Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlama ama sana çay sorması seninle ilgilendiği anlamına gelmez maalesef.adam öğretmenler odasi muhabbet ve dedikodularindan kendini uzak tutmak için kimseyle iletişim kurmuyor olabilir sana çay sormasının nedeni de görevinden dolayı. çünkü bende okulda ücretli öğretmenlik yaptım çayı temizlik görevlisi yapardı kimse gelmeden. çay ve kahvenin olup olmadığını ona sorardık yani yanlış anlaşılacak hiç bisey yok işine gücüne bak sonra millettin diline düşer ve üzülürsün

Neden alt statüde biri ile üst statütte biri evlenemez mi?

Yani konuya neredeyse “koskoca öğretmen bir temizlikçi parçasına mı kaldı” diye yorum gelecek ya,bu konu için söylemiyorum bunu ama neden bir öğretmen ya da başka bir meslek grubunda çalışan kişi kendinden alt konumda çalışan birine bakmasın,ilişki kurmasın ya da evlenmesin ki?Bizim üniversitede bir araştırma görevlisi hocamız kantinci ablayla evlendi.Çokta mutlular bence...Gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyleri görünce...

Bazı insanlar çok acimasiz

Bazı insanlar çok acimasiz
Aklıma kendi ilkokul öğretmenim geliyor büsbütün sinir oluyorum.Sözde bir “öğretmen” ama kendisi kadar ayrımcı bir insan daha görmedim.Sınıfın oturma düzenini pencere kenarı annesi babası doktor-öğretmen-mühendis-dişçi-mimar vs. olanların,orta sıra onların devamı ya da anne babası memur-kendi dükkanı olanlar,duvar kenarı (ben dahil) anne babası apartman görevlisi,temizlikçi,bakıcı,ev yardımcısı vs. diye yapardı.Toplu fotoğraf çekimlerinde bile aynı ayrım vardı.Abim pilot olunca benide orta sıraya oturtmak istemişti ama ben oturmamıştım.Güya bir öğretmen işte..Okumuş etmiş atanmış..Aynı küçümseme.

Ben öyle düşünmüyorum konu sahibi de hoşlanıyorsa belli etsin ne var bunda adam art niyetli değilse beğenirse neden olmasın

istisnalar olabilir ancak genelde bu gibi farklar zaman içinde çok rahatsız ediyor. tensel çekim, dış görünüşü beğenme vs ok ama yeterli değil bana göre.
ben böyle evlenip mutlu olan göremedim, duyamadım. varsa da azdır. herkes kendi kafasına, işine gücüne dengini ister içgüdüsel olarak.

Evet doğru hak veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…