Ogretmen veli?

Bsy değil sadece sormak istedim öyle boyle değil gerçekten komik saçma gelebilir ama adam hiç ayirmiyor dikkatimi çektiği için sordum
Velev ki sizden hoslandi evlisiniz cocugunuzu almaya gelip gidiyorsunuz ne değişecek bilince elinize ne geçecek yani adam sizinle konusmaya çalışmıyor asilmiyor zararsız sadece bakıyor. Madem bakıyor siz bakmayın uzakta durun alın çocuğunuzu gidin ne diue desip amacı ne falan merak ediyorsunuz hiç anlamadım.. elinize ne geçecek öğrenince amacını ne değişecek bilince??

Bsy değil sadece sormak istedim öyle boyle değil gerçekten komik saçma gelebilir ama adam hiç ayirmiyor dikkatimi çektiği için sordum
Adamın sürekli, gözünü ayırmadan size baktığını görmeniz için sizin de en az onun kadar ona bakmış olmanız lazım. He yok ben bakmıyorum diyosanız onun size baktığını uydurduğunuz anlamına gelir.

Ben bu uzun uzun bakıyor tarzı laflara da hiç inanmıyorum. Benim bir arkadaşım da beğendiği adam için böyle diyordu. Birgün onlarla aynı ortamda uzaktan adamı gözlemledim bir kere bile dönüp bakmadı arkadaşıma. Ama arkadaşım gördün mü sürekli bana bakıyor demeye devam etti. Hatta adam onun hakkında konuştuğumuzu anlayacak falan diye endişe etti. Ama abartmıyorum adamın varlığımızdan bile haberi yoktu. İnsan birini beğenince veya kendini çok beğeniyorsa sanıyor ki gözler hep üzerinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…