- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.229
- 698
- Konu Sahibi Elif sahiner2323
-
O da bisey mi bizim güvenlik adımı soyadımı alıp kimin için geldiğimi soruyorBeni de okula gidince güvenlik abi kesiyor.
Acilen telefonunu bulun ve tam olarak bu yazım diliyle “hocm bna çok bakıyosonoz bi srnmı war” yazın. Anında vazgeçer herhangi bir ilgisi varsaMerhabalar bir konuya değinmek sormak istiyorm velisi olarak gittim okulda yaklaşık 1 bucuk aydır bu böyle war Olan bsy, bir beden öğretmeni war ve her gttgmde çocuğumu almaya disarda beden dersinde oluyor ilkbaslar anlamadm ama nezaman gtsem.farkttmki çaktırmadan bana bakıyor sürekli gözleri olduğum bölgede yandan bakıyor tuhaf geliyor bana ilk başlar paranoyak oldum ama baktm ki cidden bakıyor rahatsz oldum amacı ne olabilir artik bilmiyorm üstelik evli benm.cocugumun dersinede giriyor anlamadım.ve normalde okula girer beklerdim çocuğumu şimdilerde okulun kapısında bekliyorm ileri taraflara gtmiyorm gtsem.o öğretmene yaklaşmış oliyorum ve çocuklara hem ders anlatıyor hem.bakiyor sormak istedim szce amacı ne olabilir baya baya beni gozetliyor
Olay böyle değilim diye bas bas bağırıyor anlatım tarzından yazım tarzından siz adamın evli olduğunu ne biliyosunuz ,adama siz de bakmıyorsanız size yan yan bile baktığını ne biliyorsunuz + bahçede çıkışta tek veli siz değilsiniz neden üstünüze alındınızMerhabalar bir konuya değinmek sormak istiyorm velisi olarak gittim okulda yaklaşık 1 bucuk aydır bu böyle war Olan bsy, bir beden öğretmeni war ve her gttgmde çocuğumu almaya disarda beden dersinde oluyor ilkbaslar anlamadm ama nezaman gtsem.farkttmki çaktırmadan bana bakıyor sürekli gözleri olduğum bölgede yandan bakıyor tuhaf geliyor bana ilk başlar paranoyak oldum ama baktm ki cidden bakıyor rahatsz oldum amacı ne olabilir artik bilmiyorm üstelik evli benm.cocugumun dersinede giriyor anlamadım.ve normalde okula girer beklerdim çocuğumu şimdilerde okulun kapısında bekliyorm ileri taraflara gtmiyorm gtsem.o öğretmene yaklaşmış oliyorum ve çocuklara hem ders anlatıyor hem.bakiyor sormak istedim szce amacı ne olabilir baya baya beni gozetliyor
Cok mu guzel bi bagyansiniz aceba? Dikkat cekmis olabilir misiniz? Dikkat edin de goze gelmeyinMerhabalar bir konuya değinmek sormak istiyorm velisi olarak gittim okulda yaklaşık 1 bucuk aydır bu böyle war Olan bsy, bir beden öğretmeni war ve her gttgmde çocuğumu almaya disarda beden dersinde oluyor ilkbaslar anlamadm ama nezaman gtsem.farkttmki çaktırmadan bana bakıyor sürekli gözleri olduğum bölgede yandan bakıyor tuhaf geliyor bana ilk başlar paranoyak oldum ama baktm ki cidden bakıyor rahatsz oldum amacı ne olabilir artik bilmiyorm üstelik evli benm.cocugumun dersinede giriyor anlamadım.ve normalde okula girer beklerdim çocuğumu şimdilerde okulun kapısında bekliyorm ileri taraflara gtmiyorm gtsem.o öğretmene yaklaşmış oliyorum ve çocuklara hem ders anlatıyor hem.bakiyor sormak istedim szce amacı ne olabilir baya baya beni gozetliyor
Gözlerinin içine baktı ve sana aşığım diyerek belinden tutup kendine doğru çektiYanina yurudu sonra ?
Amacin ne senin fesat misin pardon da? Adam evli yazmis kadin kendi de evlisvzjsbkxnsGözlerinin içine baktı ve sana aşığım diyerek belinden tutup kendine doğru çekti
O sirada hocanin bakişGözlerinin içine baktı ve sana aşığım diyerek belinden tutup kendine doğru çekti
Gururu okşanacak, egosu tatmin olacakGerçekten size bakıyorsa bile evli olmasından sebep niye bakıyor amacı ne soruları çok manasız değil mi? İnsan rahatsız olur böyle bir durumda sebep falan aramaz.
Çok beğenmiş, aşık olmuş o yüzden bakiyor desek ne olacak?
Aşk engel tanımaz hanfendi. Aşk uğruna el ele tutuşup yufkacıya kaçan eltiler gördük biz, bu kadıncayız bedenciye kaçmış çok mu sorarım size!!!Amacin ne senin fesat misin pardon da? Adam evli yazmis kadin kendi de evlisvzjsbkxns
Bu vesileyle wellcone on board
Tovbe est, kacmak falanAşk engel tanımaz hanfendi. Aşk uğruna el ele tutuşup yufkacıya kaçan eltiler gördük biz, bu kadıncayız bedenciye kaçmış çok mu sorarım size!!!
Hahaha aklıma geldı de yok gülerim ısım olmazÇocuğunun da hocasıymış öyle romantik komedi filmi gibi bakışlarını kaçıracağına merhaba hocam nasılsınız mı desen acaba.
Hahaha ne işim olur ne karıcım adam evli egomu oksatamadm.aynenTovbe est, kacmak falan
Neyse, surda iki gram egosunu oksatacakti, yalan oldu ses soluk kesildi
Niye guluyosun kiHahaha aklıma geldı de yok gülerim ısım olmaz
Neblm ya yokNiye guluyosun ki
Hahaha olmaz yaaa adam.evli sacmalamaengiinAcilen telefonunu bulun ve tam olarak bu yazım diliyle “hocm bna çok bakıyosonoz bi srnmı war” yazın. Anında vazgeçer herhangi bir ilgisi varsa
Güzel olablrm bekar görünüm zatenCok mu guzel bi bagyansiniz aceba? Dikkat cekmis olabilir misiniz? Dikkat edin de goze gelmeyin
Bence gozunde canlandirinca sahne bi hoşuna gittiNeblm ya yok
Bekar mi görünüyosun ?Güzel olablrm bekar görünüm zaten
Bizimki de soruyor şimdi çaktım davayı adam benden hoşlanıyormuş.O da bisey mi bizim güvenlik adımı soyadımı alıp kimin için geldiğimi soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?