- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Bizde çay kahve var. bazıları bardağını getiriyor, kendisi yıkıyor getiren.bazıları da plastik bardak kullanıyor.bir oğretmen olarak benimde ilk dikkatimi ceken o oldu. okullarda cay kahve yasak degil mi? hatta kantinler bile acilmadi.
Yanlış ifade etmiş olabilirim. Sorduğunuz için teşekkürler.Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar hemen beğenmedime yüklenmiş.
Beğenilmeyecek bir mesaj yazmamıştım. Bir soru cümlesiydi sadece. Sizde ciddiye alıp güzel bir cevap yazmışsınız. Sağ olun.
Evet, ben tartışmayı severim zaten hele ki izahini seviyorsam o kisinin hosuma gider farklı dusuncelerden bahsetmek.sizi severim bilirsiniz çok konuda karşılaştık konuşuyoruz bunda da farklı fikirlerimiz olsun ne çıkar değil mi?Ne kadar tartışsak da irdelesek de konu sahibini ben fikrimden siz de fikrinizden vazgeçmeyecek siniz zaten.
Çok da şey umrumdaydi diyorum ya :)Kupakızı banlanacaksın haberin olsun .d
Ennn başından okudum. Tüm üyelere değil lafım, siz de tüm üyelere kefil olmadan önce okuyun. Bir Boşanma lafı bir de statüden ayarsızca dem vurma kaç yerde geçmiş bir bakın. Bizim hanımlarmış. Atara atarmış. Cemiyet yoklamanızı sonra yaparsınız.Yoooo hanımefendi boşanmış bir hanımefendi olduğu için şaşırdı çoğu üye! Nasıl böyle bir çay sorusuyla adamın sende gönlü olduğunu anladin diye?
Burada bu zamana kadar üyeyim neredeyse hiçbir forum uyesinde bu tavırları görmedim. Bizim hanımlar atara atar yapar ! Konuyu başından takipleyiniz!
İşine bak litfenAtsana litfen
Aynen katılıyorum.mahalle komşusu olsalar uzak akraba olsalar veya bir ortamda karşılaşsalar ve uslup da böyle olmasa belki olabilirdi.Ama okul ortamında mümkünatııı yokk.öğrenci de oldum öğretmen de asla böyle muhabbetler davranışlar hoş karşılanmaz ucuz bulunur tam tersiKonu okulda ki öğretmene yiyecek gibi bakıyorum, o da bana çay var mı diye sordu. Başkasına sormamis daha önce benimle muhabbet etmek istiyor mantığıyla açılmasaydi, karşı taraftan bir ışık olsaydı yorumlar farklı olurdu.
Yazılan onlarca yoruma rağmen benimle muhabbet etmeye çalışıyordan öteye gidemedi konu sahibi.
Aynı okulda çalışmayip eğitim ve statü olarak farklı olsalarda ilişki yaşamalari gayet normal ama aynı okul içinde evet zor. Bunun üzerinden duyar kasmaya gerek yok bence. Ancak karşı taraftan ciddi bir hamle olur ayrı ama işini bile tehlikeye atacak şekilde hayallere dalmanin konu sahibine sadece zararı olur.
Doğru söyleyin, üniversite mezunu değilsiniz de mi?İşine bak litfen
Atarinizi da sizide şimdi ha dangalaklarEnnn başından okudum. Tüm üyelere değil lafım, siz de tüm üyelere kefil olmadan önce okuyun. Bir Boşanma lafı bir de statüden ayarsızca dem vurma kaç yerde geçmiş bir bakın. Bizim hanımlarmış. Atara atarmış. Cemiyet yoklamanızı sonra yaparsınız.
Üniversite mezunuyum.Doğru söyleyin, üniversite mezunu değilsiniz de mi?
Vallaa o cok güzeldi atara atarEnnn başından okudum. Tüm üyelere değil lafım, siz de tüm üyelere kefil olmadan önce okuyun. Bir Boşanma lafı bir de statüden ayarsızca dem vurma kaç yerde geçmiş bir bakın. Bizim hanımlarmış. Atara atarmış. Cemiyet yoklamanızı sonra yaparsınız.
Diplomamı atarım demiştiniz, atmadınız?Üniversite mezunuyum.
işte insanlar konu sahibinin neden bu kadar üstüne gitti?tamamen yazım şeklinden uslubundan.ben de size sananeeee kızzzzz bebeğimmmmmm git işineeeeeeee yürrüüüüü vs. yazsam tartışma nereye giderdi değil mi?Evet, ben tartışmayı severim zaten hele ki izahini seviyorsam o kisinin hosuma gider farklı dusuncelerden bahsetmek.
Benlik bir sıkıntı olmaz hic tartıştım şimdi ona kizmaliyim gibi. Hayat paylaştıkca, fikir alisverisiyle güzel. Bende sizi
Karşımdaki kişiye göre değişir benim üslubum herkese aynı degilSizin konunuzda sorun statü değil. Allahın kimi kime yazacağı belli olmaz. Nasip bu işler. Üslubunuz berbat ötesi. Üniversite mezunusunuz madem kendinizi geliştirin. İletişim dersleri alın. Bu halinizle adam ilk buluşmada koşarak uzaklaşır sizden.
Kadın olarak diğer kadınlara bu kadar hakaret neden?Atarinizi da sizide şimdi ha dangalaklar
Kimliğimimi belli ettirxeksiniz banaDiplomamı atarım demiştiniz, atmadınız?
Bana bu hakaretler neden?Kadın olarak diğer kadınlara bu kadar hakaret neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?