- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Ama hala buradasinzaten asıl tepki yanlış üsluba oldu yorum yazanlardan
Bizim okulda da karton bardak ile içiliyor valla.Oraya mi takildiniz degil genelge yayinlandi okullarda yasak varken sizin calistiginiz okula ugramadi mi o yasak merak ettim.
Sanki gelip benimle evlenir misin demiş adam. Altı üstü çay var mı demiş
Ama hala buradasin
İsineee :)e çok komik napıyım :)
Prens olsa adam evlenemezlerdi yani , hepi topu öğretmense olur mu diyorsunuz. İlginç bir bakış açısı.Evet yaaa simdi bende yorumlari okuyordum ne bu sanki adam prens hepi topu ogretmenEğitim fakültelerinin kapisi herkese açık.HuHuHuu arkadaşlar kast sistemi yok bizde
Ben ne dedim sen nerden anladın valla yuhhh diyorum.Kendimde o meslegin icindeyim ama konu sahibi ya da baska birinin belki okuma sansi olmadi.Okur para lazim hatta kpss için bile para lazim.Ayrica seviyen baya yüksekmiş bunu böyle çevirmen alkışlanacak durum.Kast sistemini eklemesem hadi neyseeeeeeeE girin bakiyim o kapıdan sonra kpss' den geçin bakayım.... Ne kadar seviyesiz ve bir yorum yazık size!!!!
Valla kimse kimseden üstün değil.Evlenirlerdi tabi ama wuu derdikPrens olsa adam evlenemezlerdi yani , hepi topu öğretmense olur mu diyorsunuz. İlginç bir bakış açısı.
Öyleyse size göre de kast sistemi var.
Heves kırma değil amacım ama sizin ona baktığınızı görüp amacınızı anlamak olabilir pek sanmıyorum ümitlenmeyin derim Ayrıca size işiniz dahilinde birşey sorsa evet sizde ümitlenebiliirsiniz ama sizin işiniz ile alakalı Yani size başka birşey mi dedi de bu kadar taktınızBir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Kast sistemi diyip prenslerle kıyaslamak????Ben ne dedim sen nerden anladın valla yuhhh diyorum.Kendimde o meslegin icindeyim ama konu sahibi ya da baska birinin belki okuma sansi olmadi.Okur para lazim hatta kpss için bile para lazim.Ayrica seviyen baya yüksekmiş bunu böyle çevirmen alkışlanacak durum.Kast sistemini eklemesem hadi neyseeeeeee
Sen alisiksin heralde kuyruk kısıp gitmeye şimdide öyle yap istersen ayrıca gevşek sensin doğru konuş burada dert paylasiyoruzKonu sahibi yorumlara cevaplarına baktımda gevşek bir havan var.. Ki bu pek rastladığım bir durum değil kk da. Senin bu konuyla ilgili canın yanacak çok net! Bence buradan akıl isteme,çünkü sen sadece gaz verilsin istiyosun objektif yorum alma derdinde değilsin aklın baya bir havalarda..Bana bu kadar acımasız yorum yapılsa kuyruğumu kısar giderim sen tınnnn durumlarındasın..Yaşa gör diyeceğim..Bazılarının tarzı budur çünki..
Hahahahha iyimisBizim okuldaki erkek temizlik işçisi de kadın bir öğretmen arkadaşıma evlenme teklif etmişti
Bekleyip göreceğiz bakalimHeves kırma değil amacım ama sizin ona baktığınızı görüp amacınızı anlamak olabilir pek sanmıyorum ümitlenmeyin derim Ayrıca size işiniz dahilinde birşey sorsa evet sizde ümitlenebiliirsiniz ama sizin işiniz ile alakalı Yani size başka birşey mi dedi de bu kadar taktınız
Valla bende egiticiyim hizmetlime de asik olurum müdürüme deBuradakilerin hepsi öğretmen galiba
Valla sinirlenmeyecem aksine gülüyorum.Insanlik nasil bir hale gelmis yaaa.Ne var yani temizlikci ogretmenle olsa cok mu değişikKast sistemi diyip prenslerle kıyaslamak????
Hangi mesleğin içindesiniz? Belli değil ??bizim eğitim camiasında bu tarz üslup olmaz da,hatta kpss için para lazım konusu cogumuzu güldürür. Konu sahibiyle çok yakınsınız galiba
Sen alisiksin heralde kuyruk kısıp gitmeye şimdide öyle yap istersen ayrıca gevşek sensin doğru konuş burada dert paylasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?