdan 2500 lira çocuğun eğitimine veremiyor musunuz
Kesinlikle katılıyorum. Benim de dikkatimi çekti orası. Kolluk kuvvetlerinden sonra en fazla riskte olan grup sağlık çalışanları bence şu devirde.En yüksek risk faktörü mü, can güvenliği mi :) siz de biraz abartmışsınız sanki. Yani öğretmen olduğunuzu söylemeseniz şu yorumdan sağlık çalışanı veya asker, polis falan sanardım sizi. eğer siz risk grubundaysanız Allah sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerinin yardımcısı olsun
5 yıldızlı otellerde yok tabi boyle uygulama@lulutas allasen aydınlat beni, her odasında başkasının kaldığı pansiyon ne demek? Valla çok takıldım, ne demek istedin acaba? Okuyorsun konuyu, cevap vir bağa
E yuh, bizde ciddi ciddi cevap veriyoruz12 bin liranın 6 biniyle altın alıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Pandemi de 2 maaşlı olan memurlar aynı maaşı aldı. Özel sektörde ise işsiz kalan oldu bayağı. Biz tek memur maaşı artı kiralarla rahatça geçiniyorduk. Kira alamadık 15 aydır kaldık tek maaşa. Ödemeler birikti otel tatili alamadık harcamaları kıstık. Sabit gelirle elden gidebilen gelir bile bir değil.Tabiki değildir. Kesinlikle. Ama ne yapalım şimdi. Ağlamanın anlamı yok. Şartlar bu. Ve herkes kendi şartlarina göre yaşamak zorunda.
Ben de öğretmenim. Atanamadim. Kendi işimi yapiyorum. Ufak bi iş. Yaptığımın karşılığını mı alıyorum. Hayır. Ama ne yapayım. Ne yapabilirim?
Devlete memur olmak demek büyük para kazanmak değildir. Memurluğun motivasyonu daha çok garanticiliktir. Zenginlik değildir . Olamaz.
12 bin liranın 6 biniyle altın alıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ülkecek geçim sıkıntısı çekiyoruz ama az çeken var çok çeken var. Öğretmenler diye belirterek konu açarsa olacağı buydu tepkileri topladıAz önce yazdığım mesajı konu sahibi hariç yazdım diyeyim bari 6binlik altın aliyormus
Aynen bilinçli yapılmış gibi geldi bana da. Genel açsaydı hepimiz desteklerdik çünkü 1 hafta tatil yapmanın zor olması yapılsa da ince hesaplar yapılması üzücü.Ülkecek geçim sıkıntısı çekiyoruz ama az çeken var çok çeken var. Öğretmenler diye belirterek konu açarsa olacağı buydu tepkileri topladı
Abartmıyor musunuz biraz, ben de ögretmenim, evliliğimizinilk ilk 2 yılı borc ödemekle gecti, ama borclar bitince pekala birikim olmaya basladı.. Bence siz idareli olmayı bilmiyorsunuz..Öğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Konuyu acıp ortadan kaybolunca ben art niyet seziyorum ya.. Hadi yiyin birbirinizi der gibi. Konu sahibinin samimiyetine inanmıyorum.Aynen bilinçli yapılmış gibi geldi bana da. Genel açsaydı hepimiz desteklerdik çünkü 1 hafta tatil yapmanın zor olması yapılsa da ince hesaplar yapılması üzücü.
Kemal Doğulu mu kesiyormuş saçını?iş yerinde bı abla var aylık saç kesim parası 220 TL ymis.
maaşım yetmiyor diyo
Evet ekonomi kötü, evet bu ay aldığımızı gelecek ay zamlı alıyoruz ama iki maaşlı bir ailenin de tatile gidemeyeceği ya da ince hesaplar yapacağı kadar kötü değil bence.Aynen bilinçli yapılmış gibi geldi bana da. Genel açsaydı hepimiz desteklerdik çünkü 1 hafta tatil yapmanın zor olması yapılsa da ince hesaplar yapılması üzücü.
Atanmak için sınavlara girmekten psikolojileri bozulmuş yaşları 30 u bulmuş markette avm de çalışan öğretmen meslektaşlarına ayıptır şikayet etmek 2 maaşıAbartmıyor musunuz biraz, ben de ögretmenim, evliliğimizinilk ilk 2 yılı borc ödemekle gecti, ama borclar bitince pekala birikim olmaya basladı.. Bence siz idareli olmayı bilmiyorsunuz..
Okuyor çekirdeğini çitleyerek.Konuyu acıp ortadan kaybolunca ben art niyet seziyorum ya.. Hadi yiyin birbirinizi der gibi. Konu sahibinin samimiyetine inanmıyorum.
Kemal Doğulu mu kesiyormuş saçını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?