ayyy ne kadar güzel şeyler hamilelikte 32. haftaları görmek bebişinin cinsiyetini öğrenmiş olmak onun için hazırlık yapmak bende istiyorum banane bende öğretmenim bende hamile olmak istiyorum belki şu yaşadıklarınız size çok zor geliyor ama sizin yerinizde olmak için neler yapmazdımbende temmuzda ikizlerimi kaybettim su an tekrar istiyorum daha 2 ay oldu ama ne gelen var ne giden hamile meslektaşlarım lütfen bana da dua edin bende hamiş olayım bu arada bende Kahramanmaraş ta öğretmenim:)
:)))son 6 haftadan sonra inan ki cok rahat edeceksin.benim de tesadufen 2 eylul 32.haftama denk geldi.dr. bile nasil ayarladin boyle gunu gune deyip guldu :))32 ile 36 arasinda ne isin varsa hepsini hallet bebis icin hazirliklarini falan tamamlamis olursun.ne de olsa yapilir sonra zaman var deyip erteleme.36dan sonra 38 39 da mahvoluyorsun cunku.ben de mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler kismini takip ediyorum surekli bu carsamba bir arkadas c.tesi de benimki olacak nasipse.digerleride hastaliktan kirilip gidiyor.kasilmalar yuzunden hastanede yatanlar.esyalari yetistirme telasinda olanlar :)))) ne ararsan var
Doğru söylüyorsun geç olmadan alışveriş işlerini halletmek lazım. Annemlere yakın oturuyoruz zaten. Onunla çıkar çıkar tamamlarız artık alışverişi.Ağırlaşınca gezemem son haftalar muhtemelen. Şimdi bile 1-2 saat dolaşayım,ölüyorum bel ağrısından. Aldığım topu topu 4,5 kilo ama vücudun tüm dengesi bozoluyor.Son haftaları düşünemiyorum bile :)))
bebişime doktor amcası erkeğe benziyor dedi ama şartlanamadım tam anlamıyla belli olmadığı için
hadi hayırlısı bakalım cnm erkek kız hepsi bizim olsun yeter ki :) benim kızım olacak ya artık bütün kız çocukları bana sevimli gelmeye başladı eskiden erkek çocukları daha şirin gelirdi
cinsiyet önemli değil tabi canım sağlıklı olsun yeter. rüyamda erkek bebek gördüm ama dün bir arkadaş hamileyken şuan ki bebeğini gördüğünü söylemişti. benim gördüğümde uzun saçlı beyaz tenli siyah gözlü bir erkekti. babası doğduğunda 2-3 yaşında çocuk gibi saçlıymış. acaba doğacak bebeğim mi bende diyorum gördüğüm bebek benim normalde 13+6 olmam gerek ancak 14+6 gösteriyor ultrason. neyse haftaya diğer doktorumun randevusu var. o il merkezinde. bakalım o ne diyecek :)
Insallah doğumunuz kolay ve sağlıklı geçmiştir.Haberlenirizi bekliyoruzzz:)Ogretmen annelerim,meslektaslarim ben bugun doguma gidiyorum.nasipse bebisimi alacam kucagima allahim en hayirli zamanlarda sizin de kucaginiza almayi nasip etsin.allahim herkese kolay dogumlar nasip etsin :))hepinizi opuyorum.
Merhaba arkadaşlar ben de Antalya'da öğretmenlik yapıyorum bilgisayar öğretmeniyim. Bugün nöbetçiyim6. aya gelsem de nöbetten kurtulsam diye bakıyorum. Ben de 2. dönem çalışmayacağım ve bebeğimi bekleyeceğim benim 8 yaşında bir oğlum var ve bu bebeğim sanırım kız doktor kıza benziyor dedi ama net değil daha . Bugün saat 17.00'de randevum var inşallah o zaman belli olur. Herkese güzel bir hafta diliyorum. :)
Merhabalar.Antalya da hangi doktora gidiyorsunuz?
Tıp fakültesinde Mehmet Sakıncı'ya gidiyorum şu an ama değiştirme ihtimalim de var :) benim 1. de sezeryandı şimdi normal olsun istiyorum ve bunu destekleyen bir doktor arıyorum. Mehmet beyle bu konuyu daha konuşmadım desteklemezse başka bir doktora gitmek istiyorum. Siz de Antalyadasınız galiba. Sizin doktorunuz kim?
Canım hala tıp fakültesinde müi ücreti ne kadar?Ben medisuya gittim ama hastne pek içime sinmedi.Lekelenmelerim oldu başta ve tıptan hoca mehmet şimdeş e gittim.o da çok pahalı devam edemeyeceğim.Şimdi anadolu hastanesine erhan beye gitmek istiyorum ve onu araştırıyorum
Ben tıp fakültesinde herhangi bir ücret ödemiyorum. Tüm tahliller ve muayeneler ücretsiz.
Ben iki ay önce falan gitmiştim tıp fakültesinde.Stajerler vardı sanki ondan sordum hepsi de çok gençti.
Insallah doğumunuz kolay ve sağlıklı geçmiştir.Haberlenirizi bekliyoruzzz:)
Cok sukur oldu bebisimallahim hepinizi kurtarsin.olmayanlara da nasip etsin insallah.
allah analı babalı büyütsün hocam. allah bize de kısmet etsin. bende bugün cinsiyetini öğrendim. prensim olacak inşallah.
Sizinkinide hocam .bizimde kismetse ilk bebeğimiz heyecanliyiz:) bizde 17 haftalik.kizimiz gelecek kismetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?