Belkide benim de böyledir:) yaşamadan bilemiyor insan şu an gerçekten istiyorum amaAsında benim adıma sevinip çocuk adına üzüldüm ben tam bi saçmalıktı benimkiergenus donemimdi yabancı kariyerli bi adam tarafından beğenilince hayır demek varken iste arkadaşlar arasın popüler oldum birde oo yurt dışına gidip geliyor sanki surdan surasi gibi sonuç hic benim yasayamacagim binkultur sonra turkiyede yasayalim dedi falan ama ina ragmen son esnada korktum guvenemedim ya evlendikten sonra beni götürürse diye illaki sneede bi kez gidecektik yani ulkesine ama iste kanada da yaşayabilrz dedi ondan da tırstım açıkçası ..yani ben ailemden daha çok korktum ailem de istemzdi sana şunu diyorum aslında işin içine girince sen kacacaksin ama o sana başında hayır dediği için cazip geliyor ..o kadar sevecegin tipte çocuk cikarki karşına bence bekle derim.olacaksa da sen adim atma en azından zaten atmissin elinden gelsigince...bu arada benm olayım afganistan di o olay ürkütücü geldi ama türkiye de 11 yıldır yaşıyordu üstelik doktordu yinede güvenmedim yada geçte olsa sevmek degilde hevesolduğunu anladim
Sanırım ondan bekleyeceğim bir şey yapmasınıİş yeri yüzünden hayır demişse kursun bitince sana face den ulaşır. Zaten bir kere konuşmuşsun. Tekrar tekrar sormak gereksiz bence.
Bizimde yabanci hocamiz vardi. Hareketleri gayet samimiydi.bikac kere kantinde otururken yalniz kahve icerken geldi yanıma oturdu. Konustuk havadan sudan. Bu yabanci insanlar fazla sicakkanli bizim turklere gore. Bu yuzden yanlis anlasiliyolar diye düşünüyorum. Bisure sonra baktimki sınıfta öğretmen kapidan ciktigimizda hepimizle dosttu. Hala konusuruz kendisini cok severim. Dedigim gibi yanlis anladigini düşünüyorum. Bide iliski konusunda da netler. İstemiyorsa istemiyorum diyorlar
Ah ahh benim müdürüme aşık olma durumu şuan ama ben açıladım o ayrı bi konu her hareketinden konuşmasından bi anlam yüklerdim ama olamayacak işler işte kızlarr
Okadar düşündüm ki konuşmayı ama olmuyo yapamiyom istende ciktim zaten,ilk ise başladığım gün aklıma geldi elimi sıkmıstı bole güldük uzun bi süre, sorada hiç bişey olmadı işte belkide şimdi sevgilisi varSeviyorsan konuş bence
Ya sen kalbinde bitirmemissin ki :) biz ne kadar uzak dur falan desek de yapamayacaksın, biliyorum. Insan hoşlanınca karşındakinin her hareketine anlam yüklüyor maalesef. Bence içinden ne geliyorsa onu yap. Istersen yüz kere açıl :) belki pes edip kabul eder, ne dersin?
Bu durumun aynısı benim eski kurumumda da yaşandı.
Native hocamız o kadar sıcakkanlı bir İngilizdi ki şaşırmıştık hatta hep İngilizlerin o cool tavırlarını bildiğimiz için.
Öğrencilerimizden biri ki 27 yaşında mıydı neydi baya hoşlanıyordu bizim hocadan açılmış anlatmış duygularını hoca kloşa koşa yanımıza geldi ne yapmalıyım nasıl tepki verirsem kırılmaz dedi
Uzak dur hocam görme duyma selam dahi verme dedik sen onunla diyalog kurdukça o umutlanıyor dedik adam şok oldu
Onlara göre böyle şeyler çok normal yani seni isteseydi çoktan olurdu öğretmen öğrenci falan dinlemezdi emin ol.
Neden böyle söylüyorum çünkü bu nativecimiz 1 sene sonra 22 yaşındaki kursiyerimizle sevgili oldu
Haklı olabilirsiniz iki ingiliz iki amerikan bir tanede gürcistan iran kökenli hocam oldu ama ben bunda gördüklerimi diğerlerinde görmedim ve evet garipsemiyolar bu tür durumları bilemiyorum
Haklısınız evet bakalım nolcak inanın bende bilmiyorum ve çok istiyorum olmasını şu an bir şey yapmıyorum üç hafta oldu ve salı günü doğum günüm var doğum günümü kutlayacaktır muhtemelen belki bi şeyler der ümidiyle bekliyorum... Ama gerçekten ben büyütüyor olabilirim ama o da gerçekten normal davranmadı hala böyle bakıyor ediyor yani açıldıktan sonra facebooka yüklediğim bir fotoğrafı bile beğendi düşünün gerçekten anlayamıyorum
Numarası bile var ama elim gitmiyoo bir türlü sadece hayırlı bayramlar diye msj atmistim oda iyi bayramlar yazdı bu yanii nebiliyim unutmustur bile beni çoktanYa sen kalbinde bitirmemissin ki :) biz ne kadar uzak dur falan desek de yapamayacaksın, biliyorum. Insan hoşlanınca karşındakinin her hareketine anlam yüklüyor maalesef. Bence içinden ne geliyorsa onu yap. Istersen yüz kere açıl :) belki pes edip kabul eder, ne dersin?
Şöyle düşünün diğer hocalarınıza ilgi duymadığınız için onların hal ve tavırları size dikkat çekici gelmiyordu
Bu psikolojinizin bir oyunu olabilir belki
Belki sadece bazı şeyleri biraz daha büyütüyor olabilirim gözümde ama normal davranmadığını düşünüyorum yani ilk tanıştığımızdan beri gezmeyi ikimizde seviyoruz beraber bodruma gidelim sen gitmemişsin dedi sonra gel evlenelim diye şakalar yapıldı beraber yürürken elini belime atmalar elini omzuma atmalar dışarda karşılaşınca öpmek yani bilemiyorum aklıma gelmeyen çok fazla şey oldu yeri geldi böyle baştan aşağı süzdüğünü gördüm yeri geldi döndüğümde onun bana bakıyor oluşunu gördüm ve açıldıktan sonra da bakışları devam etti şu an sadece selamlaşıyoruz gördükçe çok nadir nasılsın iyi misin diye muhabbet oluyor ama facebooktan fotoğrafımı falan beğendi yani bilemiyorum sınıfıma bakıyor vs tabii büyüttüğüm şeyler mutlaka vardır ama karşı taraf normal davranmadı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?