Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gibi beyinsiz olmaktansa statüsüz olmayı tercih ederim , nasıl laf konuşuyorsun ya statü falan sen kimsin gerizekali

Tesekkur ederim evet ise ihtiyacim var

İyi de mesele seviye farki degil ki,okullarda boyle seyleri hos karsilamazlar. Kadin isinden olmasin yazik gunah,guc bela is buluyor insanlar, olmayacak sey icin riske girmesin dedik.

sen kaç yaşındasın adam kaç yaşında ? tam tersi olsa zor bizim ülkemizde ama kadın düşük statü de olursa sıkıntılı olmaz bizim gibi ülkelerde sizi beğenmesi lazım ama ha beğenirse de niyeti evlilik olur mu nasıl bir karakter taşıyor o da ayrı konu.

Beğenip beğenmediğini bilemiyorum iste

İste ben bunu diyorum anlamamak icin değişik gayretler görüyorum Kimse kimseden üstün degil.Sartlar,aile,ekonomik durum hatta kültür bile engel bazi
seylere.

olmaz o iş, okulda laf çıkar diye yine olmaz.
öğretmenlerin geneli garantici insanlar.

Sana umut vermek gibi olmasin Olmayacak diye bi şey yok. ama işinden dolayi asla utanma ve üzerine gitme bakma olacaği varsa olur bu statünden dolayi değil bu klişe o kadar gerçek ki herkes insan. Ve kişileleri sınıflandırmayın ayrılaştırmayın. Olmazsa önüne bakarsın. Üzerine gidip Senin için böyle düşünenleri haklı çıkarma.

Bizim bi temizlik personeli abla vardı eşi de avukat Gülüyorum çünkü adını söylemeden bunu söylüyordu her seferinde biriyle tanışırken. gerçi sonradan girmiş işe.

Bir Aşk yeniden Ayfer edasıyla size geldim. Başın göge erdi mi şaka bir yana olabilir herşey mümkündür.

Bizim bi temizlik personeli abla vardı eşi de avukat Gülüyorum çünkü adını söylemeden bunu söylüyordu her seferinde biriyle tanışırken. gerçi sonradan girmiş işe.
Carol'mı o resimdeki The walking dead

Burada bu kadar konu gördüm, birçok acımasız eleştiri gördüm de, şu “sen de akıl olsa kendi statüne bakmadan... “ şeklinde bir aşağılama cümlesi okumamıştım şimdiye dek. Yazık. İşinden dolayı birini bu kadar rencide etmek hiç hoş değil!! Konusahibi genç bir kadın umut etmiş akıl danışmak istemiş. Olmaz diye düşünülebilir ama sana bakmaz statün kadar konuş tavırları nedir allah aşkına. Bir de en sonunda patlatınca “ayy bana hakaret ediyo yetişin aa dostlar, çok terbiyesiz bu” şeklinde linç ettirilmeye çalışılmış. Pess.

Tamam kız pembe gözlüklerle bakıyor ama ne bu küçümseme ! İnsan kimden hoşlanacağını seçemez ya , eğitimli insanlar karşısındakine küçümsemeden kibarca durumu açıklayabilmeyi bilmeli . Buradaki kadınlar da Lordlar Kamara'sından değil sonuçta , kibirli yorum yapmaya gerek yok.

Konu sahibi sizden hoşlanmıyor belli ki , normalde insanlar hoşlanmasa bile birbirlerine günaydın iyi akşamlar, bugün nasılsınız derler ama o bunları bile demiyormuş .Çayı sorup gitmis ,teşekkür ettiğini bile sanmıyorum . Sizle ilgili hiçbir şey sormamış. Size bakması da bakışlarınızı hissedince olmuştur, birisi size baksa fark edince siz de ona bakarsınız.

Bana konunun tuhaf gelmesi ogretmen ve temizlik gorevlisi yuzunden degil. ogretmen bile olsa baska bir oğretmene o kadar cok bakiyorum ki gözlerimle yiyorum resmen dese tuhafima gider.

Cünku benim simdiye kadar çalıştığim okullar hep buyuk okullardi ve ciddiyet vardi. bir suru bekar ogretmen arkadasim oldu hicbirinden baska bekar ogretmenler hakkinda boyle seyler duymadim.

Ben bir okul muduru olsam okulumda boyle seyler istemem. Bakmakla kalınmayip baskalarina da anlatiliyor ve giderek buyuyecek olay gibi duruyor.

okul egitim yuvasıdır. calisanlarin birbiriyle bakisip flortlestigi yer degildir. bizim okuldaki temizlik personeli ablalara saygım sonsuz. cunku tek dertleri koca okulun o sıniftan o sınıfa kosup temizligini yetiştirmek.

2 üniversite bitirmiş mühendis ve eğitimci bir hanımım.Ve dipnot; müdürlerime asılmıyorum.Başka sorun?
Üniversite bitirmişsinde adam olamamissin be guzelim o kişi benim müdürüm veya amirim değil bak dikkatli okuyamamissin bile nasi bitirdiysen üniversiteyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…