- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi Elif sahiner2323
-
Velev ki sizden hoslandi evlisiniz cocugunuzu almaya gelip gidiyorsunuz ne değişecek bilince elinize ne geçecek yani adam sizinle konusmaya çalışmıyor asilmiyor zararsız sadece bakıyor. Madem bakıyor siz bakmayın uzakta durun alın çocuğunuzu gidin ne diue desip amacı ne falan merak ediyorsunuz hiç anlamadım.. elinize ne geçecek öğrenince amacını ne değişecek bilince??Bsy değil sadece sormak istedim öyle boyle değil gerçekten komik saçma gelebilir ama adam hiç ayirmiyor dikkatimi çektiği için sordum
Seni rahatsız ettiyse uzak duracaksın, şu an yapılacak başka bi şey yok. Amacını kimse bilemez buradan.Bsy değil sadece sormak istedim öyle boyle değil gerçekten komik saçma gelebilir ama adam hiç ayirmiyor dikkatimi çektiği için sordum
Aşik mi oldu sana nedir?Evet haklısınız bende başka veliler de war ama bu böle değil işte farklı
Blmiyorm neblm ben otururken yanıma doğru yürüdü fln blmiormAşik mi oldu sana nedir?
Yanina yurudu sonra ?Blmiyorm neblm ben otururken yanıma doğru yürüdü fln blmiorm
Adamın sürekli, gözünü ayırmadan size baktığını görmeniz için sizin de en az onun kadar ona bakmış olmanız lazım. He yok ben bakmıyorum diyosanız onun size baktığını uydurduğunuz anlamına gelir.Bsy değil sadece sormak istedim öyle boyle değil gerçekten komik saçma gelebilir ama adam hiç ayirmiyor dikkatimi çektiği için sordum
Onun oldugu tarafa dogru yurumus amaHanımefendi bakmak, yürümek bunlar insani eylemler diye biliyorum ya siz?
Dolaşiyo diyosunHayır yanıma doğru yaklaşıp yürüyor sadece bakmak değil mesele böyle dolaşıyor filan
O zaman bir de ayrı şekilde bunu konuşalım. Çok önemli.Onun oldugu tarafa dogru yurumus ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?