- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Üye adı aklıma gelse konuyu bulacağımda hatırlayamıyorum.Valla varsa öyle bi konu hemen bulayım neler demişsiniz :)
justholdmetight değil miydi sanki? Hatta İtalyanca kursu olması lazım.Üye adı aklıma gelse konuyu bulacağımda hatırlayamıyorum.
Yok yok o değil. İkiside türk benim dediğim konuda. O arkadaşında kursu bitmek üzereydi yardım istemişti ama sizin dediğiniz konu daha çok işine yarar konu sahibinin ikisindede hocalar yabancı.justholdmetight değil miydi sanki? Hatta İtalyanca kursu olması lazım.
şimdiden gerilmeye başlamışsınız bence oluruna bırakın seven gelir gerçekten böyle , gel gitlerle olmaz çok yıpranırsınız bir gün bide bakarsınız ki tavrı değişmiş siz üzülürsünüz ondan bekleyin bakalım ne yapacak çünkü sizinduruşunuz belli iş onda biterİşte beni düşünün bir de yani kafam öyle karıştı ki bazen çok sinirleniyorum bazen çok kızıyorum yani bazen bu uzaklık beni üzüyor yakın olmak istiyorum bilmiyorum daha hatırlayamadığım çok şey var. Konuşalı üç hafta oldu yani bekledim dedim bu kadar gel git durumu canımı sıkar belki vazgeçerim diye ama olmuyor gerçekten çok üzgünüm ve bir şey yapamamak çok kötü
justholdmetight değil miydi sanki? Hatta İtalyanca kursu olması lazım.
Bazı cevaplarda daha ayrıntılı ifadeler kullandım öyle düşünmüyorum bakıyor biliyorum.Açıldığında olumsuz cevap vermiş.
Sana bakıyormuş gibi geliyordur bence öyle istediğin için.
Kursunuz bittikten sonra size ulaşacağı bir yol varsa, onun size gelmesini bekleyin.
Yoksa, kurs bittiği gün 'bir kahve içelim mi?' tarzı bir şey teklif edin. Normal normal konuşun. O gönlü varsa sizden telefon numaranızı ister. İstemezse bırakın peşini bence.
Bir Ingilizce Öğretmeni olarak ''olmaz'' diyorum.
öğretmen, doktor , diş hekimi, psikolog hep buna maruz kalır ve karsısındakine o gözle bakmaz canım, bakmaması gerektiğini dusunurBende neden diyebilir miyim o zaman öğretmenim? :)
öğretmen, doktor , diş hekimi, psikolog hep buna maruz kalır ve karsısındakine o gözle bakmaz canım, bakmaması gerektiğini dusunur
Hangi milletten..bilmiyorum ama sakin aile yapın buna uygun değilse girişme üzülürsün üzersin...ben üniv. Okurken yabancı biri ile görüşmüştüm yani insan için çok zornoluyornsonra ayrılık falan bende basta galiba ilginç geldi meslek falan kişiliği sevgisi yaslarsa çok yakin sayılmazdı 8yas vardi ama idare ederdi yinede hic değmez emin ol çünkü ailem yani annem duyduğu ilk anda çok kızdı ve iste çok zor olmasına rağmen uzaklaştım sonrasını hic anlatmayim ben kolay atlattım onun için çok zor oldu çok üzüldüm onun için kızlar bazen sırf elde etmek uğruna geleceği düşünemiyor düşüne bile ikna ederim falan diye ailemi kendininkandiriyorzor canım bu isler simdi esim memelketime 3saat uzaklikta ankaralı inan annemi dinlemeyip ayni şehirden biri ile evlenmedigime bile bazen pişman oluyorum ki esime aşığım sadece mesafe kültür ailen zaman geçtikçe daha yakın olsun istiyorsun
Asında benim adıma sevinip çocuk adına üzüldüm ben tam bi saçmalıktı benimkiSenin adına çok üzüldüm ama benim ailem bunu dert etcek yapıda insanlar değil fakat bilemiyorum tabii sonuçta karşıdaki bir yabancı her şey apayrı aileye gelmeden önce belki biz hiç anlaşamayız yani bilemiyorum belki o haklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?