Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki inşallah öyle degildir

bu dediğinizle gidip farklı statüden biriyle evlenmek aynı mı sizce ?
öğretmeninizin ki tamamen çıkarcılıkmış. o çocukların ana babalarına yaranmaya çalışmış muhtemelen.
ama farklı eğitim düzeyinden, kültür düzeyinden bir insanla aynı eve girmek, ortak bir çocuk yetiştirmek bu örnekle aynı değil.
kendini çok geliştiren, okuyamasa da kültürel birikimi olan insanlar da var ancak bu devirde malesef onların sayısı da gitgide azalıyor.

Neden olmasin gönlü kaymistir belki.Zamanla anlarsınız zaten niyetini

Dünya maalesef tersine dönüyor artık memur öğretmen diye meslekleri solladı ticaret ve esnaf kolları

İyi de bir insanın iş hayatında olsun kariyer anlamında olsun birinden üstte olması demek her şey demek değil ki.Nice patronlar işverenler var sırf parası sermayesi var diye patron olmuş.Yanında çalıştırdığı elemanlar bile kendisinden daha birikimli daha deneyimli daha donanımlı.Turizm sektöründe bir sürü örneğini gördüm bunun.Şimdi o yanında çalıştırdığı eleman kendisinden altta diye onun çalışanı ondan geri mi kalmış oluyor?

Gönül işlerinin adresi olmaz. Hakkında hayırlı ise olsun hayırsız ise uzak dursun

ben eğitimsiz, sırf parasına güvenen sermaye babalarından bahsetmedim ki. bizim gibi daha standart hayatlar yaşayan çoğunluktan bahsediyorum.
insani olarak elbette kimse kimseyi hor göremez. sonuçta namusuyla çalışan herkes değerlidir. ama ilişki ve evlilik için yeterli mi ?
herkesin kendi sosyoekonomik düzeyine göre bir çevresi vardır, yalan mı ?
buna göre arkadaşları olur, onlarla ortak zevkler geliştirir. bu hepimiz için geçerli. burada kaç kişi iş yerinde çay dağıtan abla ile çıkıp kahve içer mesela ? veya beraber alışverişe gider ?
hepimiz elbette güleryüzle konuşur muhabbet de ederiz ama arkadaşlarımız aynı dili konuştuğumuz başka insanlar olmaz mı ?
bu şekilde bakınca da ilişki/evlilik için herkesin kendi düzeyine uygun kişiyi araması ve istemesi normal değil mi ?

Evet elbette haklısınız ama bazı yorumlar gerçekten çok aşağılayıcı tarzda yazılmış.Konu sahibininde haksız olduğu yerler var üslubu çok yanlış

Evet yaaa simdi bende yorumlari okuyordum ne bu sanki adam prens hepi topu ogretmen Eğitim fakültelerinin kapisi herkese açık.HuHuHuu arkadaşlar kast sistemi yok bizde
E girin bakiyim o kapıdan sonra kpss' den geçin bakayım.... Ne kadar seviyesiz ve bir yorum yazık size!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…