Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. Benim de dikkatimi çekti orası. Kolluk kuvvetlerinden sonra en fazla riskte olan grup sağlık çalışanları bence şu devirde.

daha yeni ortopedi uzmanının eli neşter tutamaz hale geldi.

alanını unuttum, başka bir doktor yerde yatırılarak dayak yedi.

hemşirelerden de şiddet gören oldu. Yakın zamandan bahsediyorum şu anda.

biraz garip olmuş cidden.

Pandemi de 2 maaşlı olan memurlar aynı maaşı aldı. Özel sektörde ise işsiz kalan oldu bayağı. Biz tek memur maaşı artı kiralarla rahatça geçiniyorduk. Kira alamadık 15 aydır kaldık tek maaşa. Ödemeler birikti otel tatili alamadık harcamaları kıstık. Sabit gelirle elden gidebilen gelir bile bir değil.

12bin aylık çok para mı? Tabii ki ortalama ülke maaşlarına bakınca gayet güzel geliyor ama temmuzda mesela elektrik şu bu hep zamlandı. Çocuk kreşe gidiyormuş. Yiyecek parası yol parası derken gidiyordur para. Tatile gideceği zaman iyi bir hesaplama yapması lazım tabii. Kaç ay çalışan insan kendi ülkesinde yapacağı 1 hafta tatil için şurası ucuzmus, biraz da surdan kıssak, sabah da şunu yiyiversek vs diye hesap yapmamalı bence ya 1 hafta tatil yani böyle şeyleri düşünerek kafan boş tatil yapman çok zor. Konuyu keşke öğretmen maaşı diye açmasaydın konu sahibi çünkü konu özelinde ne öğretmen ne de maaşı. Bu genel hepimizi etkileyen bir konu

Ülkecek geçim sıkıntısı çekiyoruz ama az çeken var çok çeken var. Öğretmenler diye belirterek konu açarsa olacağı buydu tepkileri topladı
Aynen bilinçli yapılmış gibi geldi bana da. Genel açsaydı hepimiz desteklerdik çünkü 1 hafta tatil yapmanın zor olması yapılsa da ince hesaplar yapılması üzücü.

Abartmıyor musunuz biraz, ben de ögretmenim, evliliğimizinilk ilk 2 yılı borc ödemekle gecti, ama borclar bitince pekala birikim olmaya basladı.. Bence siz idareli olmayı bilmiyorsunuz..

Aynen bilinçli yapılmış gibi geldi bana da. Genel açsaydı hepimiz desteklerdik çünkü 1 hafta tatil yapmanın zor olması yapılsa da ince hesaplar yapılması üzücü.
Konuyu acıp ortadan kaybolunca ben art niyet seziyorum ya.. Hadi yiyin birbirinizi der gibi. Konu sahibinin samimiyetine inanmıyorum.

Evet ekonomi kötü, evet bu ay aldığımızı gelecek ay zamlı alıyoruz ama iki maaşlı bir ailenin de tatile gidemeyeceği ya da ince hesaplar yapacağı kadar kötü değil bence.

Konu sahibiyle aşağı yukarı aynı para giriyor evimize. Gelir gider dengesi de az çok farklıdır tabi. Ama biz senede 3-4 kez en az 3’er günlük tatiller yapıyoruz. Bu pandemi öncesi gayet uhd otel tatilleriydi şimdi daha çok ev, kamp falan.

Abartmıyor musunuz biraz, ben de ögretmenim, evliliğimizinilk ilk 2 yılı borc ödemekle gecti, ama borclar bitince pekala birikim olmaya basladı.. Bence siz idareli olmayı bilmiyorsunuz..
Atanmak için sınavlara girmekten psikolojileri bozulmuş yaşları 30 u bulmuş markette avm de çalışan öğretmen meslektaşlarına ayıptır şikayet etmek 2 maaşı

Kemal Doğulu mu kesiyormuş saçını?

hayır sıradan kuaför
o dediğine duyduğum kadarıyla dört beş sene önce 800 TL ye kesim yaptırmış bı arkadaşın arkadaşı.

arkadas dediki kızı Kleopatraya çevirip bırakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…