öğretmen olan hamişler...

İnşallah en kısa zamanda bebişiniz katılır aranıza... Gerçekten harika bir duygu annelik.Artık anne sayıyorum kendimi çünkü kendimden önce o var hayatta artık benim için. Alışverişe çıktığımda bile kendime bir şey bakmaz oldum. Varsa yoksa bebek mağazaları :))

Doğru söylüyorsun geç olmadan alışveriş işlerini halletmek lazım. Annemlere yakın oturuyoruz zaten. Onunla çıkar çıkar tamamlarız artık alışverişi.Ağırlaşınca gezemem son haftalar muhtemelen. Şimdi bile 1-2 saat dolaşayım,ölüyorum bel ağrısından. Aldığım topu topu 4,5 kilo ama vücudun tüm dengesi bozoluyor.Son haftaları düşünemiyorum bile :)))

O son haftalarin agirligini ve her an hersey olabilir durumunu yasamak cok zor.bir yere cikamiyorsun hadi yolda suyum gelirse diye.corap giyilmiyor.ayakkabi baglanmiyor.sen herseyini hazir et koyy kafan rahat olsun son hafta agdayi bile su gunmu yaptirsam bu gun mu nolur nolmaz diyorsun.inanirmisin komik ama ben yere dusen bir kiyafeti bile vileda sopasiyla kaldiriyorum bir iki haftadir.ben de sadece 5 kilo aldim 9.aya kadar. gebelik sekerim oldugundan insulin ve diyet sayesinde cok almadim ama vucudun agirlik merkezi degistigi icin gobek buyudukce bel agrilari cok sıklasiyor.hic buyumicek sandigim 6.5 aya kadar nerdeyse belli olmayan gobek bir anda nasil buyuyor son haftalarda bebekte son haftalarda cok kilo aliyor zaten.bir gittim mesela 2360 grdi.2 hafta sonra gittim 3200 olmus ya dedim nasil hizli buyumus.hele de son ayda karnin bir o yana bir bu yana kayiyor otur saatlerce izle gül :)))) son 3 gunum kaldi kavusmama minikimin tekmelerini cok ozlicem ) allahim herkese hayirli dogumlar nasip etsin ve isteyen dileyen ugrasan herkese nasip etsin insallah bu guzel duyguyu :)))

bebişime doktor amcası erkeğe benziyor dedi ama şartlanamadım tam anlamıyla belli olmadığı için

bebişime doktor amcası erkeğe benziyor dedi ama şartlanamadım tam anlamıyla belli olmadığı için

hadi hayırlısı bakalım cnm erkek kız hepsi bizim olsun yeter ki :) benim kızım olacak ya artık bütün kız çocukları bana sevimli gelmeye başladı eskiden erkek çocukları daha şirin gelirdi

hadi hayırlısı bakalım cnm erkek kız hepsi bizim olsun yeter ki :) benim kızım olacak ya artık bütün kız çocukları bana sevimli gelmeye başladı eskiden erkek çocukları daha şirin gelirdi

cinsiyet önemli değil tabi canım sağlıklı olsun yeter. rüyamda erkek bebek gördüm ama dün bir arkadaş hamileyken şuan ki bebeğini gördüğünü söylemişti. benim gördüğümde uzun saçlı beyaz tenli siyah gözlü bir erkekti. babası doğduğunda 2-3 yaşında çocuk gibi saçlıymış. acaba doğacak bebeğim mi bende diyorum gördüğüm bebek benim normalde 13+6 olmam gerek ancak 14+6 gösteriyor ultrason. neyse haftaya diğer doktorumun randevusu var. o il merkezinde. bakalım o ne diyecek :)

ben de hep erkek olacak gibi hissediyordum yerleşme kanaması olduğundan dolayı ama 9-10. haftalarda rüyamda kucağımda bi kız bebek vardı. ilk kez kız olma ihtimali o rüyadan sonra gelmişti bana :) rüya tabirinden baktığımda aynı annesine benzeyen bir kız çocuğu olacağına işarettir diyordu :) tamam dedim ben de "benim kesin kızım olacak" diye. hatta geçen haftalarda bi daha rüya gördüm kız bebeğim aynı ablamın kızının bebekliğini andırıyordu ona benzeyen bir kız çocuğuydu yani. sanırım teyze çocukları benzeyecek herhalde dedim. :) arkadaşım da dedi ki kendisi hamileyken rüyasında bebeğini görmüşmüş, doğduktan sonra da bi bakmış aynı rüyasındaki bebek kucağındaymış :)

Ogretmen annelerim,meslektaslarim ben bugun doguma gidiyorum.nasipse bebisimi alacam kucagima allahim en hayirli zamanlarda sizin de kucaginiza almayi nasip etsin.allahim herkese kolay dogumlar nasip etsin :))hepinizi opuyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de Antalya'da öğretmenlik yapıyorum bilgisayar öğretmeniyim. Bugün nöbetçiyim 6. aya gelsem de nöbetten kurtulsam diye bakıyorum. Ben de 2. dönem çalışmayacağım ve bebeğimi bekleyeceğim benim 8 yaşında bir oğlum var ve bu bebeğim sanırım kız doktor kıza benziyor dedi ama net değil daha . Bugün saat 17.00'de randevum var inşallah o zaman belli olur. Herkese güzel bir hafta diliyorum. :)

Ogretmen annelerim,meslektaslarim ben bugun doguma gidiyorum.nasipse bebisimi alacam kucagima allahim en hayirli zamanlarda sizin de kucaginiza almayi nasip etsin.allahim herkese kolay dogumlar nasip etsin :))hepinizi opuyorum.
Insallah doğumunuz kolay ve sağlıklı geçmiştir.Haberlenirizi bekliyoruzzz:)

Merhabalar.Antalya da hangi doktora gidiyorsunuz?

mrb arkadaşlar
benim bebişiminde cinsiyeti belli oldu. oğluşum geliyo. bugün bayramda ayakta durmaktan tansiyonum düştü. izin alıp eve geldim. mide bulantılarının geçmesi gibi bu düşük tansiyon durumu da geçer inşallah.

Merhabalar.Antalya da hangi doktora gidiyorsunuz?

Tıp fakültesinde Mehmet Sakıncı'ya gidiyorum şu an ama değiştirme ihtimalim de var :) benim 1. de sezeryandı şimdi normal olsun istiyorum ve bunu destekleyen bir doktor arıyorum. Mehmet beyle bu konuyu daha konuşmadım desteklemezse başka bir doktora gitmek istiyorum. Siz de Antalyadasınız galiba. Sizin doktorunuz kim?

Canım hala tıp fakültesinde müi ücreti ne kadar?Ben medisuya gittim ama hastne pek içime sinmedi.Lekelenmelerim oldu başta ve tıptan hoca mehmet şimdeş e gittim.o da çok pahalı devam edemeyeceğim.Şimdi anadolu hastanesine erhan beye gitmek istiyorum ve onu araştırıyorum

Ben tıp fakültesinde herhangi bir ücret ödemiyorum. Tüm tahliller ve muayeneler ücretsiz.

Ben iki ay önce falan gitmiştim tıp fakültesinde.Stajerler vardı sanki ondan sordum hepsi de çok gençti.

Gitmeden önce bir doçentten randevu alırsanız öğrenciler bakmaz ama normal randevu değil de doç yada yrd. doç ismi vererek öğretim üyelerinden randevu almanız gerekiyor. Onun randevu teli ayrı tıp fakültesinin sitesine girerseniz orda yazıyor.

Sizinkinide hocam .bizimde kismetse ilk bebeğimiz heyecanliyiz:) bizde 17 haftalik.kizimiz gelecek kismetse.

benim ikinci bebeğim. ilki cennette teyzesi. benimkinin uyuyuşu aynı babası. eşim uyurken dikkatimi çekti ben hayatta öyle uyuyamam. babası gibi uyuyor karnımda sıpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…