Ben matematikciyim, gecen hafta ing sinavina girdim, 7.sinif 50ye kadar sayilari yaz demis hoca "von, tu ,tiri "aynen bu sekilde ve bu kadar.valla bende artık onu demek üzereyim hayır aldığım takdir beleri teşekkür belgerinin haddi hesabı yok benden başka o okula gelip bir şekilde kaçmayı başaran 3 tane ingilizce öğretmeni oldu ben sabretmeye çalışıyorum bakalım seneye izinde olacağım sonrasında 100 verip haydi çok iyisin deyip geçeceğim...
bakın ön yarglısınız ve bu yargınızı destekleyecek bilimsel bir dayanağınız bile yok.kendinizi haklı gördüğünüz sürece iyi bir öğretmen zaten olamazsınız.
yok ozaman iyi öğretmen olurum süper başarılı olurum sonra beniim çocuğumun filancadan ne eksiği var derler ne gerek var
istenbulda hiçbir devlet okulunda -imam hatipler hariç-20 öğrenci yok ki...35-40 arasında değişiyor...
aslında ben öğretmen lisesi mezunyum hayalimdeki meslekti hayallerimin içne ettiler..10 yıldır böyle birşey yaşamamıştım
Sizinki tek öğretmen, bizimki kırk veli. Her biri canı sıkıldıkça arayınca Manukyanın telefonundan farkı kalmıyoryok o yüzden söylemedim kadişim. şurada konu açan her öğretmen ne umdum ne buldum dediği için söyledim.. belki öğretmen sayısı azalsa zor bulunduğu için daha fazla değerli olur..
mesela ben de gece 11 de arayan öğretmenimizden şikayetçiyim ama tek şikayetim bu olduğu için hiç sesimi çıkartmıyorum :) zaten herkes öğretmen olmamalı, orası doğru..
Sizinki tek öğretmen, bizimki kırk veli. Her biri canı sıkıldıkça arayınca Manukyanın telefonundan farkı kalmıyor
Ön yargı ile ne alakası olduğunu anlamadım ama şöyle bir durum var herkes herşeyi aynı kapasitede algılayamaz. Kimi sanata yatkın iken , kimi bilime yatkın oluyor.. Herkes zevk aldığı şeyleri uygulamalı.. Siz yabancı dil öğrenmekten zevk almayan bir çocuk ile zevk alan bir çocuğa aynı derecede eğitim verirseniz biri daha başarılı olur biri daha başarısız. Bu sefer çocuk kendini kanıtlayamaz ve hayatı boyunca bunun ezikliğini yaşar. Bu sebeple bu tür alan derslerinin belli bir seviyeden sonra seçmeli olması taraftarıyım.
Ilgi ve yetenege gore ayri egitim, lisede basliyor unv.de istedigin bolume gidiyorsun,
Temel seviyenin ilgi ve yetenekle ilgisi yok.
Carpim tablosunu ogrenmek icin matematik yetenegi gerekmiyor.
Yada my name is.. demek icin ozel ilgi alani...
Ilkogretimde herkes herseyi ogrenebilir ohrenmelidir ogrenmek zorundadir.
Benm cocugun matematige ilgisi yok o zaman 2×2 yi ogrenemez!
Sanki matematige ilgisi yok da edebiyata şekspir çikacak cocuk
Peki bunu burada yazan öğretmenler mi yapıyor? Ya da biz destekliyor muyuz sizce şiddeti?şimdi televizyonda öğrenciye şiddet haberleri var.
Uydur kaydır bir şey için gecenin bir vakti ararlar, açmayınca da mesaj atarlar.
Kadın ne yapacağına karar verememiş ama yine de söyleme ihtiyacı duyuyor:)
Saate dikkat lütfen...
Eki Görüntüle 1535238
Eminim bu hocamizi sikayet eden veliler 3 yazilinin ortalamasini hesaplamayi biliyordur.Yazılı ortalamasının altında etkinlik notu verirsen elbette eleştirilirsin.
tüm öğretmenler yarım gün çalışıyor zatenciler de gelmemişYalnız 11 sayfa oldu hala tatiliniz 3 aycilar gelmedi
Isin icine girmeden nasil bileceksin ki?benim anlamadığım bu şartları bile bile insanlar neden öğretmen oluyorlar?
Gecen sene anne ve abla geldiler "hocam biz bu projenin surasini anlamadik " dediler.proje sahibi ogrenci yanlarinda bile degil !Gerizekali dolu memleket. Kimsede aman bir sey öğreneyim, cocugum bir sey ogrensin derdi yok. Herkes günü kurtarma peşinde. Kucucuk cocugun odevini gidip falanca abiye falanca ablaya yaptiriyorlar. Ulan o cocugun odevi yapmazsa nasil ogrencek. Her seyin suyu çıktı. Kimi der egitim ozellessin parasi olmayan zir cahil kalcak yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?