ogretmen ve dayak

hiçbir valiye,banka memuruna sabahtan akşama kadar küçücük çocuğumuzu emanet etmiyoruz.ne alaka bu örnek anlamadım yani.nasıl bi mantıkla verdiniz bu örneği.kimse de size çocuğumun burnunu silmemişsiniz diye gelmez.ben size çocuğumun burnunu silmiyosunuz demem çocuğuma niye kızdınız da demem.ama küçücük çocuğuma el kaldıran koca koca insanlarda karşılarında beni bulur.bu kadar basit.
ayrıca 1.si de siz bana maaşınızı veremezsiniz.heleki kendi öz çocuğuma bakmak için.2.si siz benim çocuğuma düzgün bakıp bakamıycağıma oturduğunuz yerden karar veremezsiniz.3.sü de bana sen diye değil siz diye hitap etmelisiniz.bana sen diyen biriyle de tartışmaya daha fazla devam etmiycem.size meslek hyatınızda başarılar diliyorum.

çok uç noktalarda yaşıyorsun.. yavrun olursa bir gün senin o uç ,sivri noktalarını itina ile törpüler..

Son düzenleme:
Sorunumuzu medeni bir sekilde cozduk.cok sukur.diger velinin ve cocugunun abartisiymis.onceki sayfalarda detayli anlattim.

Olay tam da tahmin ettigim gibiymis.
Oyle sinif basilacak,mudure durumu iletilecek milli egitime cikilacak kadar degilmis.
Konu sahibi arkadasim etrafin ve diger velilerin doldurusuna gelmedigin icin tebrik ederim.
Konu tatliya baglanmis sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…