- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Senin gibi beyinsiz olmaktansa statüsüz olmayı tercih ederim , nasıl laf konuşuyorsun ya statü falan sen kimsin gerizekaliValla çok şükür onur gurur sahibi kadınım. Allah herkese nasip etmiyor işte naparsın. Sen de akıl fikir olsa statüne bakmadan boyundan büyük işlere kalkışmazsın anladın sen! Ayrıca sen dert paylaşmıyorsun kendine destekçi arıyosun sen KK kadınlarını safmı zannediyosun,görüyorsun ki bunu kimse yemiyor.
Tesekkur ederim evet ise ihtiyacim varEğer işe ihtiyacın varsa bence çok yayma bu konuyu. İşinden olma ihtimalin yüksek. Eğitim kurumlarında bu tarz muhabbetler sevilmez. Hepsini geç adamın kulağına baska seyler giderse olacağı varsa da olmaz. Konu doğruysa eğer samimi isen hislerinde kendine sakla. Bu tür şeyler özel olunca güzeldir.
İyi de mesele seviye farki degil ki,okullarda boyle seyleri hos karsilamazlar. Kadin isinden olmasin yazik gunah,guc bela is buluyor insanlar, olmayacak sey icin riske girmesin dedik.bazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.
Beğenip beğenmediğini bilemiyorum istesen kaç yaşındasın adam kaç yaşında ? tam tersi olsa zor bizim ülkemizde ama kadın düşük statü de olursa sıkıntılı olmaz bizim gibi ülkelerde sizi beğenmesi lazım ama ha beğenirse de niyeti evlilik olur mu nasıl bir karakter taşıyor o da ayrı konu.
Senin gibi beyinsiz olmaktansa statüsüz olmayı tercih ederim , nasıl laf konuşuyorsun ya statü falan sen kimsin gerizekali
İste ben bunu diyorum anlamamak icin değişik gayretler görüyorumYani konuya neredeyse “koskoca öğretmen bir temizlikçi parçasına mı kaldı” diye yorum gelecek ya,bu konu için söylemiyorum bunu ama neden bir öğretmen ya da başka bir meslek grubunda çalışan kişi kendinden alt konumda çalışan birine bakmasın,ilişki kurmasın ya da evlenmesin ki?Bizim üniversitede bir araştırma görevlisi hocamız kantinci ablayla evlendi.Çokta mutlular bence...Gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyleri görünce...
Çok ayıp..Senin gibi beyinsiz olmaktansa statüsüz olmayı tercih ederim , nasıl laf konuşuyorsun ya statü falan sen kimsin gerizekali
Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Simdi buraya konu açan kişi ögretmen olsaydi
Anlaşamazsıniz
Eşler denk olmalı
Vs vs..yazılırdı
Bir Aşk yeniden Ayfer edasıyla size geldim. Başın göge erdi miBir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Çaycı değil misiniz siz? Altı üstü çay istemiş. Bunu yorumlamak ve hoşlanıyor demek hayal dünyasında yaşamaktırRahatsız olsa muhabbet acmazdi
Carol'mı o resimdeki The walking deadBizim bi temizlik personeli abla vardı eşi de avukatGülüyorum çünkü adını söylemeden bunu söylüyordu her seferinde biriyle tanışırken. gerçi sonradan girmiş işe.
Üniversite bitirmişsinde adam olamamissin be guzelim o kişi benim müdürüm veya amirim değil bak dikkatli okuyamamissin bile nasi bitirdiysen üniversiteyi2 üniversite bitirmiş mühendis ve eğitimci bir hanımım.Ve dipnot; müdürlerime asılmıyorum.Başka sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?