Öğretmen-öğrenci ilişkisi

justholdmetight değil miydi sanki? Hatta İtalyanca kursu olması lazım.
Yok yok o değil. İkiside türk benim dediğim konuda. O arkadaşında kursu bitmek üzereydi yardım istemişti ama sizin dediğiniz konu daha çok işine yarar konu sahibinin ikisindede hocalar yabancı.

şimdiden gerilmeye başlamışsınız bence oluruna bırakın seven gelir gerçekten böyle , gel gitlerle olmaz çok yıpranırsınız bir gün bide bakarsınız ki tavrı değişmiş siz üzülürsünüz ondan bekleyin bakalım ne yapacak çünkü sizinduruşunuz belli iş onda biter

justholdmetight değil miydi sanki? Hatta İtalyanca kursu olması lazım.

Dediğiniz kişinin konusuna baktım fakat ordaki hoca aynı zamanda başka biriyle birlikte olmuş yani biraz farklı benim bahsettiğim kişinin tanıdığımdan beri sevgilisi yok tabii cinsel anlamda bilemem bir şey yaptıysa

Bir Ingilizce Öğretmeni olarak ''olmaz'' diyorum.

Eklentiler

• untitled.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 114
olmaması gerektiğini dile getirmis bence daha da cabaya girme

Kursunuz bittikten sonra size ulaşacağı bir yol varsa, onun size gelmesini bekleyin.

Yoksa, kurs bittiği gün 'bir kahve içelim mi?' tarzı bir şey teklif edin. Normal normal konuşun. O gönlü varsa sizden telefon numaranızı ister. İstemezse bırakın peşini bence.

Numarasını daha önce vermişti bir sıkıntım olursa yazabilmem için zaten facebooku da vardı. Sanırım ondan beklemek daha doğru olacak. Sağ olun

Facebook demişken bu açılma olayından sonra koyduğum bi fotoyu da beğendi unutmuşum yani anlamıyorum gerçekten

Kursun biterken kursum bitiyor tarzında sadece normal bir veda yap eğer ilgisi bu yöndeyse peşinden gelir.

Bence bekle sadece belki de kurs bitince o senin yanina gelecektir. Sonuçta bir bayansin kendini küçük düşürücü hareketlerden kacinmalisin. Seni yine reddedecek olursa ne yapacaksın?

Hangi milletten..bilmiyorum ama sakin aile yapın buna uygun değilse girişme üzülürsün üzersin...ben üniv. Okurken yabancı biri ile görüşmüştüm yani insan için çok zornoluyornsonra ayrılık falan bende basta galiba ilginç geldi meslek falan kişiliği sevgisi yaslarsa çok yakin sayılmazdı 8yas vardi ama idare ederdi yinede hic değmez emin ol çünkü ailem yani annem duyduğu ilk anda çok kızdı ve iste çok zor olmasına rağmen uzaklaştım sonrasını hic anlatmayim ben kolay atlattım onun için çok zor oldu çok üzüldüm onun için kızlar bazen sırf elde etmek uğruna geleceği düşünemiyor düşüne bile ikna ederim falan diye ailemi kendininkandiriyor zor canım bu isler simdi esim memelketime 3saat uzaklikta ankaralı inan annemi dinlemeyip ayni şehirden biri ile evlenmedigime bile bazen pişman oluyorum ki esime aşığım sadece mesafe kültür ailen zaman geçtikçe daha yakın olsun istiyorsun

öğretmen, doktor , diş hekimi, psikolog hep buna maruz kalır ve karsısındakine o gözle bakmaz canım, bakmaması gerektiğini dusunur

Kurstan bir diğer hocam dersine hiç girmediği fakat onu görüp beğenmiş olan bir öğrencisiyle beraber çok peşinden koşmuş adam hatta mart nisan gibi evlilik düşünüyorlar. Yani dediğiniz durum belki devlette ve yaş farkı çok fazla olan durumlarda geçerli olabilir ki benim öğrencilik durumum zaten geçici

Senin adına çok üzüldüm ama benim ailem bunu dert etcek yapıda insanlar değil fakat bilemiyorum tabii sonuçta karşıdaki bir yabancı her şey apayrı aileye gelmeden önce belki biz hiç anlaşamayız yani bilemiyorum belki o haklıdır

Asında benim adıma sevinip çocuk adına üzüldüm ben tam bi saçmalıktı benimki ergenus donemimdi yabancı kariyerli bi adam tarafından beğenilince hayır demek varken iste arkadaşlar arasın popüler oldum birde oo yurt dışına gidip geliyor sanki surdan surasi gibi sonuç hic benim yasayamacagim binkultur sonra turkiyede yasayalim dedi falan ama ina ragmen son esnada korktum guvenemedim ya evlendikten sonra beni götürürse diye illaki sneede bi kez gidecektik yani ulkesine ama iste kanada da yaşayabilrz dedi ondan da tırstım açıkçası ..yani ben ailemden daha çok korktum ailem de istemzdi sana şunu diyorum aslında işin içine girince sen kacacaksin ama o sana başında hayır dediği için cazip geliyor ..o kadar sevecegin tipte çocuk cikarki karşına bence bekle derim.olacaksa da sen adim atma en azından zaten atmissin elinden gelsigince...bu arada benm olayım afganistan di o olay ürkütücü geldi ama türkiye de 11 yıldır yaşıyordu üstelik doktordu yinede güvenmedim yada geçte olsa sevmek degilde hevesolduğunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…