Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu konuda yapacağım tek olumsuz yorum şu olur,yaşın çok küçük bu yüzden farkında değilsin iş yerlerinde aşk sıkıntılıdır. Ve anladığım kadarıyla sen pek dikkatli değilsin bu konularda. Eğer bu durum sezilirse başına büyük dert açarsın. Statünüz aynı olduğunda bile sorun çıkar kaldı ki fark varken tefe koyarlar senide adamı da.. Millet birbirinin açığını arıyor,ellerine bir malzeme geçirirlerse aşkı meşki unutursun toparlan biraz çok hızlı gidiyorsun duvara toslarsın

Evet yaaa simdi bende yorumlari okuyordum ne bu sanki adam prens hepi topu ogretmen Eğitim fakültelerinin kapisi herkese açık.HuHuHuu arkadaşlar kast sistemi yok bizde
Prens olsa adam evlenemezlerdi yani , hepi topu öğretmense olur mu diyorsunuz. İlginç bir bakış açısı.

Öyleyse size göre de kast sistemi var.

E girin bakiyim o kapıdan sonra kpss' den geçin bakayım.... Ne kadar seviyesiz ve bir yorum yazık size!!!!
Ben ne dedim sen nerden anladın valla yuhhh diyorum.Kendimde o meslegin icindeyim ama konu sahibi ya da baska birinin belki okuma sansi olmadi.Okur para lazim hatta kpss için bile para lazim.Ayrica seviyen baya yüksekmiş bunu böyle çevirmen alkışlanacak durum.Kast sistemini eklemesem hadi neyseeeeeee

Prens olsa adam evlenemezlerdi yani , hepi topu öğretmense olur mu diyorsunuz. İlginç bir bakış açısı.

Öyleyse size göre de kast sistemi var.
Valla kimse kimseden üstün değil.Evlenirlerdi tabi ama wuu derdikBu devirde hiç oyle bir şey yok.Imkani olan okuyor olmayan ne yapsın?Valla benim dedigimle anlasilan çok farklı ama ne diyim öyle olsun

Konu sahibi yorumlara cevaplarına baktımda gevşek bir havan var.. Ki bu pek rastladığım bir durum değil kk da. Senin bu konuyla ilgili canın yanacak çok net! Bence buradan akıl isteme,çünkü sen sadece gaz verilsin istiyosun objektif yorum alma derdinde değilsin aklın baya bir havalarda..Bana bu kadar acımasız yorum yapılsa kuyruğumu kısar giderim sen tınnnn durumlarındasın..Yaşa gör diyeceğim..Bazılarının tarzı budur çünki..

Heves kırma değil amacım ama sizin ona baktığınızı görüp amacınızı anlamak olabilir pek sanmıyorum ümitlenmeyin derim Ayrıca size işiniz dahilinde birşey sorsa evet sizde ümitlenebiliirsiniz ama sizin işiniz ile alakalı Yani size başka birşey mi dedi de bu kadar taktınız

Kast sistemi diyip prenslerle kıyaslamak????
Hangi mesleğin içindesiniz? Belli değil ??bizim eğitim camiasında bu tarz üslup olmaz da,hatta kpss için para lazım konusu cogumuzu güldürür. Konu sahibiyle çok yakınsınız galiba

Sen alisiksin heralde kuyruk kısıp gitmeye şimdide öyle yap istersen ayrıca gevşek sensin doğru konuş burada dert paylasiyoruz

Bekleyip göreceğiz bakalim

Buradakilerin hepsi öğretmen galiba
Valla bende egiticiyim hizmetlime de asik olurum müdürüme de
Valla sinirlenmeyecem aksine gülüyorum.Insanlik nasil bir hale gelmis yaaa.Ne var yani temizlikci ogretmenle olsa cok mu değişik Calismayan meslegi bile olmayan bir bayan mesela müdürle evlenmiyor mu?Buna aaa mi diecez?Ayrica camian nere senin bin tane öğrencime bin sertifika verip hayata kazandirdim asaladigin temizlik işçisi olup olmama mi sorgulamaksa valla bana hic fark etmez egom yoktur gün gelir onu da yaparım hayat bu bilinmez...

Sen alisiksin heralde kuyruk kısıp gitmeye şimdide öyle yap istersen ayrıca gevşek sensin doğru konuş burada dert paylasiyoruz

Valla çok şükür onur gurur sahibi kadınım. Allah herkese nasip etmiyor işte naparsın. Sen de akıl fikir olsa statüne bakmadan boyundan büyük işlere kalkışmazsın anladın sen! Ayrıca sen dert paylaşmıyorsun kendine destekçi arıyosun sen KK kadınlarını safmı zannediyosun,görüyorsun ki bunu kimse yemiyor.

Eğer işe ihtiyacın varsa bence çok yayma bu konuyu. İşinden olma ihtimalin yüksek. Eğitim kurumlarında bu tarz muhabbetler sevilmez. Hepsini geç adamın kulağına baska seyler giderse olacağı varsa da olmaz. Konu doğruysa eğer samimi isen hislerinde kendine sakla. Bu tür şeyler özel olunca güzeldir.

He bu arada okumaya para lazim canim neye güldüğünü de anlayamadim kpss icin sinava giriş parasi olmayani da gördüm.Ee atanmak için böyle rezil sisteme her gun bir seyler degistiginden bile olsa kurs lazim olmadi kitap lazim test lazim.Senn belli tuzun kuru da bunu saglamayan kac kişi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…