Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu okulda ki öğretmene yiyecek gibi bakıyorum, o da bana çay var mı diye sordu, başkasına sormamis daha önce benimle muhabbet etmek istiyor mantığıyla açılmasaydi, karşı taraftan bir ışık olsaydı yorumlar farklı olurdu.

Yazılan onlarca yoruma rağmen benimle muhabbet etmeye çalışıyordan öteye gidemedi konu sahibi.

Aynı okulda çalışmayip eğitim ve statü olarak farklı olsalarda ilişki yaşamalari gayet normal ama aynı okul içinde evet zor. Bunun üzerinden duyar kasmaya gerek yok bence. Ancak karşı taraftan ciddi bir hamle olur ayrı ama işini bile tehlikeye atacak şekilde hayallere dalmanin konu sahibine sadece zararı olur.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar hemen beğenmedime yüklenmiş.
Beğenilmeyecek bir mesaj yazmamıştım. Bir soru cümlesiydi sadece. Sizde ciddiye alıp güzel bir cevap yazmışsınız. Sağ olun.
Yanlış ifade etmiş olabilirim. Sorduğunuz için teşekkürler.

Evet, ben tartışmayı severim zaten hele ki izahini seviyorsam o kisinin hosuma gider farklı dusuncelerden bahsetmek.
Benlik bir sıkıntı olmaz hic tartıştım şimdi ona kizmaliyim gibi. Hayat paylaştıkca, fikir alisverisiyle güzel. Bende sizi

Ennn başından okudum. Tüm üyelere değil lafım, siz de tüm üyelere kefil olmadan önce okuyun. Bir Boşanma lafı bir de statüden ayarsızca dem vurma kaç yerde geçmiş bir bakın. Bizim hanımlarmış. Atara atarmış. Cemiyet yoklamanızı sonra yaparsınız.

Aynen katılıyorum.mahalle komşusu olsalar uzak akraba olsalar veya bir ortamda karşılaşsalar ve uslup da böyle olmasa belki olabilirdi.Ama okul ortamında mümkünatııı yokk.öğrenci de oldum öğretmen de asla böyle muhabbetler davranışlar hoş karşılanmaz ucuz bulunur tam tersi

Atarinizi da sizide şimdi ha dangalaklar

Vallaa o cok güzeldi atara atar

işte insanlar konu sahibinin neden bu kadar üstüne gitti?tamamen yazım şeklinden uslubundan.ben de size sananeeee kızzzzz bebeğimmmmmm git işineeeeeeee yürrüüüüü vs. yazsam tartışma nereye giderdi değil mi?

Karşımdaki kişiye göre değişir benim üslubum herkese aynı degil

Konudan sürekli bildirim geliyor, yorumların çoğunu okudum, eleştirilere karşı "sizi tiye alıyorum " şeklinde Bir yaklaşımınız var. Hayat sizin hayatınız sadece çok gençsiniz, sizi naçizane uyarmak istedim, basta da söyledim karşınızdaki size açılmadan çok belli etmeyin hoşlandığınızı çalışma hayatınız zorlaşabilir, karşınızdaki adamın hayat görüşünü ve beklentilerini bilmeden yorum yapıyoruz belki aradığı kriterlerde mesleki denklik yoktur. Genellikle böyledir (mesleki denklik aranir anlaminda ) ama istisnaları da vardır. Sadece zamana bırakın kendinizi yıpratmadan dediğim gibi çok da belli etmeden bekleyin. Ha şunu da belirteyim siz bir öğretmen de olsanız yorumum bu olurdu, iş hayatında birinden hoslandiginizi bariz belli ederseniz ileride bir arada çalışmak zor olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…